642
Моя поїздка на Кубу
Коли вікно -20C, це час для такого повідомлення)
Ця осінь, я нарешті поставив своїх ерунів на утримання і виконував свою довгу мрію відвідання Острів Ліберти, коли Fidel є живим і духом революції і свободи все ще прогріває. До тих пір у них було 90-х років.
З часу організації поїздки був катастрофічно скорочений, необхідно було вдатися до послуг туристичного оператора, який оголосив готель і що необхідно було вилетіти в день після завтрашнього дня. Звичайно, це було дорожче, ніж організувати свято самостійно, але атлас, час був короткий.
71 зображень.
Готель. Рано вранці ви можете побачити маленькі птахи, дуже схожі на перемішування, розсмоктування між повісними віниками.
2. Похід до Гавани. Замість поїздки на організовану екскурсію ми використовували послуги «приватного» гіда, які приймали нас на авто.
Керівництво. Він запровадив себе як Петрович, і повідомив, що жив у СРСР-РРР за 20 років.
4. Пепелац Петрович - антяг 1952. Це правда, що DJK не рідний, але від KIA. До того ж, як Петрович запевнив, що двигун заміняв для економії палива, адже обсяг рідних був 8л.
5. Умань Ми проходимо через маленькі міста.
6. Жнівень
7. Про нас Просто гарний вигляд мосту.
8. Ель Моро Фортрес. Побудований Спанісарами для захисту Гаванської бухти.
Р
9. Навігація вона.
10.
11. Вид колоніальної частини Гавани
12. Тунель під бухтою.
13.00 р. З цим бабусям кожен фотографував як мавпа. Звичайно не безкоштовно.
9908397
14. Стара аптека.
р.
15.00 р. Під склом є скелет його засновника.
16.00 р. Будинок губернатора.
17.00 р. Площа перед будиночком губернатора була виведена дерев'яними брусками. Так що солдати на спорудах не заважають сні губернатора. Тепер він став біженцем Букеністів. В цілому центральна частина колоніальної Гавани нагадувала мене про наш Арбат.
18 років Я дуже любила роботу місцевих митців.
19.00 р. Ретро-автомобілі є основним видом транспорту. Візки коні тільки для туристів.
20. Пам'ятник Ясі Марті. Кубанський національний герой. Він організував першу революцію на Кубі.
21.
22. Багато ретро автомобілі відмінні умови.
23. Працівники поліції віддають перевагу ВАЗ
(доб. 808)
24. Ось лімо.
Р
25. Капітол був закритий для ремонту.
26.
27. Вулиця поруч з капітолом.
28. У кожній кімнаті проживає одна родина. Багато людей зберігають курчат на балконах, щоб годувати себе. Тому що немає нічого в магазинах.
29. Знаменитий Флорида Бар.
30. Я не міг прогулятися в daiquiri Hemingway любили так багато. Його місце приймали французькою жінкою Балзацького віку.
р.
31.
32.
р.
33.
р.
34. Гавана вулиця
35. Площа Революції.
36.00 Р Музей «Рабочий квартал Амури» У ній Фідель відштовхував свої часові виступи. Просто зліва від DOD.
37. Головна Офіс. Вона сказала, що головний кубинський шокіст ніколи не посміхається.
38. Комунікації.
39.00 р. Ось щось неправильно з гальмами. Кожен водій припинив і запропонував допомогу.
40. Дуже просторий салон. Ви можете легко сидіти три передніми.
41. У нас немає вільного автомобіля. Автомобіль може бути придбаний з одного, а потім на паролі, так як офіційно така угода не може бути видане.
До речі, бензин також напружений, на АЗС часто не буває. Якщо це не на АЗС, то слід шукати водіїв вантажівок, які зливають його і продають її.
42. Люди бідні. Середня заробітна плата становить близько 800-1000 рублів (перекладена на наші). кілограм яловичини становить близько 300 рублів і потрібно його знайти. Якщо є корова в домашніх умовах, її не можна забою - 5 років в тюрмі. Якщо вона прокидається, і кальфа є гобе, то держава бере її.
43.
44. Стоп. Драйвери автомобіля необхідні для вибору супутників. У деяких місцях є спеціальні інспектори, які гальмують автомобіль і заводські однодумці. І роба до водія, якщо він не зупинився або відмовився приймати супутник.
45. Туристичний магазин. Асортимент товарів, крім ромів і сигарів, є надзвичайно бідним. Але місцеві жителі не бачать цього.
46. Православна церква в Гавані.
47. Автомобіль по дорожній кафе.
48. океан заспокійливий після хурганської піщаності, яка вдарила нам в край. Головний удар був на провінції Сантьяго.
49.00 р. Came в Cayo Largo Island.
50.00 р. Ігуани люблять хліб більше наших голубів.
51.
52. Знайти кота з серії)
53.
54. Карибський море користується чистотою і теплотою.
, Україна
55. Пісок білого кольору і дрібного борошна.
56.00 Р
Р
57.00 Р
58. Автостоянка в Варадеро.
Варадеро - закрите місто для туристів (закрите місцевими місцями).
59.00 Р Католицька церква в Варадеро. Кубани католицькі.
60. Ампуш
61. Я зумів взяти картину піонера ззаду.
62. Поліція не бере хабарів ... від небайдужих людей, але прикрити підземний бізнес
(доб. 3)
63. Міф загальної гармонії кубинів знебарвлений. Я ніколи не бачив більш красивих і красивих жінок у світі.
64. Міський пляж в Варадеро
65. На тротуарі
66.00 Р Вид з пляжного бару в готелі.
67. Я був риболовецькою, так як я був малюком, і я не міг їздити на риболовлі на Кубі.
Перший капітан не був «для риболовлі», але «Амеріко-Підорасо, Росія та Куба друзів»
68. На рибі раку бджіл і лобстера
69.00 Р
р.
70. Смачний. Право з океану. Ресторани на смак і не стоять поруч.
71. Немає риби, повернутися назад.
Я зробив.
Я збираюся їсти ром і дим Монтекристо No. 2,2 км
Габаритний зображення
Джерело:
Ця осінь, я нарешті поставив своїх ерунів на утримання і виконував свою довгу мрію відвідання Острів Ліберти, коли Fidel є живим і духом революції і свободи все ще прогріває. До тих пір у них було 90-х років.
З часу організації поїздки був катастрофічно скорочений, необхідно було вдатися до послуг туристичного оператора, який оголосив готель і що необхідно було вилетіти в день після завтрашнього дня. Звичайно, це було дорожче, ніж організувати свято самостійно, але атлас, час був короткий.
71 зображень.
Готель. Рано вранці ви можете побачити маленькі птахи, дуже схожі на перемішування, розсмоктування між повісними віниками.
2. Похід до Гавани. Замість поїздки на організовану екскурсію ми використовували послуги «приватного» гіда, які приймали нас на авто.
Керівництво. Він запровадив себе як Петрович, і повідомив, що жив у СРСР-РРР за 20 років.
4. Пепелац Петрович - антяг 1952. Це правда, що DJK не рідний, але від KIA. До того ж, як Петрович запевнив, що двигун заміняв для економії палива, адже обсяг рідних був 8л.
5. Умань Ми проходимо через маленькі міста.
6. Жнівень
7. Про нас Просто гарний вигляд мосту.
8. Ель Моро Фортрес. Побудований Спанісарами для захисту Гаванської бухти.
Р
9. Навігація вона.
10.
11. Вид колоніальної частини Гавани
12. Тунель під бухтою.
13.00 р. З цим бабусям кожен фотографував як мавпа. Звичайно не безкоштовно.
9908397
14. Стара аптека.
р.
15.00 р. Під склом є скелет його засновника.
16.00 р. Будинок губернатора.
17.00 р. Площа перед будиночком губернатора була виведена дерев'яними брусками. Так що солдати на спорудах не заважають сні губернатора. Тепер він став біженцем Букеністів. В цілому центральна частина колоніальної Гавани нагадувала мене про наш Арбат.
18 років Я дуже любила роботу місцевих митців.
19.00 р. Ретро-автомобілі є основним видом транспорту. Візки коні тільки для туристів.
20. Пам'ятник Ясі Марті. Кубанський національний герой. Він організував першу революцію на Кубі.
21.
22. Багато ретро автомобілі відмінні умови.
23. Працівники поліції віддають перевагу ВАЗ
(доб. 808)
24. Ось лімо.
Р
25. Капітол був закритий для ремонту.
26.
27. Вулиця поруч з капітолом.
28. У кожній кімнаті проживає одна родина. Багато людей зберігають курчат на балконах, щоб годувати себе. Тому що немає нічого в магазинах.
29. Знаменитий Флорида Бар.
30. Я не міг прогулятися в daiquiri Hemingway любили так багато. Його місце приймали французькою жінкою Балзацького віку.
р.
31.
32.
р.
33.
р.
34. Гавана вулиця
35. Площа Революції.
36.00 Р Музей «Рабочий квартал Амури» У ній Фідель відштовхував свої часові виступи. Просто зліва від DOD.
37. Головна Офіс. Вона сказала, що головний кубинський шокіст ніколи не посміхається.
38. Комунікації.
39.00 р. Ось щось неправильно з гальмами. Кожен водій припинив і запропонував допомогу.
40. Дуже просторий салон. Ви можете легко сидіти три передніми.
41. У нас немає вільного автомобіля. Автомобіль може бути придбаний з одного, а потім на паролі, так як офіційно така угода не може бути видане.
До речі, бензин також напружений, на АЗС часто не буває. Якщо це не на АЗС, то слід шукати водіїв вантажівок, які зливають його і продають її.
42. Люди бідні. Середня заробітна плата становить близько 800-1000 рублів (перекладена на наші). кілограм яловичини становить близько 300 рублів і потрібно його знайти. Якщо є корова в домашніх умовах, її не можна забою - 5 років в тюрмі. Якщо вона прокидається, і кальфа є гобе, то держава бере її.
43.
44. Стоп. Драйвери автомобіля необхідні для вибору супутників. У деяких місцях є спеціальні інспектори, які гальмують автомобіль і заводські однодумці. І роба до водія, якщо він не зупинився або відмовився приймати супутник.
45. Туристичний магазин. Асортимент товарів, крім ромів і сигарів, є надзвичайно бідним. Але місцеві жителі не бачать цього.
46. Православна церква в Гавані.
47. Автомобіль по дорожній кафе.
48. океан заспокійливий після хурганської піщаності, яка вдарила нам в край. Головний удар був на провінції Сантьяго.
49.00 р. Came в Cayo Largo Island.
50.00 р. Ігуани люблять хліб більше наших голубів.
51.
52. Знайти кота з серії)
53.
54. Карибський море користується чистотою і теплотою.
, Україна
55. Пісок білого кольору і дрібного борошна.
56.00 Р
Р
57.00 Р
58. Автостоянка в Варадеро.
Варадеро - закрите місто для туристів (закрите місцевими місцями).
59.00 Р Католицька церква в Варадеро. Кубани католицькі.
60. Ампуш
61. Я зумів взяти картину піонера ззаду.
62. Поліція не бере хабарів ... від небайдужих людей, але прикрити підземний бізнес
(доб. 3)
63. Міф загальної гармонії кубинів знебарвлений. Я ніколи не бачив більш красивих і красивих жінок у світі.
64. Міський пляж в Варадеро
65. На тротуарі
66.00 Р Вид з пляжного бару в готелі.
67. Я був риболовецькою, так як я був малюком, і я не міг їздити на риболовлі на Кубі.
Перший капітан не був «для риболовлі», але «Амеріко-Підорасо, Росія та Куба друзів»
68. На рибі раку бджіл і лобстера
69.00 Р
р.
70. Смачний. Право з океану. Ресторани на смак і не стоять поруч.
71. Немає риби, повернутися назад.
Я зробив.
Я збираюся їсти ром і дим Монтекристо No. 2,2 км
Габаритний зображення
Джерело: