565
Розпакування Ruger SR9C
Привіт, всім, друзі!
З одного з поважних учасників про покупку пістолета Glock. Я був злий. Дуже дякую!
А потім події в моєму житті так багато, що вчора я став власником пістолета Ruger SR9C. Я запрошую всіх бажаючих приєднатися до мене і розпакувати цю покупку разом.
Я розумію, що предмет володіння гарматою є неоднозначним, різні люди мають різні види, я особисто приймаю аргументи обох сторін. Я сподіваюсь, що це можливо зробити без кров'яних походів в коментарях, особливо, оскільки навіть сьогодні ця тема була піднята на головній сторінці YAP.
Я також знаю, що ви не можете купити те, що я покажу вас в Росії. Але можливо, хтось зацікавить, і якщо так, я буду дуже радий.
Ось 31 фото і текст.
1,1 км Що я приніс з магазину в поліетиленовому пакеті.
Фото на фоні YAP обов'язково для будь-якого самоогляду.
Відкрито. Багато паперових робіт.
Старт від реєстраційної форми, буклета Національної Гвинтової асоціації (організаційні лобіювання для власників зброї в уряді), а також закінчуючи ущільненим конвертом з оболонкою, знятим з цієї гармати. Конверт необхідний в деяких штатах США, продавець повинен надіслати цей рукав в державний рукав при його продажі. Не існує такого правила в моїй державі, тому у мене є казінг.
Папір на стороні!
Ось що йде з ним.
На додаток до самої зброї з магазином комплект включає в себе запасний магазин, замок для зберігання і пристрій для оснащення магазинів.
Магазини для 10 раундів (разом 17, але в моєму стані вони заборонені)
4448386
По-перше, переконайтеся, що пістолет є безпечним.
Видалити магазин.
р.
Після витягування затвору, ми переконаємось, що в бочку немає боєприпасів.
Тут можна побачити гвинт, який регулює положення всього.
Зброя повністю захищена.
715634
Трохи про магазини.
Вони були зроблені в Італії з якоїсь причини. На жаль, це американська компанія, як Ruger, і тут є Італія.
У магазинах знімний низ, так як ви можете бачити це, довгастить так, щоб маленький пальчик може захопити ручку для тих з великими руками.
Габаритний зображення
У нижній пластині можна змінити, для цього є отвір внизу.
За допомогою невеликого викрутки пружина натискається
Далі пластинні зміни (потрібно тримати магазин навесні своїми руками, тому немає можливості фотографувати)
Кінцевий результат
пістолет з постійним магазином.
р.
Також можна змінити форму ручки. Для цього за допомогою тієї ж викрутки ми виводимо палицю-латч.
Спина ручки просто ковзає вниз.
1 999 р.
І закрили його. Ми отримуємо більш округлену ручку.
Аммо. Повний метал Куртка для зйомки в діапазоні зйомки. Вартість 100 шт. $ 36.
доб.
Є вони.
У комплект входить пристрій для зарядних магазинів. Покажіть, як це працює.
Перший тур необхідно заряджати вручну.
Потім пристрій надягають в магазин з вище.
Натискання великого пальця лівої руки на стовп, виходить, щоб вилетіти картридж в магазині, зробивши номер на наступний.
Що тепер переходить в магазин без зусиль.
705634
Потім пристрій для обладнання піднімається, а патрон направляється.
Завантажується гармата (запобіжник відразу поміщається на безпечне положення)
Зверніть увагу на червоному брусу. вона вгору. Це означає, що є картридж в камері.
Я вже давно думаю, чи варто взяти велику SR9 або SR9C.
Я вирішив купити один, який був меншим. Як бачите, у мене є великі руки, але він економить насадки, щоб збільшити довжину магазину, ви не можете побачити тут, але мій маленький палець не в повітрі, але відпочиє на цьому насадці.
Відкрито, 3 точки. Ви можете побачити шпильку ударника. пістолет має стандартну пікатинну рейку, тому можна також укласти будь-яку виделку у вигляді тактичних ліхтарів або лазера.
р.
І останнє фото номер 31. Все скидається, гармата закривається, все кладеться в сейф. Один для зброї, інший для кулі.
Я зробив, друзі. Я сподіваюся це було цікаво.
р.
Джерело:
З одного з поважних учасників про покупку пістолета Glock. Я був злий. Дуже дякую!
А потім події в моєму житті так багато, що вчора я став власником пістолета Ruger SR9C. Я запрошую всіх бажаючих приєднатися до мене і розпакувати цю покупку разом.
Я розумію, що предмет володіння гарматою є неоднозначним, різні люди мають різні види, я особисто приймаю аргументи обох сторін. Я сподіваюсь, що це можливо зробити без кров'яних походів в коментарях, особливо, оскільки навіть сьогодні ця тема була піднята на головній сторінці YAP.
Я також знаю, що ви не можете купити те, що я покажу вас в Росії. Але можливо, хтось зацікавить, і якщо так, я буду дуже радий.
Ось 31 фото і текст.
1,1 км Що я приніс з магазину в поліетиленовому пакеті.
Фото на фоні YAP обов'язково для будь-якого самоогляду.
Відкрито. Багато паперових робіт.
Старт від реєстраційної форми, буклета Національної Гвинтової асоціації (організаційні лобіювання для власників зброї в уряді), а також закінчуючи ущільненим конвертом з оболонкою, знятим з цієї гармати. Конверт необхідний в деяких штатах США, продавець повинен надіслати цей рукав в державний рукав при його продажі. Не існує такого правила в моїй державі, тому у мене є казінг.
Папір на стороні!
Ось що йде з ним.
На додаток до самої зброї з магазином комплект включає в себе запасний магазин, замок для зберігання і пристрій для оснащення магазинів.
Магазини для 10 раундів (разом 17, але в моєму стані вони заборонені)
4448386
По-перше, переконайтеся, що пістолет є безпечним.
Видалити магазин.
р.
Після витягування затвору, ми переконаємось, що в бочку немає боєприпасів.
Тут можна побачити гвинт, який регулює положення всього.
Зброя повністю захищена.
715634
Трохи про магазини.
Вони були зроблені в Італії з якоїсь причини. На жаль, це американська компанія, як Ruger, і тут є Італія.
У магазинах знімний низ, так як ви можете бачити це, довгастить так, щоб маленький пальчик може захопити ручку для тих з великими руками.
Габаритний зображення
У нижній пластині можна змінити, для цього є отвір внизу.
За допомогою невеликого викрутки пружина натискається
Далі пластинні зміни (потрібно тримати магазин навесні своїми руками, тому немає можливості фотографувати)
Кінцевий результат
пістолет з постійним магазином.
р.
Також можна змінити форму ручки. Для цього за допомогою тієї ж викрутки ми виводимо палицю-латч.
Спина ручки просто ковзає вниз.
1 999 р.
І закрили його. Ми отримуємо більш округлену ручку.
Аммо. Повний метал Куртка для зйомки в діапазоні зйомки. Вартість 100 шт. $ 36.
доб.
Є вони.
У комплект входить пристрій для зарядних магазинів. Покажіть, як це працює.
Перший тур необхідно заряджати вручну.
Потім пристрій надягають в магазин з вище.
Натискання великого пальця лівої руки на стовп, виходить, щоб вилетіти картридж в магазині, зробивши номер на наступний.
Що тепер переходить в магазин без зусиль.
705634
Потім пристрій для обладнання піднімається, а патрон направляється.
Завантажується гармата (запобіжник відразу поміщається на безпечне положення)
Зверніть увагу на червоному брусу. вона вгору. Це означає, що є картридж в камері.
Я вже давно думаю, чи варто взяти велику SR9 або SR9C.
Я вирішив купити один, який був меншим. Як бачите, у мене є великі руки, але він економить насадки, щоб збільшити довжину магазину, ви не можете побачити тут, але мій маленький палець не в повітрі, але відпочиє на цьому насадці.
Відкрито, 3 точки. Ви можете побачити шпильку ударника. пістолет має стандартну пікатинну рейку, тому можна також укласти будь-яку виделку у вигляді тактичних ліхтарів або лазера.
р.
І останнє фото номер 31. Все скидається, гармата закривається, все кладеться в сейф. Один для зброї, інший для кулі.
Я зробив, друзі. Я сподіваюся це було цікаво.
р.
Джерело: