578
"Кулібін", що сказати?
Пост простий, але катування
У мене є кішка Lucia, коли я "вага" її, з якоїсь причини ссанимі, трохи, на всі моїй техніці !!! Я не розумію? Чи буде один з моїх дружинних гаджетів ссать?!? Шит, мій ПК страждає, мій 5.1 система... добре, все я значення! В результаті мій Моник, знизу, почав давати деякі чорні кола, ймовірно, було важко згодити з політикою кота.
В кінці я вирішив перевірити і, звичайно, зафіксувати несправність, з точки зору не бачити нижню лінію екрана.
Поза «69»
Замовити
1,1 км Моя дружина і я розлучився.
2,2 км Я здаю квартиру (у мене є кішка, але шкода), (У мене є собака).
3. У Я шукав монітора.
4. У Розбирання ... Якщо ніхто не закріплює його...
5. Умань Я відчинив і побачила їх вперше в житті.
6. Жнівень Але інстинкт, не піти в службу, відіграний. Я можу зробити все !!!
7. Про нас Я чортів він був окремо!
8. У І тепер гірки.
Ось як він був. І чітко він не здався залишатися таким чином... При залученні «професійних»
16 зображень
15 хвилин.
3. У Я зробив щось неправильно... Я лікував матрицю (ідемовірно, від дрої, з кулаком), або, якось тріскається.
Все! Відбувся черговий ремонт! (c) Так, Я інтуїтивно зрозумілий, що матриця є укусом всієї вартості монітора (BP 10%)
Я ЗДОРОВ'Я!!!
І ть...
Сьогодні (п'ятниця), я прийшов додому з пляшечкою коньяка, зробивши свою вечерю, як завжди бачелор - яйця, але сьогодні п'ятниця! Свята! Я маю на увазі, також з картоплею, а також на жирі!
Випите пару напоїв, а душа не зупиняється, запитує щось? Моє око випадково розкриває липкі частини з шафи, мій колишній Моніка ... І з «що хочу зробити»
Я вирішив діяти, безумовно, сьогодні, або ще я буду руйнувати і покласти стороні не супер, але мій idiotic idea.
І почався...
4. У Всі ці речі були зібрані, і думав прийшов з себе.
5. Умань Покиньте непотрібне, переважно, яке більше не грає будь-якої мети (не дивно, ці речі, якщо вони не подаються з елітизмом, вони непристойні і без використання!), але найголовніше, створюють зайву вагу.
р.
6. Жнівень О, супер речі, інший куточок.
р.
7. Про нас Виявилося, що в самому екрані виробники набивають багато незрозумілих і цікавих речей. Ця проблема повинна бути вирішена різко.
Пара світильників на основі ртуті та трьох фільтрів.
р.
8. У Фільтр матовий.
9. Навігація Менша матова стружка.
10. І найцікавіше, спотворює реальність.
Цей пост для тих, хто не прочитав РК-дисплей, хоча...
11. Тож я закінчився цим.
12. Я не знаю, якщо це не потрібно, але після оновлення я отримав кілька деталей зліва.
13.00 р. Тоді я повіслю це непривабливий людина з кляпом в роті на стіні.
14. Оформити:
У зв'язку з кленами руки з точки зору ремонту, і не сильно погана уява. Галузі!
15.00 р.
Джерело: http://
У мене є кішка Lucia, коли я "вага" її, з якоїсь причини ссанимі, трохи, на всі моїй техніці !!! Я не розумію? Чи буде один з моїх дружинних гаджетів ссать?!? Шит, мій ПК страждає, мій 5.1 система... добре, все я значення! В результаті мій Моник, знизу, почав давати деякі чорні кола, ймовірно, було важко згодити з політикою кота.
В кінці я вирішив перевірити і, звичайно, зафіксувати несправність, з точки зору не бачити нижню лінію екрана.
Поза «69»
Замовити
1,1 км Моя дружина і я розлучився.
2,2 км Я здаю квартиру (у мене є кішка, але шкода), (У мене є собака).
3. У Я шукав монітора.
4. У Розбирання ... Якщо ніхто не закріплює його...
5. Умань Я відчинив і побачила їх вперше в житті.
6. Жнівень Але інстинкт, не піти в службу, відіграний. Я можу зробити все !!!
7. Про нас Я чортів він був окремо!
8. У І тепер гірки.
Ось як він був. І чітко він не здався залишатися таким чином... При залученні «професійних»
16 зображень
15 хвилин.
3. У Я зробив щось неправильно... Я лікував матрицю (ідемовірно, від дрої, з кулаком), або, якось тріскається.
Все! Відбувся черговий ремонт! (c) Так, Я інтуїтивно зрозумілий, що матриця є укусом всієї вартості монітора (BP 10%)
Я ЗДОРОВ'Я!!!
І ть...
Сьогодні (п'ятниця), я прийшов додому з пляшечкою коньяка, зробивши свою вечерю, як завжди бачелор - яйця, але сьогодні п'ятниця! Свята! Я маю на увазі, також з картоплею, а також на жирі!
Випите пару напоїв, а душа не зупиняється, запитує щось? Моє око випадково розкриває липкі частини з шафи, мій колишній Моніка ... І з «що хочу зробити»
Я вирішив діяти, безумовно, сьогодні, або ще я буду руйнувати і покласти стороні не супер, але мій idiotic idea.
І почався...
4. У Всі ці речі були зібрані, і думав прийшов з себе.
5. Умань Покиньте непотрібне, переважно, яке більше не грає будь-якої мети (не дивно, ці речі, якщо вони не подаються з елітизмом, вони непристойні і без використання!), але найголовніше, створюють зайву вагу.
р.
6. Жнівень О, супер речі, інший куточок.
р.
7. Про нас Виявилося, що в самому екрані виробники набивають багато незрозумілих і цікавих речей. Ця проблема повинна бути вирішена різко.
Пара світильників на основі ртуті та трьох фільтрів.
р.
8. У Фільтр матовий.
9. Навігація Менша матова стружка.
10. І найцікавіше, спотворює реальність.
Цей пост для тих, хто не прочитав РК-дисплей, хоча...
11. Тож я закінчився цим.
12. Я не знаю, якщо це не потрібно, але після оновлення я отримав кілька деталей зліва.
13.00 р. Тоді я повіслю це непривабливий людина з кляпом в роті на стіні.
14. Оформити:
У зв'язку з кленами руки з точки зору ремонту, і не сильно погана уява. Галузі!
15.00 р.
Джерело: http://