Мачинації Розтелекому

Коли мій бабуся вирішив купити ноутбук з наступного пансіонату, завдання виникла для проведення найбільш бюджетного інтернету в кооперативі Хрущов. І оскільки вибір не був насиченим - лежачи на тижні районної мережі і ВАТ "Ростелеком", проблема вибору не була.

Ми обрали найдешевший тариф - 239 с. на місяць і залишили запит на підключення. Як довго чекаю на інтернет-прослужений був темою для іншої статті, і наша проблема прийшла до світла навіть пізніше, коли вексель за перший місяць був 375p.
Головна

Дебати, кредит.

Як телефонний рахунок, інтернет-провайдер від цієї компанії не зрозуміло, не кажучи вже про наявність старшого покоління. Деякі негативні, позитивні номери в палі настільних графіків, баланси за місяць, облік, короткий термін. Але онуки: представник Ростелеком пояснив, що списання є одноразовим з'єднанням. Гаразд, один раз, як це.

Яким був мій сюрприз, коли вексель на наступний місяць виглядав так (червоний платіж за Інтернет):

Кількість все ще трохи від обіцяного 239p.

Звинений мій бабуся, що 360p не більше 239 і немає альтернативи. Вона була використана в Інтернет, рахунок в однокласниках, переросли з друзями, і її бабуся погодилася.

Наступний рахунок остаточно завершив мене. Ні, не збільшився ще 130p. збільшено на 1р. Консистенція - знак майстерності, і неперевершених рублів і пені завжди привели мене в стопор. Я вирішив уточнити ситуацію.

Всі, ймовірно, були в офісі Ростелекому, тому я не поясню, чому я вирішив використовувати гарячу лінію, де молодий менеджер з Москви (зазвичай головний офіс) пояснив, що компанія має нову тарифну сітку, мінімальна вартість становить 250p. Таким чином, всі користувачі старих тарифів отримали послугу, метою якого є збільшення вартості на нову суму.

Тоді я вирішив скористатися сайтом Роскомнадзора. Необхідний невеликий ліричний відступ.

Дивитися.

Я довго перестав здивувати, що державні органи, такі як Rospotrebnadzor, прокуратура та інші, мають зручні онлайн-форми для громадян, які звертаються до останнього дивно швидко і дружнього. В цілому це гріх не використовувати. Так що цей час я був доступний, з скріншотами, пояснили, що проблема була.

Я отримав відповідь близько 2 тижнів. Роскомнадзор просить договір на обслуговування. Відповідна відповідь прийшла трохи більше тижня, в якому вони поінформували мене, що перевірка була проведена і що я повинен бути хворим.

Що робитиме до цієї машини - Ростелеком? Так, гордість зловживала і дрібна, я думав. Це не було.

Сьогодні представник Ростелеком називає, апологізує, запевняє, що наслідки технічної відмови були ліквідовані, тариф становить 239 рублів на місяць, і всі незаконно виведені кошти повернулися на рахунок. І, звичайно, вони повинні прийняти скаргу з "це, де ви його поставили".

Замість

Так, використовують сайти контролюючих органів, призначені для цього. Неймовірно, що вони перераховують інші жертви «технічної недостатності». І мій бабуся тепер більш щасливий, ніж коли-небудь, запитуючи «зловити помилку» для вирішення проблеми.

Джерело: