Перетворення Камчатке - Плоский Толбачик

Хай, кожен. Трохи про подорож, точніше про рейс до Толбачинського долу, де відбувається застава плоского Толбачика.

Багато років тому, сидячи на багаттях на Tolbachinsky Dole, я мріяв, що якщо коли-небудь знову занурення Tolbachik, то я подарую всім моїм бізнесом і летіти до Tolbachik, щоб побачити цей видовище для себе.
З 27 листопада 2012 року на схилі Тольбачика почалися нові заготовки. Коли друзі згадували мене в середині ночі з Камчатки і розповіли мене про початок в'їзду, я відразу пам'ятав своє слово і в'язав до Камчатки. Я був тільки в змозі дістатися до Грудень 5. Це не так, що я збираюся довго - Я просто не дала погоди.
8 зображень Сергій Горшков

Цього разу я пішов на офіційний шлях. Зареєстрований з МОЕ. Журнал «НГ» звернувся до Адміністрації Території Камчатки з проханням допомогти в організації зйомки та розподілу вертольота. Але відповідь на вертольота була короткою: «Ми не будемо піднімати вертольот спеціально для Горшкова, це дорого». Ми запропонували піти з Козиревського до Камазу. Але, як виявилося, за місцевими мешканцями, дорога до Толбачського Доля кілька днів тому заповнили протокою. З Лазо можна дістатися до лави. Інколи я відчув, як я знаю більше про те, що збирався до адміністрації. Я довіряв себе і моїх друзів. Є тільки вертоліт. І ми пішли з друзями в Нассі. На шляху вони поїхали до мосту і подивилися на вулкані в сутінки від 50 км, але на жаль, не видно фиг.

Я хотів піти туди за пару днів. Я хотів залишитися там на ніч, за нічну стрільбу, я, за порадою другу, перевернулася до туристичної компанії - і за два ночі на плато біля підніжжя вулкана вони попросили на дві сотні тисяч рублів. Я не знаю багато чи мало про цю ситуацію, і я не думаю про це, я просто відмовився.

Рано вранці не вдалося вилетіти, ми з Козиревського звернулися і сказали, що Толбачік не видно. Ми змогли літати на 10:20. Це добре, що тепер сонце піднімається пізно і він просто почав з'являтися з-за гір, коли ми летемо до вулкана.

Перше, що ви можете побачити, це стовпці диму, які охоплюють весь небо – лісові опіки, потік спекотної лави досягається лісовою зоною протягом декількох днів, це добре, що тепер є сніг, або інший весь тайга на нозі і район для рейсів буде закритий. І у населення виникнуть проблеми.

Лава протікає і ковтає все в своєму шляху, зверху ви можете побачити, як вона рухається вниз, покриваючи дерева і вони спалахують, як відповідає по всьому шляху потоку lava. Сніг, від високих температур плаває і перетворюється на пару, яка піднімається і перемішується з димом з горіння лісу. І з цієї пари, дим і випаровування з лави не видно.

Лава була розділена на багато мов, затоплених величезних площ і розгортається досить швидко, вздовж шляху зруйнована база водоспаду і Ленінграда, а також бази природного парку Камчатка вулканів. Тепер плато повністю відрізняється, якщо раніше це був плоский плато в місцях, як асфальт, тепер потік lava змінив все. Автомобільна подорож може бути назавжди. Ви завжди можете знайти спосіб.

Коли вони прибули, пектер не був видно через хмари, і випаровування з лава потоку була настільки сильною, що було просто неможливо видалити силуети кратера і lava лопається так змащеними і тому вся перша частина опитування була в кошику. У часи вітру розширили хмари біля кратера, але випаровування все ще не дозволило отримати чіткі фотографії. І вилетемо до іншої точки.

Шум від занурення є таким, що ви не можете чути стоячу людину поруч з вами. Ви можете чітко побачити, як сто метрів до сараю, знизивши його, витікає з кратера і протікає досить швидко вниз по старих конях. Нижче він замерзає зверху і далі протікає під скоринкою замороженої лави. У кілька днів потоки бухти прокочуються понад 10 км.

Коли ви сидите на охолодженому лаві, ви можете почути, як «живий» лава протікає і шумів нижче. Тільки одна проблема, підошва завантаження почала розтопити і додано запах гумової дружини. Я не знаю температуру лави, але не можна стояти поруч з нею, вона гаряча.

Висота лави відрізняється, іноді досягає висоти багатоповерхового будинку. Дуже важко ходити на заморожену лаву - по-перше це не сейф, і вона також дуже висипається і буквально всі грає і плаває під ногами, і в місцях, які ви можете побачити через порожнечі, оскільки там протікає "жива" лава нижче і тепла манжета звідти.

Коли вітер піднявся на короткий час, зола відразу почала падати. Зола, розмір великої морської солі, впало як дощ. Я все одно маю ці маленькі перли з очей.

Ще одна проблема полягає в тому, що є багато забруднень. Як розповів Василь Ящук, «Якщо вітер різко змінився, ми покриємо золи та зануренням». У мене були лише дві газові маски, я захоплюю бандажі, але я не думав про газову маску.

р.

Ми змінили точки зйомки кілька разів. Тепер в Камчатці, виклик близько 17 годин, що означає, що в цей час вони вже повинні літати на Ессію.

Увечері все цікаве почалося. Успішно, ми пощастили, вітер покинув всі хмари від кратера, в сутінки кип'ятіння lava фонтанував красиво на тлі темного кратера вулкана і темно-синього неба.

Кольори р. Лава настільки насичені, що це здавалося б, що це сталося десь на Марсі. У той час я дивився, що може зупинити цю владу і зрозумів, що людина була безладна. Не існує ніякої сили, щоб зупинити його. Увечері сонця на захід сонця через дим з горіння лісу нижче, оскільки через жовтий фільтр висвітлювали фантастичний колір піднімаючи колону золи і диму з вулкана. Я побачила це, коли я зняв верхню частину Mount Kizimen в 2010 році. Пролітаючи над червоно-гарячою лавою через відкриті двері, зітхнені теплою мережою. У найближчих селах: Козиревськ, Майське, Ключі спостерігали золи. Ми ніколи не отримали на протилежну сторону, хоча там щось збиралося, це було звідти, що основний стовпчик димової троянди, і що ми ніколи не побачили.

Габаритний зображення

Увечері вони називають погодою, де ми радимо втекти з вулкана, так як ще один циклон прийшов до Камчатки. На момент нашого відправлення фонтанування лави та активного руху лави протікає з нижнього центру. Я маю на увазі, я був дуже багато місць і бачив багато речей, але це оновлення залишило найбільш потужні відбитки пам'яті. Я хочу піти назад і продовжити зйомки. Це відбувається один раз на сто років, не точно один раз на тридцять років.

Сьогодні я побачила трансляцію на телевізорі, вони розповідали про еупцію і знову, як завжди, кришка.

Я хочу подякувати своїм друзям за свою компанію і допомогти в цьому падінні. Перш за все Олексій Малов, Віктор Комаров, Дмитро Задір, Василь Ящук, Адміністрація Території Камчатка, Ємергенції Міністерства Росії з страхування, Редакційна колегія NG. Особлива подяка командира вертольота Кости (недостатньо я не знаю назви)

Тепер місцеві жителі намагаються розбити дорогу на плато. Вчора і сьогодні багато людей пішли на вулкан, завтра я зателефоную вам дізнатися, які новини.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Нехай люди побачили це.

Джерело: