Джигурда Красної площі

Відомий актор знову шокує своїх шанувальників шоковими трюками. Цього разу Микола Борисович не публікує інтимні відео сімейного архіву - тепер Джигурда масивно стругує з закінченням світу до звуків відомого корейського стилю Ганна.

51-річної художниці, співу «Опа-Джигурда», одягнувши тільки кілець і футболку, танцювали в головній площі міста, на Кремлях Ворота і навіть на храмі Василя Блаженного. Не дивлячись на мінус поза вікном, актор зібрав натовп людей і запросив тих, хто хотів приєднатися до його танцю, навіть поліції, і вони хотіли почати танцювати, якщо вони не були в службі.

Я трохи холодний, але це було б заради ідеї. Дуже цікаво. Ми змогли зробити те, що ми бажали. Звісно, коли я вже розірвав, міліція підійшов, і як вона виявилася, якщо це не Nikita Dzhigurda, поліція спочатку зупинить його все.

Дезігурда поділилася тим, що його виконання скасовує кінець світу 21 грудня. Насправді, спочатку я хотів би бути веселим.

Ця ідея була подана моїм директором 2 місяці тому, звичайно, я погодився і навіть відразу писав слова, але тільки руки не доходять до фольців: дітей, які роблять в Німеччині. Все це потрібно зібрати, інакше дядько в 50 буде стрибати, фольга. І тепер це все право, і діти хочуть, щоб поспілкуватися.

Вибрані мотиви стилю Ганна. На додаток до того, що корейська пісня дуже популярна, Джигурда побачили в ній близькість, бо слово, яке звучить в корейці як “опа” – перекладається на російську – “dad”. За словами актора в пісні називає себе «Тату Джигурда».

Ми багаті тади хочуть молодим дівчатам, і Jigurdha є справжнім татом, який любить своїх дітей: дівчата і хлопчики в темному і в самому серці, духовний phallus, в Sahasrara, верхню капусту. Це тато Джигурда - альтернатива багатим татом, які хочуть ебать юних хлопчиків і дівчат і періодично робити це.

Джигурда переконана, що головне, щоб мати можливість сміятися на себе і, якщо запис його відео стиль Ганна з Червоної площі збирає 21 тис. переглядів до 21 грудня художник записує повну російську версію хіта. А, на відміну від співачки пісні PSY, знімати відео не на пляжі, а в баран з поросятами.

Я знаю, що ебать неправильно з текстом.

Все почалося з Instagram повідомлення.

Габаритний зображення

Джерело: