Риболовля в Астрахані

Лент призначений для того, щоб відчути літо на морозних зимових вечорів, а пам'яті померлого друга, може земля бути до вас.

Багато фотографій.

У ганчірці мій друг запропонував піти риболовля біля Астрахана, незважаючи на вікову різницю, він хороший для мого батька, він один з кращих людей, які я коли-небудь зустрівся.
На жаль, DSLR був щасливо потоплений на поромі, всі фотографії з мильної коробки, і Михайлоч не на ньому окремо (((((((((())))))))
Фото зрізання півкрового бояру, друзі вийшли на пів мисливство.

Вартість

Феї 2

Додано до [mergetime]1355521081[/mergetime]
Це красива на дорозі, це не так?

Вибачте, що це було зроблено.

р.

Головна

Приїзд Албаї до табору.

р.

Невідома трава (наскільки гумка «полоска трава»)
Я не курю 18 років, і я не даю.

Зловживання

Кошик

499 р.

Я відразу ж скажу, що двигун з човна загинув на степах (закручений до причепа, був удар на пагорбах, мінус гвинт, алетак і все), завдяки місцевим мешканцям, надали 5 міцних

Ох знайшов Михайлич (це означає, що пост більше про другу, а фото його дійсно не існує)

499 р.

Поїхали на інший берег, на річку для раків, землю Астрахана,
Кошик

Ремонт причепа

Все тут.

1 499 р.

Донджа велосипед )

Я не знаю, що ебать, я думаю, що ми варимо наші вуха.

Ми відпочиємо, мабуть.

Гість тут.

Зловживання було утворено (що тут не їсти)2 сім'ї всі зими пам'ятали добре Астрахан.

Я не можу знайти картину хряща, але я муфта до Шурпи, щоб приготувати з цього птаха.

І ось захоплений птах.

р.

Не проходив відпочивати і висить з місцевими місцями на дискотеках нашого табору (на фото всі п'яні, але дуже хороші люди, без тарганів у своїх головах) Вони повинні бути російська без сарака.

Порося (це про дочку і гість)

Р.

Ранок після того, як партія була провиною, це місцеве, (дуже душевне бро), я виглядав як медузи, але дружина редиска витерла бруд.

Хто зловив, хто? Дона або її.

Михалич, мій друг, швидко до вас, спасибі за свято, давайте вам в наступному житті, буде кожен литий біт, кожен витягнутий риби рекорд, Вічна пам'ять BRO! Тексти пісень, а це означає: Я бачу, що ви не в фотографіях, тому я поїхав мій фото.

Додано до [mergetime]1355524349[/mergetime]
Оздоблений, можна куркувати.

Джерело: