Відвідайте Тире

Два письменники, Мілослав Княжев і Олексій Волков і один читач Олександр, з міста Клайпеда (Литва) вирішили піти в стрільбу з військової зброї.
На кожному бочку, а також 24 фото.

Першим був брифінг. 1. Не перевантажена зброя не буває, і вам потрібно поводити з кимось відповідно. 2. Не доторкайтеся зброї, поки хтось знаходиться в зоні зйомки. 3. Не входите в зону зйомки, поки хтось тримає гармату. 4 (Не пам'ятаю четвертого).
Я, як ніколи раніше з гармати не стріляти було запитано, щоб почати з найнижчого калібру і наплавлення, а потім збільшувати.
Насправді, я зробив. З Макарова. Як дитина. Дошкільний. Моя мати або музин або другий козин взяв мене до знімального діапазону, привели мене до самої мети, дав Макаров з одним круглим... Я довгий час з двома пальцями на спуск, потім раптом BABAH! Згинаємо руки на ліктях. Я отримав гармату в носі. Попадання на мій дупа і роялення.
02 мар

р.

Цей досвід вирішив не розраховувати і дати Маргот невеликий калібр.
03 мар

Що я можу сказати? Вже немає повернення. Але я не схожа на гармату. Він занадто великий для свого калібру. Нін-мілліметр Макаров і він виглядає менш.
04 мар

Ось результат. Після кожного пострілу інструктор сказав, що номер, який потрапив, хоча я не бачив його з цієї відстані. Вони вводили п'ять раундів з гармати і повного барабана з револьвера. Не поганий вперше.
05 мар

Друга названа Макарова.
06 мар

Повернення, у порівнянні з Маргот, також практично немає. Я дуже сподобалося гармату.
07 мар

, доб. 5

Письмен Олексій Волков з Макаровим.
08 мар

, Україна

Reader Олександр з Макаровим.
По дорозі, коли вони були зйомки, і я збираю фотографії, оболонки були літати на мене, хоча я не стояв поруч.
09 мар

70732.

Мій результат. Я помітив, що я отримав більше, ніж я мав на меті. Я думав, що це персонажизація певного пістолета, але пізніше я зрозумів, що це моя особиста риса і мені потрібно ставити трохи нижче.
10 хв

р.

Наступний рефольг - .45 револьвер. Я забув ім'я, можливо, хто знає?
11.

Спуск, без першого півкула, був важко для мене. А виплата вже пристойна. Відразу після зйомки, відоме гасіння від барабана в руки. Коли вони падають, я згадав, що вони можуть бути гарячими. Але непристойно, це був просто помилковий стереотип, і вони були тільки трохи теплі.
12.

Тим не менш, він був від нього, що результат був найвищим.
13 хв

р.

Наступним був знаменитий Glock.
14.

Я не хотів його. Булки та некомфортні. Інструктор показав, що під кутом взяти другий ручний і який сухожилля повинен бути напруженим, але все ще не сподобалося. На мій погляд, гармата необов'язково величезна тільки для нінтебра. До речі, очікування інших стрілок, він також не зустрічався.
І ще одне. Я згадав, як далеко патрони від Makarov літати. Ну, що немає. Постійно чекаючи іншого обсаду, щоб будь ласка, на обличчі або за шиєю. Звичайно, нічого не сталося, але відчуття все ще неприємний.
З одного фотографа мене в момент зйомки фото після:
15.00 р.

Мій результат.
16 мар

Далі прийшов .45-caliber colt.
17.00 р.

Боротьба є великим і помітно важче Glock, але співвідношення розмірів і калібру набагато більш правильним і не викликає диссонансу.
Не один фотографований мене під час зйомки.
18 років

Результат. Починався клеїти отвори і тільки потім пам'ятав, що потрібно для фото цілі. Але пара залишається.
19.00 р.

Добре, це буде реальний злочин, щоб залишити без намагатися стріляти цей монстр. Я забув ім'я знову.
20.

Рекрутинг? Це дійсно є. Я чекав, щоб бути відштовхований назад, але ні. револьвер стрибнув вгору, згинаючи руки. Я можу сказати, що інша особиста помилка була відхилена.
21.

Результат
22.

р.

М-16. Я відмовився, і Олексій вирішив спробувати.
23.

Тепер загальне враження. Я попередив вас один раз, це не думка фахівця на основі всіх сортів TTX, але людина, яка вперше знялася з пістолетами. На основі простий і зрозумілий принцип: як, не схожий.
Я подобалася Макаров. Я, ймовірно, зателефоную другу Колту, хоча калібр, безумовно, не шахтний. Більшість всіх, я не хотів Glock, і Margot не дуже, але це пов'язано з невідповідністю за розмірами до калібру.
Власне, вартість мене 72 Литовські рублів (повно близько 12, щоб дізнатися ціну російською мовою).
24 (пласт)

Джерело: