Як ми перемогли у конкурсі Best Court!

Добрий вечір. Хочу розповісти вам, як ми будували майданчик для наших дітей своїми руками. Тут буде багато фотографій. Будь ласка, не порушайте. Узгоджується конструктивна критика в кінці.

Перша фото місця, де все це не зроблено. Але з фото я думаю, що це буде зрозуміло ...

Подано заявку на майданчик для керуючої компанії, - сказав він: "Ми кладемо гойдалку, даємо матеріал, відпочинок на власній."

Так ... проект...

Вирішили зробити будинок для дітей. Пісочна коробка, я гойдалка тих ремесел. Це вже зроблено.

Початок будинку

Це наш робочий стіл ...

Мій брат. Основна робота виконана нами, з численними зусиллями сусідів (у нас є будинок 8 квартир, всі діти, всі цікавили).

Брат заглушений у вікні

Р

Головна рама готовий!

Вони викопують стовпи, закріплюють літаючі балки і палички.

Сусід По дорозі, рано!

Він.

Після літа.

767284

Побудовано пікетну лінію. Матеріал від керуючої компанії не вистачало навіть для будинку, решта купили складки з усіх.

Давайте перемістимо паркан. (Брати і я)

Після того, як весь пікет був викручений.

З іншого боку.

Пісочна грибка була виготовлена з старої супутникової страви. (Hendmade)
Артур як митець доручився з найважливішим процесом - малювання кола!

Установка грибка (I з викруткою)

Моя мама прикрасить будинок. (Сова, яка була виявлена над входом в гараж ... кладуть там протягом 20 років, чекав на свій час.)

Допомога всім!

Ось результат. Діти не можуть виходити. Доброго дня!
В цілому історія виявилася плутати, фото не в порядку будівництва. Після закінчення, ми подали заявку на міську адміністрацію (конкурс на кращий судовий суд) і виграв її !!! Приз був 45 фунтів. З цими грошима купили дитячий комплекс і трамваї для дітей. З того, як він був вже холодним в Сибірі, було прийнято рішення про те, щоб поставити його на весну. Дуже дякую. Ми будемо перезаписати все навесні.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное