724
Abandoned Aircraft Engine Тестування
Все це вже не існує: обладнання, стенди, двигуни і т.д. вирізати на метал в рекордний час. Будівельні споруди, ймовірно, будуть зібрані.
Опис того, як ми отримали всередині комплексу, заслуговує окремого посту, але це буде неінформативним, так як немає фото ілюстрації цього процесу. Але говорити про те, як ми отримали назад практично нічого: за допомогою «дружних» собак, які зламалися за нами, я дізнався, що в коротких відстанях я можу бігти набагато швидше, ніж з 7-кілограмовим рюкзаком за плечима і подолати 3-метровий паркан практично без дотику.
Таким чином, пост буде лише про те, що було захоплено між виливкою та блискавичною ексфільтрацією.
34 фотографії під kata © d-a-ck9
999 р.
1,1 км Після того, як була перевірка на роботу авіаційних двигунів:
, Україна
2. «Металлери» вже повністю володіли приміщеннями. Чи ми занадто пізно? Ця випробувальна панель керування бенчами була демонтована до стану рами.
3. У Постери з специфікаціями і двигунами в розділі вішуються всюди:
3596734
4. У Сама камера, де знаходиться тестовий стенд. Тепер він пішов: пилку і вийняти ...
р.
5. Умань Фільтр-система під стелю камери: вентиляція мала впоратися з величезною кількістю витяжних, адже поблизу будинків. Я задаю, що люди думали, побачивши, як величезні труби періодично заливають дим? До речі, стіни камер дуже товсті: вони мали вбирати звук турбоджетних двигунів.
6. Жнівень Ми виходимо з першої камери і виходимо по коридорах в пошуку більш цікавих номерів:
7. Про нас На шляху піднімаємо під стелю, щоб побачити вентиляційну систему:
р.
8. У Великі товстостінні труби. Не дивно, що вентиляція кардинально відрізняється від того, яка встановлена в стандартних кімнатах, коли ви пам'ятаєте, скільки спекотного витяжки вона повинна вийти:
9. Навігація У наступній кімнаті нам пощастило: chermets ще не вдалося дістатися до цього стенду:
10. Перш за все, ми йдемо в номер, де встановлена камера з двигуном:
р.
11. Тут повністю закрита камера і вихлоп виходить труба безпосередньо в систему вентиляції:
12. Величезна труба веде струменевий потік поза:
р.
13.00 р. Ви можете побачити двигун.
Р
14. Таліси використовували для переміщення об'єктів:
15.00 р. Перейти до наступного номера, де знаходиться панель управління:
16.00 р. Велика кількість аналогових датчиків і регуляторів:
17.00 р. Надсувні харчові та дротові санвузли:
18 років
19.00 р. Тримати. У всіх коридорах і деяких кімнатах є світло: chermetniks не спить. Ми поглянули в свою пилову металеву колоду: вони працюють на величезній швидкості.
20. Наступний стенд: двигун вертольота?
21.
22. Як складні конструкції: необхідно поставляти потужність, забезпечити контроль і контроль агрегату ...
23. Підпишіться на нашу розсилку.
24. Я не розумію, чому потрібна клітка? Під час проведення тестів на навчальні цілі набули кваліфіковані працівники.
25. Віддалений контроль цієї камери вже прибув.
26. Для ваги стандартні двері видно праворуч:
27. Переміщення на:
28. На наступному стенді двигун без камери:
29. Вікно, через які були покази:
30. Ви можете побачити купу датчиків.
31. Реактивний потік рефлекторів і фільтрів на стелі, де він пішов:
32. Цей номер більший, ніж попередній: для ваги, праворуч, двері для заміни блоку і стандартний для введення людей:
33.
34. Панель управління в суміжній кімнаті:
Джерело:
Опис того, як ми отримали всередині комплексу, заслуговує окремого посту, але це буде неінформативним, так як немає фото ілюстрації цього процесу. Але говорити про те, як ми отримали назад практично нічого: за допомогою «дружних» собак, які зламалися за нами, я дізнався, що в коротких відстанях я можу бігти набагато швидше, ніж з 7-кілограмовим рюкзаком за плечима і подолати 3-метровий паркан практично без дотику.
Таким чином, пост буде лише про те, що було захоплено між виливкою та блискавичною ексфільтрацією.
34 фотографії під kata © d-a-ck9
999 р.
1,1 км Після того, як була перевірка на роботу авіаційних двигунів:
, Україна
2. «Металлери» вже повністю володіли приміщеннями. Чи ми занадто пізно? Ця випробувальна панель керування бенчами була демонтована до стану рами.
3. У Постери з специфікаціями і двигунами в розділі вішуються всюди:
3596734
4. У Сама камера, де знаходиться тестовий стенд. Тепер він пішов: пилку і вийняти ...
р.
5. Умань Фільтр-система під стелю камери: вентиляція мала впоратися з величезною кількістю витяжних, адже поблизу будинків. Я задаю, що люди думали, побачивши, як величезні труби періодично заливають дим? До речі, стіни камер дуже товсті: вони мали вбирати звук турбоджетних двигунів.
6. Жнівень Ми виходимо з першої камери і виходимо по коридорах в пошуку більш цікавих номерів:
7. Про нас На шляху піднімаємо під стелю, щоб побачити вентиляційну систему:
р.
8. У Великі товстостінні труби. Не дивно, що вентиляція кардинально відрізняється від того, яка встановлена в стандартних кімнатах, коли ви пам'ятаєте, скільки спекотного витяжки вона повинна вийти:
9. Навігація У наступній кімнаті нам пощастило: chermets ще не вдалося дістатися до цього стенду:
10. Перш за все, ми йдемо в номер, де встановлена камера з двигуном:
р.
11. Тут повністю закрита камера і вихлоп виходить труба безпосередньо в систему вентиляції:
12. Величезна труба веде струменевий потік поза:
р.
13.00 р. Ви можете побачити двигун.
Р
14. Таліси використовували для переміщення об'єктів:
15.00 р. Перейти до наступного номера, де знаходиться панель управління:
16.00 р. Велика кількість аналогових датчиків і регуляторів:
17.00 р. Надсувні харчові та дротові санвузли:
18 років
19.00 р. Тримати. У всіх коридорах і деяких кімнатах є світло: chermetniks не спить. Ми поглянули в свою пилову металеву колоду: вони працюють на величезній швидкості.
20. Наступний стенд: двигун вертольота?
21.
22. Як складні конструкції: необхідно поставляти потужність, забезпечити контроль і контроль агрегату ...
23. Підпишіться на нашу розсилку.
24. Я не розумію, чому потрібна клітка? Під час проведення тестів на навчальні цілі набули кваліфіковані працівники.
25. Віддалений контроль цієї камери вже прибув.
26. Для ваги стандартні двері видно праворуч:
27. Переміщення на:
28. На наступному стенді двигун без камери:
29. Вікно, через які були покази:
30. Ви можете побачити купу датчиків.
31. Реактивний потік рефлекторів і фільтрів на стелі, де він пішов:
32. Цей номер більший, ніж попередній: для ваги, праворуч, двері для заміни блоку і стандартний для введення людей:
33.
34. Панель управління в суміжній кімнаті:
Джерело: