Рибна шкіра не є рибним хутром.

Шаді спеціалізується на обробці шкіри риби і виробництві виробів з неї. Продукти, як ми побачимо пізніше, дуже різні, тут, як вони кажуть, для яких уява досить. Компанія працює на повний цикл виробництва, від початку закінчувати все самостійно.

У будинку дуже доброзичливий і полоітний працівник компанії познайомився мене, радо продемонстрував все і взяв мене, де можливо.
29 фото через бергбекугнер

1,1 км Ось майстерня, де вже відбувається виробництво шкіряних виробів. Зверніть увагу на картини на стінах, їх фарбують виключно на шкірі риби.

2,2 км

3. У

р.

4. У У тому ж магазині є стійка з різною готовою рибою шкірою. Шкіра представлена чотирма видами риб: Сазан, Семга, Хретон і Пінагоре. Важливо відзначити, що технологія обробки шкіри Pinagore і Sturgeon, розроблена в цій компанії, в першу чергу в світі. Шкіра, хоча тонка, але за співробітниками сильніше, ніж будь-який інший і є природним гортексом.

5. Умань Це хірургічна шкіра. Гарна дівчина, до мого сюрпризу, сказав, що гарантія того, що фарба не відійде - 100 років!

6. Жнівень

7. Про нас І ось шкіра цього Pinagore.

8. У Тоді я був показаний продукт, але, на жаль, я отримав в момент, коли шкіряні склади були майже порожніми, і я не бачив багато товарів, наприклад, я не бачив взуття.
Але я бачив досить. Ті штани. Вони для аматора, звичайно.

р.

9. Навігація На фото два дуже модні дівчата в рибній шкірі.

р.

10. Гаманці.

11. Ремкомплект

12. Ось жіноча шапка. Я думаю, що леді носити капелюх, як це буде зосереджено на англійській гонці капелюх парад.

13.00 р. В асортименті представлені матеріали для декоративного оформлення приміщень.

14. Я бачив їх в золото і срібло, але я не бачив їх в шкірі риби.

15.00 р. Ще одне для модистів.

16.00 р. Далі є клавіатури, паспортні кришки та телефонні кришки. Один фото не відображається, просто натисніть на нього.

17.00 р.

1283877р.

18 років

Габаритний зображення

19.00 р.

20.

р.

21. Далі Я був прийнятий до так званого мокрого магазину, де обробка сировини риб. Але об'єкт був секретом, перша світова хірургія і технологія обробки шкіри pinagoras не ваш. Я був вміст лише кількома фотографіями.
Барабан, кидає сиру шкіру, особливе рішення і все це, здається, шпиння на деякий час)

22. Саме так ви фарбуєте шкіру. Після фарбування він лакований, нанесення спеціальної плівки. Вони сказали, що фарба була природною.

66603039, Україна

23. До речі, виробництво практично без відходів, навіть масштаби можна виготовити як декоруючий елемент.

24. Тоді вони взяли мене в магазин столярів. Повністю працює для виробництва шкіряних виробів. Наприклад, є коробки, але, на жаль, за часом я прибув, вони вже продали. Це був майстер-клас, який зробив найбільше враження на мене, так як він був обладнаний всім, що може знадобитися столяр. Обладнання, очевидно, дорого.

25. Це 3D фрезерний верстат. Бажаєте вам об'ємний портрет, виготовлений з дерева, немає проблеми, цей апарат зробить все.

р.

26. Ось приклад машини.

27. Це фантастичний. Це лазерний гравер. З його допомогою ви можете захопити практично все. Вони відкрили кришку для мене і показали мене роботу.

28. Ось приклад гравера.
Оскільки в магазині пиляються дерева і витяжки не скрізь, пил в магазині недостатньо. І увагу завдання: Визначити погляд на клавіатурний логін і пароль до однокласників верстата з ЧПУ)

29. До мого сюрпризу я розповіли, що компанія не має магазину в Інгушеті, і всі товари йдуть в Москву і для експорту в Європу. А жителям Інгушеїїїї можна купити тільки прийшовши до самої рослини. Я думаю, що власники магазинів можуть збільшити свою прибутковість шляхом продажу своєї продукції, адже так далеко, на ринку Інгушеції це унікальний, велика більшість людей не знають про існування рослини і її продукцію, і вона не представлена на ринку.

Джерело: