Один з робочих днів.

Я вже давно читав повідомлення про мій робочий день з різних людей. Я хотів би розповісти вам трохи про свою роботу.
Я працюю в російській поштовій службі в якості працівника.
Робота, для самої частини, монотонний - там клавіатура не працює, є принтер. Але є дні і цікавіше.
Ось буде близько 25 фото і деяких текстів.
Я апологую за якість і кількість. Камера в телефоні не льоду і іноді забуває знімків.

Початок роботи на 6 п.м. На приїзді в офіс, новий малюнок чекав мене на дверцятах, які вішали співробітниками, що працюють протягом дня.

Спогади з дня колеги розповість вам, що я повинен зробити сьогодні.

Ознайомлюся, що я вже на роботі.

У другому - заварити хімічну каву =

Дзвоните до станції: принтер не працює. Підключення до віддаленого і очікування оператора до завершення роботи =

Робота оператора перетягни на годину і в той час я отримав виклик від станції Казань. Він в наступному будинку, тому я збираюся там.

Я виїхав на дим і вирішив взяти картину водія, чекаючи на завантаження.

Оператор-камери закінчуються і побачимо, що сталося на принтері.
Windows, завантажує оновлення з нашого сервера і зберігає їх в корені диска C і в папці Windows. В результаті 8 кБ безкоштовно, 75 ГБ зайнято. Немає готівки зліва на друк. Зважте папку і зробив екран.

Пристрої для руху трафіку менші, і ви можете керувати! Я зателефоную диспетчеру і запитаю машину. Через п'ять хвилин, вони зателефонують мені - автомобіль знаходиться на в'їзді, це час, щоб упакувати.
Цей друг я повинен прийняти до Ленінградської станції.

Основними ліфтами є між підлогами, але є також на підлозі, але вони відключені після 8 с. Час боротьби з ліфтом, намагаючись переконувати мене, що я поверне на ліфт, щоб перетягнути таку машину з 12 поверху не дуже легко.
Ліфт прибув і відкрив ліфт для мене!
Він навіть грає музику. Погано погану подорож не довга.

На дорозі до Вагонки близько 25-30 хвилин в нічний час. Приходьте

Моє завдання - пришити розетку на одну сторону і перемикач на інший.

На жаль, не всі знають етику слова. Не підписано один сервер. Я захоплюю всіх і дивитися.
Сервер-зад. Це пил на клавіатурі, температура приміщення настільки висока, що ви можете, ймовірно, виростити банани. На замовлення, але не тут.
У мене є два функції! Є три пляшки антифризу.

Фотографії, які мають інформаційне навантаження не більше, але я додаю, що я очікував від цієї ночі багато неприємностей, однак, близько трьох ранку я вже в офісі.

Так виглядає дорога після декількох годин.

Що це? Спасибі всім за прослуховування!)

Так, до речі, є більше дверей, таких як це! 4 осіб рахують робочі години 20 осіб)

Джерело: