Перли телеведуча Олена Малишева

1,1 км Сьогодні ми хочемо почати з розділу, яку ми любимо. Я нормальний?
2,2 км Якщо ви хочете залишити своє життя красивим посміханням, ми надамо її.
3. У Звісно, що вступають в другий шлюб з слідами першого. Ай-яй-яй!
4. У У цьому віці відмирає. (E.M. на макіяжі після 40)
5. Умань Чилі перці дуже гарячі. Хочемо за смаком перець. Ми повинні знати, що відбувається в роті. Чи? Зробіть склянку води. Гнав! Очікується водою, він ще не хворий. Що погано? Очікуйте, не дайте, що відбувається. Цікаво: що робить перець? Що це дійсно горить? Деякі люди їдають перець і штампують.
6. Жнівень Німецький, приїжджайте сюди! Тепер ми будемо задуматися у вітро!
7. Про нас Срібло не слід мити в посудомийній машині з сталевою побутовою технікою, інакше вони будуть темні!
8. У Вода - вода. 0 калорій. Напоїти воду. Всі інші напої харчування. З'їсти їх.
9. Навігація Коли ви вийшли з ліжка, ви не контролюєте самостійно.
10. Медикамент є єдиною, найбільш логічною наукою.
11. Сьогодні в нашій кухні є незвичайна істота. Коли я скажу: «від тебе,» Я тебе не маю, Дмитро Миколайович.
12. Прибирання будинку не потрібно робити дуже акуратно, щоб проростки не звикли.
13.00 р. Якщо у вас є вентильований салат, то його можна освіжити, додавши кілька крапель перекису водню, а в холодильнику. А потім ми можемо пригощати гостей!
14. Д-р Шубін не прийшов додому багато тому, що він працює важко, не тому, що ви думаєте!
15.00 р. Скільки разів на тиждень слід мити телевізором дистанційно? - Два! Нехай не буде змащений. принаймні один.
16.00 р. У ванній кімнаті є бактерії, віруси, цвіль і шматки тіла людини, які ми змиваємо.
17.00 р. Мигдальність повинна зберігатися в морозильній камері. Бо це вершкове масло. Ми зберігаємо вершкове масло в холодильнику.
18 років Пам'ятайте: запори в голові вигини, а спинка прямо!
19. Лариса незрівняна. Але ми впевнені, що вона буде одружитися найближчим часом. Ось як швидко застрягти яйце.
20. Лено д-р Продюс має руку цієї самотньої жінки. Ви усвідомлюєте це ваш шанс, жінка?
21. Ще одна порада Я читаю в Американській книзі! Гумові тапочки! Це гарний квітковий горщик! У домашніх умовах ці тапочки висять нескінченно! Я не знаю, що робити з ними! Ви можете вбити їх у передпокої!
22. Риба ловити так, щоб вони не померли від очищення. Найгірший варіант - піднятися в акваріум своїми руками і викопувати там, і так далі. Після чого нарада з лососем гарантована.
23. Велика кількість людей не потрібна природа.
Неприємний холод - це основа зло!
24. 7 місяців не більше ситуації, але специфічна вагітність.
25. Степіда буде жити до тих пір, поки природа прийнята.
26. Сучасна медицина дозволяє жінці не жити до хірургічного лікування.
27. Останні дослідження показали, що їжа є препаратом.
28. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
29. Як добре це було для нас сьогодні, з Shubin смугастий до талії.
30. Людина, просто кажучи, без використання будь-якої латинської, пасти.
31. Ця програма призначена для того, щоб зробити щось гарним.

Головна

Джерело: