Відвідайте Тире

Два письменники, Мілослав Княжев і Олексій Волков і один читач Олександр, з міста Клайпеда (Литва) вирішили піти в стрільбу з військової зброї.
На кожному бочку, а також 24 фото.

Відвідайте Тире

Першим був брифінг. 1. Не перевантажена зброя не буває, і вам потрібно поводити з кимось відповідно. 2. Не доторкайтеся зброї, поки хтось знаходиться в зоні зйомки. 3. Не входите в зону зйомки, поки хтось тримає гармату. 4 (Не пам'ятаю четвертого).
Я, як ніколи раніше з гармати не стріляти було запитано, щоб почати з найнижчого калібру і наплавлення, а потім збільшувати.
Насправді, я зробив. З Макарова. Як дитина. Дошкільний. Моя мати або музин або другий козин взяв мене до знімального діапазону, привели мене до самої мети, дав Макаров з одним круглим... Я довгий час з двома пальцями на спуск, потім раптом BABAH! Згинаємо руки на ліктях. Я отримав гармату в носі. Попадання на мій дупа і роялення.
02 мар

Відвідайте Тире р.

Цей досвід вирішив не розраховувати і дати Маргот невеликий калібр.
03 мар

Відвідайте Тире

Що я можу сказати? Вже немає повернення. Але я не схожа на гармату. Він занадто великий для свого калібру. Нін-мілліметр Макаров і він виглядає менш.
04 мар

Відвідайте Тире

Ось результат. Після кожного пострілу інструктор сказав, що номер, який потрапив, хоча я не бачив його з цієї відстані. Вони вводили п'ять раундів з гармати і повного барабана з револьвера. Не поганий вперше.
05 мар

Відвідайте Тире

Друга названа Макарова.
06 мар

Відвідайте Тире

Повернення, у порівнянні з Маргот, також практично немає. Я дуже сподобалося гармату.
07 мар

Відвідайте Тире , доб. 5

Письмен Олексій Волков з Макаровим.
08 мар

Відвідайте Тире , Україна

Reader Олександр з Макаровим.
По дорозі, коли вони були зйомки, і я збираю фотографії, оболонки були літати на мене, хоча я не стояв поруч.
09 мар

70732.

Мій результат. Я помітив, що я отримав більше, ніж я мав на меті. Я думав, що це персонажизація певного пістолета, але пізніше я зрозумів, що це моя особиста риса і мені потрібно ставити трохи нижче.
10 хв

Відвідайте Тире р.

Наступний рефольг - .45 револьвер. Я забув ім'я, можливо, хто знає?
11.

Відвідайте Тире

Спуск, без першого півкула, був важко для мене. А виплата вже пристойна. Відразу після зйомки, відоме гасіння від барабана в руки. Коли вони падають, я згадав, що вони можуть бути гарячими. Але непристойно, це був просто помилковий стереотип, і вони були тільки трохи теплі.
12.

Відвідайте Тире

Тим не менш, він був від нього, що результат був найвищим.
13 хв

Відвідайте Тире р.

Наступним був знаменитий Glock.
14.

Відвідайте Тире

Я не хотів його. Булки та некомфортні. Інструктор показав, що під кутом взяти другий ручний і який сухожилля повинен бути напруженим, але все ще не сподобалося. На мій погляд, гармата необов'язково величезна тільки для нінтебра. До речі, очікування інших стрілок, він також не зустрічався.
І ще одне. Я згадав, як далеко патрони від Makarov літати. Ну, що немає. Постійно чекаючи іншого обсаду, щоб будь ласка, на обличчі або за шиєю. Звичайно, нічого не сталося, але відчуття все ще неприємний.
З одного фотографа мене в момент зйомки фото після:
15.00 р.

Відвідайте Тире

Мій результат.
16 мар

Відвідайте Тире

Далі прийшов .45-caliber colt.
17.00 р.

Відвідайте Тире

Боротьба є великим і помітно важче Glock, але співвідношення розмірів і калібру набагато більш правильним і не викликає диссонансу.
Не один фотографований мене під час зйомки.
18 років

Відвідайте Тире

Результат. Починався клеїти отвори і тільки потім пам'ятав, що потрібно для фото цілі. Але пара залишається.
19.00 р.

Відвідайте Тире

Добре, це буде реальний злочин, щоб залишити без намагатися стріляти цей монстр. Я забув ім'я знову.
20.

Відвідайте Тире

Рекрутинг? Це дійсно є. Я чекав, щоб бути відштовхований назад, але ні. револьвер стрибнув вгору, згинаючи руки. Я можу сказати, що інша особиста помилка була відхилена.
21.

Відвідайте Тире

Результат
22.

Відвідайте Тире р.

М-16. Я відмовився, і Олексій вирішив спробувати.
23.

Відвідайте Тире

Тепер загальне враження. Я попередив вас один раз, це не думка фахівця на основі всіх сортів TTX, але людина, яка вперше знялася з пістолетами. На основі простий і зрозумілий принцип: як, не схожий.
Я подобалася Макаров. Я, ймовірно, зателефоную другу Колту, хоча калібр, безумовно, не шахтний. Більшість всіх, я не хотів Glock, і Margot не дуже, але це пов'язано з невідповідністю за розмірами до калібру.
Власне, вартість мене 72 Литовські рублів (повно близько 12, щоб дізнатися ціну російською мовою).
24 (пласт)

Відвідайте Тире

Джерело: