Як живуть японські посередні менеджери

На фотоблогер бармоска, який живе в двох містах, Осака і Нью-Йорк: Багато людей, які цікавляться Японією, часто запитують – як жити японська? Я маю на увазі, як це буде в будинку?

Іноді є повідомлення, в яких люди не тільки в словах, але і в фотошоу і говорять про відвідування звичайної японської квартири. Жителі країни, що випливають, рідко називаються відвідуванням (якщо ви порівнювати з Росією) і причинами цього можуть бути кілька. Здавалося б, що головна причина, ймовірно, ще сором'язливість – вони не хочуть показати своє життя, умови житла не такі ж, і в цілому для більшості це незвичайне.
Деякі мої друзі з Осаки (молода пара) не мають особливих комплексів з цієї нагоди і я зумів відвідати свою квартиру і взяти деякі фотографії.
Відразу попередити – не варто чекати художнього значення з картинок, це просто звичайні інтер'єри житла, де можна отримати більше або менше деяких ідей будинку.
45 зображень

1,1 км Зустрінемося з Кімурою-саном зліва і дружиною, Ері-чаном, праворуч.

2,2 км Але починайте на вході. Зовні паркують свою машину - крихітна Daihatsu.

3. У Звісно, вони мають місце в внутрішньому паркінгу під будинком, але коли вони виходять на місто, вони скидають машину на аварійний виїзд.

3610Р. 4200Р.

4. У В будинку є кілька поверхів, але в ньому, на відміну від багатьох інших нових будівель Осаки, більшість квартир багатометрові.

5. Умань Це аварійний вихід. Відеодомофон тут.

6. Жнівень Під час аварійного виходу є поштові скриньки, і є навіть випереджувальний апарат.

7. Про нас І ці білі ящики є своєрідними сейфами для зберігання відправлень і посилок. Вони встановлюються у всіх нових будинках. Як працює ця система? Наприклад, я резидент квартири No 601 і я повинен отримати пакет від послуги кур'єра Black Cat. Я залишила будинок для магазину і в той момент кур'єр прибув. Він назвав домофоном кілька разів, зрозумів, що я не був там і з-за кордону будинку він міг поставити посилку в одному з вакантних відсіків цього сейфа. Коли він кладе посилку в ящику, він набирає кількість квартири, 601, а потім пише мені повідомлення: "Так що вони кажуть, я прийшов і не знайшов вас додому, я поставив посилку в номер коробки 1. "" Я ходжу додому, читаю повідомлення, перейдіть до цієї машини, прикладіть свій комп'ютер ключ до входу - комп'ютер бачить, що ключ до номеру квартири 601 і відкриває ящик, в якому є посилка, призначена для квартири 601.

р.

8. Переміщення на ... Це інтер'єр головного залу, де передній вхід в будівлю. Тут в прохолодному (або теплому, в залежності від сезону) кондиціонера можна посидіти на очікування друзів

9. Навігація Нескладнені ювелірні вироби.

10. Головний вхідний відеодомофон, більший.

11. На першому поверсі будинків ліфтом є дисплей, що відображає картину з кабіни. Добре, для безпеки.

12. Картина шляхом гарної якості

13.00 р. Сам ліфт комфортний, написи на англійській мові навіть присутні. Індикатори наступної зупинки )

р.

14. Деякі вікна багатьох квартир виходять на загальний балкон. Звичайно, вони закриваються спеціальними залізними стійками, але це не додає комфорту. Моя друзі щасливі – всі вікна виходять на зовнішні стіни будинку.

15.00 р. Це виглядає як вхід в квартиру - лампа з числом, на дно лампа для підсвічування підлоги в темному, інтерком. Ліворуч - це ручка, щоб повісити парасольку або сумку під час відкриття дверей. Самі двері виготовляються з металу, хоча не так важко і міцно, як в Росії.

16.00 р. Ми нарешті отримали квартиру . . . Я намагаюся пояснити макет, як він вийде На праві можна побачити біле насіння, де кожен залишає взуття - це вхід. Я стоячи в передпокої, що веде до відпочинку квартири. У передпокої є шафа прямо на курсі.

17.00 р. Тепер я перевернув 180 градусів і передпокій за мною. На лівому в'їзді до маленького приміщення, праворуч на перебігу - в'їзд до туалету.

18 років Відкрийте двері зліва і дивитесь всередині. Маленька вітальня, письмовий стіл, телевізор, футтон На лівому (не видно) є великий шафа. Світильники всіх світлодіодів, великий діаметр. Зверніть увагу на розетку під стелею - будівельники надали електромережі і телевізори навіть там.

р.

19.00 р. Тепер ми подивимося на дверцята, яка була прямо на курсі. Ви можете побачити там туалет. Я ніколи не бачив жодної ванної кімнати з туалетами в Японії (крім готелів). Все завжди окреме і іноді не в мікрорайоні. Ще одна точка – за замовчуванням у всіх нових будинках встановлених туалетів з контролем – дистанційно з кнопками зліва.

20. Після фото номеру 17, коридор виходить прямо. В наявності три двері. Двері зліва - двері до ванної (перша частина). Двері безпосередньо до вітальні і кухні. Двері на правому – ще один невеликий номер. Давайте подивимося в неї.

21. Інша вітальня. Це як скидання землі для всіляких речей.

22. Тепер пройдемо прямо через двері з фото 20 провідних в вітальню і на кухні. Відразу на лівій стіні за дверима є своєрідним дистанційним керуванням практично все в квартирі. На лівому є світлові вимикачі у всіх кімнатах, посередині розташовані газові та гарячі панелі управління водою у ванній кімнаті, праворуч є інтерком.

23. Переміщення. На лівій руці є кухня, де господиня готує простий обід. Кухня має доступ до маленького балкона. Великий двосторонній холодильник, капюшон над плитою ... не дуже багато шафок для зберігання посуду - по суті, тому здоровий пан знаходиться на увазі. За холодильником є ще одна дверцята, що веде до ванної кімнати. Що, власне, є дві двері у ванній кімнаті - одна з коридору (фото номер 20) і друга з кухні.

р.

24. Двері на кухні балкон.

25. Тепер розглянемо ванну кімнату (з віконних дверей). Великі мийки, дзеркальні шафки для зберігання косметичних продуктів Залишається на стіні допоміжна панель управління для ванної - функції сушарки, сауни або кондиціонера можна контролювати звідси. Двері для ванної самостійно відображаються в дзеркалі.

26. Дивитися зліва - є пральна машина (на спеціальному піддону звичайного) і трохи праворуч видно двері в зал.

27. Це ванна кімната. Зверніть увагу на душову воду і підлогу - в Японії, душова кабіна зазвичай береться не в ванній кімнаті самому, але стоїть (або сидячи) тут, на цьому грубому пластиковому протоку для води є звичайно забезпечений (маленький хетч під ванною). У дзеркалі можна побачити відображення ще двох контрольних панелей - для ванної кімнати, другий для відпочинку функцій (сауна та ін.).

28. Повернутися до вітальні. Якщо ви знову подивитеся на фото номер 23, з кухнею, то справа за мною я знайшов ще одну дверцята - це був в'їзд до господарської спальні. Номер великий, просторий... Європейське ліжко, комп'ютер, шафи, а також доступ до лоджії.

29. У вітальні є невеликий диван.

30. Ліворуч від дивана – це щось схоже на тумбочку з власником «закриття» Коміка, чайна книга, сімейні фотографії...

31. Вони одружилися відносно недавно, в серпні, і перед тим, що вони зустрілися протягом року і половину. На роботі і зустрінемо ) Невелика весільна фото можна побачити в нижньому праві картини - вона показує Ері-чан в червоній сукні.

32. На стіні навпроти є стілець і комоди з святковими стравами.

33. Для права дивана є телевізором і Playstation3.

34. Як без іграшок? й

35. На стіні за поставкою ТВ люків і примусовою вентиляцією. Повітря в квартирі дуже чисто.

36.00 Р У кожному номері є кондиціонери.

37. Ось другий вихід на велику лоджію (компонент з оздобленою спальнею). Двері скрізь розсувні - які звичайно не дуже хороші через слабку жорсткість в холодну пору року Е, це життєрадісна, або інший номер може бути організований )

38. Знову ж, у всіх нових будинках на балконах або лоджії є умивальники з подачею води - зробити зручніше доглядати за квітами.

39.00 р. Що про японський будинок і не екстраваганзас!? Наприклад, це бездротовий робочий пилосос. У Росії, до речі, продається в повному обсязі.

40. Зателефонуйте Про те, що Бог відправив. У цей день послав їм великий асортимент суші, холодної води з льодом і деякими валками.

41. Я не їсти.

42. І це одна тріщина.

43. Невеликий з'їзд до питання, що японська подобається повісити все на телефоні - це одна з телефонів господині.

44. Кімура-сан захотілася навколо всього часу і зроблених осіб І якщо серйозно і на тему посту, то я відразу відповість на деякі можливі питання. У квартирі є новий і купили його в останній рік на кредит. По суті, майже велика більшість японських нових будівель продаються на кредит, за період 30 років. Проценти не дуже високі, близько 3 відсотків на рік, навіть ймовірно, не менше, близько 2-2.5%. Підлога квартири становить близько 90, вартість в момент придбання склала близько 35 млн. грн., тепер ще менше. Так, не дивуватися, японська нерухомість має цікавий майно, щоб стати дешевшою після покупки, так як інструмент для фінансових інвестицій, цей варіант не розгортається.

45. Давайте скажемо це в Кімуру-сан і Ері-чан спасибі і подивіться, що ви знову! й

Головна

Джерело: