На мальовничому місту скоро відкриється реєстр

Написання блогера ternovskiy

У 2007 році, але купольна підвіска під аркою мосту ще не була використана. По-перше, органи влади планують відкрити оглядовий майданчик тут, потім ресторан, і, нарешті, остаточне рішення - реєстр. Я пішов, щоб побачити, що сталося.
50 зображень

Ви можете дістатися до мосту та реєстру з вулиці Крилатська. Перед входом був невеликий парк.

Променад.

Багатострольний яйце.

05 мар

Головний корпус реєстру знаходиться на землі. Це де відбувається шлюб.

Тепер є цілодобовий ремонт. За планом об'єкт повинен бути доставлений до нового року. Давайте подивимося, що всередині!

Головний вхід, на першому поверсі немає нічого, але ліфт і скляна сходи. Я сподіваюсь, що тут буде хороший кондиціонер, адже така скляна коробка зігрівається влітку.

09 мар

32541534

Другий поверх - для співробітників сервісної компанії.

Весільний зал знаходиться на третьому поверсі.

Стіни вже прикрашені святковими малюнками з голубцями і квітковими візерунками. Марш Мендельсасона звучать тут скоро.

р.

13 хв

14.

Стеля маленька дивна, коли ви дивитесь уздовж планок або якщо ви піднімаєте голову вгору - всі внутрішні конструкції видно.

Ми залишаємо перед ліфтом. Працівники мають димови.

17.00 р.

Дві кабіни, кожен для 6-8 осіб. Ще одна особливість полягає в тому, що в морозах -15 ліфтів не працюють (як і в сильних вітрах), хоча вчора це було -11, вони ще не функціонували. Тому, якщо ви йдете на маррі в холоді, ви не зможете піднятися на верхню платформу. Так, підйом буде оплачено, вартість визначить операційну організацію. Будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами

19.00 р.

р.

Я взяв можливість піднятися на дах будівлі. На мій погляд, мальовничий міст найкрасивіший в місті. І ми дуже не вистачає таких місць, де гості столиці та Мусковіти самі будуть надихати.

21.

Є два ліфти на протилежній стороні, але вони тільки для надзвичайних ситуацій. Не входите з цього берега.

Спочатку льод накопичився на даху еліпсоїдної, і на автомобілі була небезпека її падіння. Таким чином, для запобігання його накопичення була створена спеціальна система.

412285

Давайте прогулятися вгору. Якщо ви не зупинитеся, підйом займе 5 хвилин. Задоволення недостатньо - під ногами залізної сітки, яка не надихає впевненості

25.

26.

27.

Про те, що вони хотіли відкрити ресторан на першому поверсі, але не забезпечували розміщення туалетів. Але один працівник сказав, що там були туалети в ресторані проекту (хоча я не розумію, як це буде працювати взимку). Тепер єдина труба, що веде вгору (срібло зліва) призначена для пожежогасіння. Але вода надходить під сильний тиск при необхідності, а потім якось зливається, якщо вона холодна зовні.

579658

29.

Будівництво реєстру та невеликого парку.

Красивий!

34569462

Ми отримали на майданчику.

Ліфти розміщені тут.

3610Р. 4200Р.

Головний зал ділиться на дві частини за стіною. Тепер є зв'язки і укладання мармурової підлоги. Можливо, є також весілля, інакше це буде сезонний оглядовий майданчик. Вікна тут не відкриваються, як часто вони будуть мити - це не відомо, так що тут не дуже цікаво знімати.

35.

36.00 Р

37 хв

Відокремлення стінки виявилася утилітою.

Під основним залом є ще один поверх, технічний. До речі, вся структура сходу. Не сказати, що це дуже сильний, але він відчуває себе, однак, для цього дизайну він досить нормальний.

Вони кажуть, що туалети повинні бути прямо тут, прямо під сходи.

, м. Київ

41.

42.

Ви можете підняти сходи ще вище.

44.

р.

45.

591250Р.

До речі, міст сповнений точкових світильників. Я з нетерпінням чекаю всіх, це буде красиво. Вони обіцяють, що разом з відкриттям об'єкта буде включати освітлення.

Габаритний зображення

47.

Максимальна точка, висота арки Scenic Bridge становить 105 метрів. До речі, покажіть мені, що ваша ідея з реєстратором? Чи існують будь-які альтернативні ідеї, які можуть бути розміщені на Scenic Bridge?

49.00 р.

р.

Я не впевнений, що все буде завершено в іншій парі тижнів до кінця року, але якщо робота триває цілодобово, то на початку наступного року реєстратор отримає перших гостей.

Джерело: