Виготовлення стінових брусів

Так сталося, що місце, де я був знятий, і я вирішив зробити себе баром. Готовий для 3 тир. Я малю.
17 зображень

748159

2,2 км Так, я знайшов матеріал, головний каркас - звичайний куточок, не знаю розмір. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що хтось піклується про те, як я ріжу його, тому це наступний етап. Зварювальні прилади використовуються для 3-го часу в житті.

3. У Зварювальні машини інвертор, електроди три, протягуючі шматки 20-25.

4. У Зміцнення дизайну з кутами, професіонали називають їх «шкарпеткою», якщо нічого не заплутати.

5. Умань Це місця, які ми очищаємо пізніше. Трохи нехай, але я повторю, що я тільки приготував кілька разів до.

1990Р. 2199Р.

6. Жнівень Вирізати бар. Ви можете сказати від почуття, що труба була обрана, це найбільш ідеальний варіант.

7. Про нас Я зробив пилку, щоб зафіксувати шию, потім я згину кут назад і відрізати одну сторону.

Херсон

8. У Зварюємо шию. Помітно, на початку я думав, що буде важко зварити. Але як виявилося, він тримається дуже добре. Собака змішується з фотографіями.

9. Навігація На краях шиї були надлишки металу, їх добре вирізати болгаркою.

10. Фарба. Я забрав фарбу з молотковим ефектом, він коштує дорожче (850p. велика баночка), але нічого не було.

Джерело: