Найпопулярніші люди.

Хочу розповісти історію, яка відбувалася в метро на Замоскворецьській лінії. Цей чоловік не зробив героїчну дію, і він не врятував всіх, але я думаю, що він заслуговує називати чоловіка з літерою столиці.

Так, о 16:20 я потрапив в автомобіль на Театральному вокзалі, перебуваючи в напрямку від центру. У сидінці близько до мене сидів неперевершений молодий чоловік в сіро-коричневому оксамитовому жакеті і чорному пальці Adidas. Він відразу дав мені місце, яке дивно, оскільки я не вписаний в будь-який з категорій громадян, які зазвичай даються місця в транспорті.

Так як поїзд підійшов наступну станцію, інший сидіння, вакансований через мене і людина переніс туди. І майже відразу він знову потрапив - літня жінка вніс машину на Новокузнецьку. Далі Як тільки сидіння було звільнено в перевезенні, він переніс туди, не дозволяючи здоровим чоловікам зайняти його, і даючи йому тим, хто дійсно потребує. До Красногвардійської, і так я мав можливість спостерігати незвичайну поведінку молодого чоловіка досить довго. У той час, в якому поїзд пройшов 11 станцій, цей чоловік близько 8-9 разів сидів і знову отримав, сидячи його бабуся, мати і дитина, потім просто звичайна дівчина.

Пасажири дивляться на одну і посмішку. Як рідко в нашому часі ви можете зустрітися з такими турботами, для яких недбалість і щирість вашого сусіда не порожні слова, але властиві якості людини. Він був таким чином, якщо цей хлопець дав кожному пасажиру в перевезенні шматочок його теплоти, не запитуючи нічого в поверненні. Такі люди дійсно заслуговують, щоб назвати справжніми чоловіками, людьми з літерою столиці.

6624534

Джерело: