Міфи та реальність 2012

З огляду на те, що потік інформації про закінчення світу останнім часом різко зросла, жовті ЗМІ активно перебільшують і висихають цю тему, а ряд прогнозів і науковців озвучують сигналізацію, я вирішив проаналізувати ситуацію і намагався зробити висновки про можливість цього заходу.

Хочу відзначити, що я проаналізую факти з точки зору людини, яка отримала освіту переважно в радянських і пострадянських періодах. Працевлаштування та освіта пов’язані з точними та природними науками. Я не вірю в езотеризмі, астрології і такої нецензії в цілому. Я спробую не зайти в деталі і не заблокувати тему з великою кількістю інформації, я спробую передати тільки сутність.
8 фото, 1 відео + текст

Отже, побачимо, що чекає нас і яка ймовірність того, що щось відбудеться:

У грудні 2012 року почнеться парад планет, до цього явища ми вперше побачимо три затиски. Далі Сонячний буде відповідати Марсу, Юпітеру, Сатурну та Землі, а останній екліпс відбудеться 21 грудня 2012 року. І це 21 грудня 2012 року, що ми будемо свідків дивовижного параду планет, Сатурн, Юпітер, Марс і Земля буде стояти в одній лінії. Це те, що це явище буде відбуватися, яке ми зможемо побачити дуже скоро (записати авторитетне видання www. mistic-news.ru).

Багато письменників і режисерів відлякують нас, що парад матиме вплив на сонце, що призведе до її підвищеної активності, яка в свою чергу призведе до змін на землі.

р.

Давайте спробуємо розібратися, що відповідає дійсності. Так, використовуйте програму Paradplanet.swf, яка вільно доступна на мережі і і імітує позицію планет в сонячній системі на день X. Знімок екрана показує, що нічого, навіть віддалено нагадує парад планет, спостерігається. В цілому парад планет є подія, коли кілька планет, видимих до голого очі, досить близько один до одного в небі.

Я хотів би нагадати вам, що нещодавно співробітники НАСА відповіли багато питань, які турбують громадськість. Ось один:
Q: Чи може щось статися коли планети підкреслюють шлях, який впливає на Землю?
О: У найближчих кілька десятиліть не буде спеціальних планетарних місць. Навіть коли виникають такі конструкції, вони не мають суттєвого впливу на Землю. Земля не перетворить площину галактики у 2012 році. Щорічно в грудні, Сонце, Земля та центр нашої галактики «Молочний шлях» в чорному вигляді, але це явище не має наслідків.

Тепер розглянемо ступінь впливу параду планет і планет, зокрема на сонце.

Головний показник, який ми розглянемо цю масу (Mass (від грецької. μsellα) - це масштабна фізична кількість, одна з найважливіших кількостей фізики. Спочатку (XVII-XIX ст), вона характеризується «об’ємом матерії» в фізичному об’єкті, на якому, згідно з ідеями цього часу, залежно від здатності об’єкта протистояти застосованій силі (інертності) і гравітаційних властивостей – вага. Ми тісно пов’язані з поняттями «енергетики» та «моменту» (за сучасними ідеями, маса еквівалентна відновлювальній енергії). (http://en.wikipedia.org) Порівняльні схеми корпусів сонячної системи показують, як невеликі маси навіть найбільших планет відносяться до маси сонця. Ну, наприклад, маса Сонця 1.9891 • 10в30 і маса Юпітеру становить тільки 1.8986 • 10в27 кг.

Серед інших речей, сонце є активною системою, як на поверхні сонця, так і в її тілі є ряд процесів при екстремальних температурах, і Юпітер є звичайним газовим гігантом. Вплив навіть всіх планет сонячної системи на сонце так мало і досить схильний до нуля. Тому претензію, що парад планет призведе до незворотних катаклізмів на сонці не має нічого спільного з реальністю. Якщо ми даємо приклад на пальцях, то заява, що Юпітер матиме ефект на сонці, еквівалентна тому, що краплі води викличе цунамі в відро води без паріння в неї, але просто поруч. Це явний неспроможність і бульбіт.

Останнім часом інтернет буквально кинув розвідки Тибетського монаха з монастиря Ґяндрека біля Калі. Лама продемонструвала, що на «небезпечній» дату 21 грудня відбудеться повна темрява і тиша на Землі: не буде світла, електрика, зв'язок і звуки. Новий заспокійливий, який має статус «Засобів Шамбалли», обов'язково, що в цей день всі планети сонячної системи підкресляться в одному ряду, і Земля пройде через галактичну «нульову смугу». Це місце в Всесвіті, де енергія не може пропагувати, і є нібито не електромагнітні поля в усіх об'єктах.

Ну, ми відокремили парад планет, і зараз ми збираємося переходити на прогнозування частини про світло і електромагнітні поля на Землі. Я не знаю, що це. Ознайомитися з наступним матеріалом (вироблено відповіді на вчений).

Контакти Для вирішення спорів ми попросили Альма Галеєва – доцент кафедри обчислювальної фізики, старший науковий співробітник відділу астрономії та космічної геодези Інституту фізики КФУ:
- Вчений вірить. Ось деякі суперечливі вимоги.

Не існує поняття "нуль" галактики! Весь всесвіт наповнений речовиною у вигляді матерії, різних полів або вакууму, тому в ній немає зон, де енергія не може пропагувати.

Основні закони фізики, з якими кожен студент знайомий, кажуть, що енергія не береться з ніде і не зникне в будь-який час, вона тільки проходить від однієї держави до іншого. Наприклад, сонячна енергія може перетворюватися в речовину під час фотосинтезу.

Коли мова йде про загальну темряву і тишу, це просто приступ. Ми обов'язково не будемо залишатися в загальному темряві. Навіть якщо виникає загальний сонячний екліпс, інші зірки нашої галактики продовжують близнюти в небі. Крім того, є багато природних явищ, які викликають світло без Сонця: люмінесцентна, вулканічна активність, радіоактивне випромінювання. Що стосується тиші, якщо на планеті є будь-який об'єкт матеріалу, він рухається, і рух викликає звук. Повна тиша прийде тільки тоді, коли немає нічого на планеті або немає навколишнього середовища, в якому можуть пропагувати звукові хвилі.

Все, що відбувається навколо нас і в собі є електромагнітним. Те ж фотосинтез – хімічна реакція, тобто взаємодія атомів і молекул, що відбуваються під дією електромагнітного поля. Якщо це поле знімається, то все навколо нас зупиниться: немає енергії, яка запускає ці процеси.

Всі вищевказані дуже логічні і немає сумнівів.

Ще однією темою, яка активно перебільшена в пресі, є «Почервоність індіанців трави». 21 грудня 2012 Люди вводять повністю нову цивілізацію, відрізняється від поточного. Майя не казала людям причину цих змін.

Додано до [mergetime]1354614111[/mergetime]
На цій темі нещодавно з вихідних джерел, які розшифровували цей календар.

В принципі додавання чого складно. Кінець сучасного циклу ми використовуємо 31 грудня. Олів'є, шампанське, гнівці. Я думаю, що Майан може відсвяткувати це занадто. Я маю на увазі, це більше нового року, ніж кінець світу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Багато письменників, режисерів і вчених прогнозують дроблення льоду або навпаки, швидке розтоплення льодових ковпачок стовпів.

Ну, починайте з того, що лідовий вік є стадією геологічної історії Землі, що триває кілька мільйонів років, під час якого на фоні загального відносного охолодження клімату, є повторне різке розширення континентальних льодових листів - льодових віків, які чергуються з відносним потеплінням - епохи скорочення льодовиків (інтергласи). Всередині індивідуального льоду іноді виділяються інтерстаціони - періоди м'якого клімату. Який навіть в геологічному часі триває гідний період часу.

У історії Землі виділяються наступні льодові віки:
Ранній протерозой - 2,5-2 мільярди років тому
Late Proterozoic - 900-630 мільйонів років тому
Paleozoic - 460-230 мільйонів років тому
Cenozoic - 65 мільйонів років тому - присутні

Не статичний об'єкт. Це постійно, але дуже повільно рухається. Morena - геологічний корпус, що складається з льодовикових родовищ. Це несортована суміш фрагментованого матеріалу різних розмірів - від гігантських валиків-реєкторів, що мають діаметр до декількох сотень метрів, до глинистого матеріалу, що утворюється в результаті розтирання сміття льодовиком під час його руху.

У всій історії землі не спостерігався стрімкий рух муреїну, і не існує єдиного факту стрімкого миття в всій історії. Після того, як це сталося навіть один раз, сліди, які геологи, безсумнівно, приділяють увагу. Згідно з сучасними науковими даними, вік Землі становить 4.54 мільярдів років, і в цей період часу не існує підтвердженого факту таких явищ. А ми дуже щасливі.

Незважаючи на все це, я бачу людей, які купують матчі, сіль, борошно, свічки з неперевершеними обличчями, і в своїх головах з надії спалювання. Удачі, кожен!
Я зробив.

Джерело: