Сайс Інна Паливод
Прийміть хто.
Супермаркетні охоронці – це колишні працівники МВС або люди, які не хочуть перевантажувати автомобілі, але і великі не знають нічого: студенти або безробітні з вторинною освітою. Не багато перших опіків. Вони беруть на посаду керівника безпеки або зсуву, найчастіше по знайомству.
Ми зазвичай працюємо щодня. Не існує особливих вимог: головне - бути молодим і здоровим. Хоча це не точка. Я знаю охорону в Києві, яка не має руки. Але всі директори супермаркету борються за нього: він бачить тиф на кілометрах.
Продовження під kata
Реквізити
Керівник відділу безпеки дає вам значок і коротко інструктує: «Навколо приїхати на робоче місце в уніформі і з значками». Для з'яви інксифікованих вперше штрафують за щоденну заробітну плату, другий раз — звільнення. Не порушуйте в касі. У багатьох великих супермаркетах і торгово-розважальних центрах для офісу Управління вірить, що продажі падають з цього. У нас є випадок, де дві молоді охоронні охоронці вийшли в бій на робочому місці за кордоном. Наступного дня всі три були вогнеті. З тих пір, як тільки жінки, які я звертаю увагу на те, що в супермаркеті є твоїми.
Місце проживання
Робоче місцеохоронця, як правило, при вході. Ви стояти там і переконайтеся, що нічого не виходить з магазину. Немає ускладнених. Але, виходить, не кожен може зробити таку роботу. Мій партнер Коля кинути, бо він мав непереносимість бананам, навіть їх запах. А у всіх супермаркетах, виходить, це використовується - ароматмаркетинг. Клієнт половив запахом, тому фрукти (банани, яблука, апельсини) в супермаркетах завжди продаються на вході. Вважається, що натуральні м'які аромати позитивно впливають на свідомість. На жаль, не Colino. Він охороняє станцію.
Зарплата
Офіційна заробітна плата керівника безпеки супермаркету складає 5,000 грн. Проста охорона має 1,500-3,000. Управління супермаркетом вважає, що решта охоронців краде. І це правда. Якщо у вас є голова на плечі, ви отримаєте багато грошей. У більшості супермаркетів охоронні охоронці веде переговори з касиром: він нібито забуває, щоб опустити товар покупця і подає умовний знак. При турнікетах безпеки зупиняється покупець і просить перевірити перевірку і вміст тролейбуса. Коли ви виходить, що деякі товари не оплачені, вони просять платити штраф і розігнатися добре. Багато покупців платити. Ми називаємо їх смоктати. Класичний лох - це недорогий спосіб, який не дивиться на монітор касіра на виїзді, не займає чекаю, бажано п'яний, потім буде легше за безпеку, щоб покласти тиск на нього морально. П'ять з десяти затриманих вважають, що тільки поліція має право шукати їх. Потрібні викликати район і переглянути відео з камер супермаркету. І хоча багато супермаркетів з 15 камер, наприклад, п'ять, вони майже ніколи не сплачують штрафи.
На лапі охоронців дає і персонал магазину, щоб закрити очі на крадіжку і не здавалися владі. Люди в супермаркеті вкрадають багато і постійно. Наприклад, у відходах, вивезених з складу, приховують ковбасу, молоко. Вони списують швидкопсувні товари. У нас був друг, як Оля. Вона стелева паста в магазині за 4 грн 80 копеків, а замість них аналогічна, попередньо очищена на ринку за 3 грн. 42 копеки заливаються в пакети. Коли вона була спіймана, забила адміністратора не вогонь, вони кажуть, діти маленькі, диявола плутають. Вона була шкода, не вдалася. Через місяць вона розірвала десять пакетів сиру Adyghe і виписала товари як дефектний. Коли вона була виділена, вона побачила ознаки набряку. Оля промивається декількома великими кишенями у вигляді, приховавши їжу в них, а також стеолою.
Не менші можливості крадіжки від касірів. Коли людина купує багато товарів, касіра пробивається через надлишки товарів. Замість семи пляшок пива, через дев'ять пляшок пивної перерви. Після того, як касіра робить скасування зайвих вантажів і бере на себе гроші. Дуже часто з мамами, які приходять в магазин з дітьми. Дитина кричить, мама неуважна і поспішає. А також, якщо покупець не взяв чека, касира може зробити операцію для скасування його. Прийміть гроші. Якщо сканер не прочитав штрих-код товару, то касира видає код вручну: ви можете набити код товару дорожче, і поставити різницю в кишені. Іноді касіра веде переговори з особою "хісом" і не здійснює покупки в чекі. Для того, щоб я «не помітив» і не збиваю на лідерство, я теж роблю гроші. Від яких 100 грн за місяць, від яких - 500. Головне, щоб вкрасти так, що немає великих недоліків. В іншому випадку охоронці можуть бути вогнеті з цілим зсувом.
Ми також робимо гроші від жіночого одягу Майже всі вони мають власний клієнт. Вона приносить її коханцю в магазин, він купує її багато дорогих речей, наприклад, 500 доларів. Після декількох годин цей покупець повертає товари, кажуть, що не вписався: 350 відходить, 150 листків продавця. Дівчата, які працюють в цьому відділі, мають два варіанти: або оплачувати мене або я ручаю їх до управління.
Полювання таємниць
Але більшість всіх, цехки краде з супермаркету. Я думаю, що один з всіх 20 товарів, вивезених з супермаркету. Після всього, легко нейтралізувати електромагнітний датчик: вам просто потрібно обернути його фольгою. Я прийшов в магазин, наприклад, мати з дитиною в колясці. Загортаємо датчик в шоколадній обгортці, кладемо її в коляску. Навіть якщо її зловживає безпека, вона блювала дитину. Як і не виглядали: і їсти шоколад, і те, що перетяглося в коляску. Для чистоти малюк також розфарбує рот шоколадом.
Вишукані жатки. Купити дорогі пляшки віскі в іншому магазині і залишити його в домашніх умовах. Ми приїжджаємо до нашого магазину. У разі захоплення, непристойно вилучено з кишеничного «дзеркала» збереглася перевірка з іншого магазину.
У найменшій кількості пенсіонери крадіжки. У своїй попередній роботі пансіонат часто прийшов в супермаркет. Чистий, акуратний старий чоловік, який засвоюється алмам в будь-який день в обході, а ввечері купили пляшки горілки, ковбасне кільце і хліб з нас. Не було грошей на десерт. Він пішов на вагову цукерку, і не залишаючи вікна. Після другого інциденту він не був дозволений в магазин. По дорозі, після кризи 2008 року робота охоронних охоронців стала більш складною. Знизилися заробітні плати, і в магазинах є багато товарів. І це завжди спровокує п'ятдесяти тьмяків: якщо ви не впадете засмаги в кишені, то їсти прямо в торговій кімнаті.
Вони також вкрадають зважування цін тегів. Наприклад, мітка цін на дешевий светр зважена дорогою. Це сором'язлива, що якщо покупець стеол, наприклад, сорочка для 105 гривень, він навіть не може бути прорізаний. Сума повинна перевищувати 107 грн.
Моя улюблена різновид чебреця – це діти з багатих сімей. Найчастіше алкоголь вкрадений: для задоволення, або для аргументу, або під впливом того ж алкоголю або наркотиків. Ми ловимо їх, багаті мами або дади приходять. Звісно, вони не хочуть публічності або в школі, або в інституті, вони, звичайно, оплачують величезні штрафи, хоча під українськими правоохоронцями не мають права на дрібні клієнти. Ми називаємо це "майор ran на силу"
Комунікації
Як правило, є оголошення в торговій кімнаті, що адміністрація не несе відповідальності за речі, що залишилися в кімнатах зберігання. І це правда, що охоронці не зберігають очей на сховищі. Так не відволікаючих покупців, часто ходять з ключами камери, залишаючи їх вміст до нас. Наприклад, кілька років тому недбалий батько купив свою дитину хамстером, кладуть клітку з твариною в камері зберігання, приготовлені і пішли додому. Ми вирішили залишити цю ніч в офісі адміністратора. Так він вийшов з клітки вночі, трохи і подряпини дерев'яний стілець і перезапустити всі документи на стіл. Коли власник хамстера дізнався про це, він сказав: «Брати, перемішуючи його, це не мій хамстер!» боявся, що він буде змушений платити збитки. Але власник був відроджений, тварина повернулася до того, як він ate весь магазин. І місяць тому два студенти підписалися, прийшли після реєстрації, щоб купити торт і шампанське і забути свідоцтва про шлюб, паспорти та ідентифікаційні коди. Ми повернулися до них ввечері з натовпом гостей і вибивають порожні пластикові пляшки на рейках Мендельсонського марш магазину на півгодини.
Чохол Мазурка
Після зйомки в Караван, три з моїх друзів відступили від безпеки. Я думаю, що це неправильно. На всіх найменших деталях люди, які приготували цю спеціальну операцію: жертви, вбивця, вбивця. Я впевнений випадок Мазурки є чистою політикою. Я думаю, що зйомки відбуватиметься в аптеці. Чому людина керує крадіжку в супермаркеті і намагатися потрапити в всі камери? Чому він стелить гарматою? Чому не проводиться розслідування смерті Мазурки? Хтось був прибутковим для продажу, щоб падіння з «Каравану», хтось повинен пройти закон «Про перенесення зброї». В Україні налічується близько 5 000 приватних агентств з безпеки. З 18 жовтня охоронці дозволили перевозити травматичні пістолети, батони, газові банки, використовувати фізичну силу при затриманні відбійника, взяти його на відео або камеру. Немає одного страждає від такого роду щита. Більшість охоронців з вулиці. Більшість сертифікатів від психіатрів і без кримінального запису.
Джерело: VIA
Джерело: