Як проводиться ковбаса в Росії?

Завод «Черкізовський» є одним з найбільших виробників продукції в Росії.
Blogger Артем Монахов відвідав виробництво і надав інтернет-спільноту з фотозвітом
26 фото © Артем Монахов

Почнемо з морозильною камерою, на жаль, тут зустрінеться тільки один працівник, який виглядає більш схожим на janitor.

Він відмовився говорити мені.

З морозильної камери я був дуже порожній, особливо для найбільшого виробника м'яса в Росії. Існує лише один довгий ряд півкаркасів, хоча він може вписуватися кілька разів більше. Все решта, близько п'ятдесят півкаркас вішали в три ряди, залишалися в кімнаті з "з'їздом".

З морозильної камери в'яжемо в сортувальний магазин. Ось навпіл тушки пиляють і діляться на частини.
Після морозильної камери об'єктив став і якість фото значно знижується.

Тут робітник готує половину тушки для різання і різання, всі тушки діляться на три частини, це найкращий варіант виробництва. Отримані деталі ходять далі в транспортер.

р.

Кожен з них працює близько десяти осіб.

Це кінець м'ясного шляху, ми переходимо в ковбасний магазин.
Сировина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

714780

Сусідська майстерня, тут проводиться підготовка фаршу і сумішей інгредієнтів для приготування знайомих всім за смаком, зовнішнім виглядом і запахом ковбасних виробів.

р.

Змішування інгредієнтів. На сьогоднішній день існує тільки натуральні продукти, але за кілька хвилин їх перемішують з крохмалем, барвниками та іншими добавками, які я не знаю. В спробі дізнатися секретну композицію дешевої ковбаси, я був закликав піти далі.
Я ще мав шанс отримати розумну і чесну відповідь: «Ми додаємо барвник, тому що ніхто не буде придбати сіру ковбасу». . ?
Отже, пам'ятайте, що більш рожевий або червоний колір на ковбасі, чим більше добавок і барвників є.

Р

Після того, як всі інгредієнти завантажуються, змішувач залишається на деякий час, поки вміст досягне однорідної маси.

, Україна

В той час як вміст дешевої ковбасної маси, ми подивимося на сусідній магазин. Тут кращі продукти. Завершуються роботи сосисок.

13 хв

Після декількох етапів обробки ми бачимо звичайні ковбаси і ковбаси.

Сиро-смоктується ковбаса, вже з духовки, обробленої і готової до фасування. Пакування в заводі відбувається в дещо передісторичному шляху.

В одному з магазинів на ковбасі відразу вклеїти етикетки, і упаковувати в термопакування, і все це робиться в інструкції.

...

р.

У найближчому магазині ситуація трохи краще, є кілька автомобілів і 4 робітників. Пакування набагато швидше. Один заливає вхідні ковбаси на конвеєрі, другий склад і упаковку в пакети вже готової ковбаси і четверті пакети в ящиках.

...

М'ясорубка також розміщується вручну, а також джгутом з різною кількістю штук, немає стабільної і точної кількості в упаковці. Може бути дев'ять бабуся, можливо п'ять.

З ковбасним різанням все краще, все автоматизоване, різання, розподіл і упаковка.

Перед тим як ввести ріжучу стрічку, ковбасні бункери проходять лазерний контроль для виявлення металевих і зарубіжних предметів.

1757734

Все добре, але в останньому етапі виникла проблема. Дві жінки не можуть обробити автомобільним полом. Я сподіваюся, що вони змогли вирішити цю проблему.

Ущільнений і упакований, можна взяти на продаж.

Тепер ви знаєте, що ви їсти. Смачний!
Фініта!

Габаритний зображення

Джерело: