Як я зробив Honda Steed cast

Ось близько 40 фото. Я не знаю.

Моя друзі подарувала мені DVD про фільм Американський Кобур про те, як американська родина будує на замовлення. Так, сяйво...не сказати! "Як ми гірше?" Я думав. Ми не маємо цих магазинів з запасними частинами. Фінансова ситуація не була простіше. Як говориться казка, «Очі бояться і руки роблять». Починав будівництво мотоцикла в 2006 році з пошуком двигуна. Що можна придбати своїми руками? Без електрики, без карбюраторів. Або недокументовані. І купив весь мотоцикл – Honda Steed 400 (пристрій з великим двигуном мій бюджет не тягнеться). В той час як велосипед був виїзний з японського аукціону до мене, я шукав частини.

Я придбав Metzeler 240-18′′ каучук на задні колеса, 18′′ автомобільний литий диск. Переднє колесо також проливило – 19-дюймовий від «Іжа». А також побудував тазу для будівництва рами, з 5-тонного гнізда він зробив трубу вигину.
Якщо ви приносите Honda, ви можете запустити.

Коли гальванічний магазин, в якому я використовую для хромованих деталей, повідомили, що реагенти виявилися. Що таке лисиця без хрому! Ну і в будь-якому місці. Чому ні – подрібнити, щоб зробити все блискучим з нержавіючої сталі – навіть каркас. Знайдено труби діаметром 32 мм з стіною 3 мм - що потрібно!
Тим не менш, молитва прийшла до душі. Він був просто їздити на ньому, і він був обраний таким же днем. Пришийте двигун, виделку і кермовий круг і задньої колісної візерунка на тазу. Підібрано пропорції майбутньої рами - простягається через пучок журналів, збивається весь Інтернет, до повного поєднання, висоти мотоцикла і нахилу виделки, утвореної в голові.
Рама без шаблонів. «Я збираюся на тиждень», - думав я. Про нас Поставте двигун в каркас. Я кладаю радіатора, провідував його. Зайдіть його. Працює! Щось. Але також необхідно підключити двигун з більш широким колесом (240 мм до 150 в стандарті). Як перемістити ланцюг, але залишити двигун на місці? Виявлено два варіанти: як встановити блок проміжних зірок, так і на «пуш» від провідної зірки за допомогою hub-addresser. Я вибрав другий варіант. Сам хаб кріпився одним кінцем до вихідного валу КП, а інший в підшипнику, "імплантований" в бічному чохлі двигуна.
У мене було сховати всі електромережі. Він побудував фальшиву масляну ємність з нержавіючої труби і два бокових чохла, навіть зварив шию наповнювача. Ось де я поклав всю електрику.
З нержавіючої труби «32nd» він зробив рульові ручки і підлокітники в одному стилі. Педальні блоки також саморобні, а також виготовлені з нержавіючої сталі. Подовжений виделку 270 мм. Колесо керма змінено з власної. Виготовлений задній колісний вузол. Також було перероблено керовану зірку (також відомий як гальмівний диск). Я купив новий ланцюг (на рідній була коротка), армовані гальмові шланги (нативний передній «суденно став коротшим» двічі). "Сідушка" привітала з донора. Фільтр повітряний являє собою автомобільний фільтр. Гальмамп, передня крило, задній робочий гальмівний циліндр і поворотні сигнали - Китай. Пристрій на кермовому кругу від GAZ-51 ліхтар. Пустек домашній.
Але що мені довелося боротися з танком і заднім крилам. На основі китайського резервуара. Але його форма була явно не так, як я бачив її. За допомогою пластиліну, епоксидної смоли і скловолокна, бак забрав форму, необхідну. За такою ж схемою була виготовлена задня крило. Потім з'явилися пишні шпаклівки, шліфування, грунтовка і фарбування ... Потім він відшліфував каркас. Три дні і три ночі.
І ось, довгоочікуваний момент прийшов! 4 квітня мотоцикл, що дихає свіжого весняного повітря через новий повітряний фільтр, залишив ворота «парентного» гаража вперше. Імпресії? Неприпустимо! Змішаний вал обрізних тирсерів. Швидкий силует. Широкий задні колеса. Відро і крило шіммери з усіма кольорами веселки. Задня підвіска – чистий «хвилинний». Що ще потрібно для повного щастя?
Каков Андрій.g. Краснокаменськ. 2007 [email protected]
Оригінальний тут clck.ru/ GRKi - як я зламав потрійний
clck.ru / GRKK - як я побудував

Я отримав від Японії. Скарга, невелика, іржа.

Як я зробив Honda Steed cast доб.

Наступного дня двигун був на столі.

Як я зробив Honda Steed cast р.

потім

229510

потім

...

Спробувати на ...

Силуетні ломи.

Це трубопровідний інструмент.

крило і бак

й

літа-танк

після

Після живопису.

Виготовлений хаб і зірка.

Як я зробив Honda Steed cast , Україна

Задня гальма.

Якщо ви помітили, немає гальмівного диска. Супорт носить зірку.

Як в реальному користуванні... Масло фальсе. Я приховав всі електрики в ній.

гальма-педаль

пердят

752577 р.

Початок складання.

Ось фари.

Це блок для обшивки. Коробка під широким колесом. Низька.

Це єдиний спосіб поставити номер на моді.

Перша фурнітура на колесах.

Коли всі зібрані, розкочуються, мотузка знову повністю демонтується, відшліфують каркас, промивають двигун, пофарбували крила, бак.

І все вийшло знову.

...

...

...

...

Моя коса.