Увага, шахраї в ТРЦ Mega White Dacha!

Коротка історія. У суботу, 17 листопада, з дружиною, однорічною дочкою та родичем пішли покупками в ТРЦ Mega Belaya Dacha. Повернувшись вже з покупками, дід, що проходячи, кинув коляска з дочкою, роздягнув дружину, мене, загинув руки (провоковано) при доторкненні його (ззовні він виглядав як спина голови). Він шути, "Міліція!" Тоді він захопив нас 500 метрів і зберігав шаутінг: "Міліція", поки він не знайшов охоронців, які прискорили нас на кафедру 4х + дідусь. Вгору дрібно. Острохов запитує: «Для того, хто хоче примирення?» Моя дід Вона сказала: «Я готовий гасити, але дозвольте йому (наказуючи пальця на мене) платити мені гроші». Тоді запитали це питання багато разів, але кожен раз я відповідав голосно і чітко: «Я не буду платити нікому, бо я невинний з будь-якого, давайте дивитися відео». Далі районний офіцер говорить: «Якщо ви не платите, то я обробляє справу під Кримінальною ст.: інфлікція бодісної шкоди». Дзвоните до швидкої допомоги, яка відразу влаштовує все правильно. При запиті про читання протоколу медичної експертизи він відповідає, що він покаже його тільки прокурору.
Що таке дупа! На обличчі змови і вилучення грошей з району Острохов Дмитро Юрійович і громадянин-грандфатер Голубєв Олександр Васильович.

П.С. Я вже звернувся до відділу безпеки.

Автор: Ердемчик. Продовження під kata

р.

Продовження історії

Тепер нові. За минулий місяць район Острохов назвав мене тільки 1 раз і повідомив, що справа була передана до суду (як так?!), але розповів йому про те, що на факті змови і вимагання Островухова і громадянин-батьба я подав заяву з USB Міністерства внутрішніх справ. І все до останнього п'ятниці. У суботу, 15 грудня. Я поїхав з дружиною і дочкою. Ми мали дуже дивний діалог, вся точка якої зводиться до наступного:

1,1 км У районі Острохов це не перший випадок в цій області. ІКЕА (повно проштовхнув свою вагітну дружину, чоловік помітив відступника за груди, а потім розлучився за гроші відповідно до мого сценарію). Суд за останні роки.

2,2 км Дослідник Остроухова не витрачає часу і активно збирає документи, з його слів він сам взяв громадянин-грандфатер Голубєв Олександр Васильович для судової медичної експертизи. Це своєрідний догляд за районом про звичайного громадянина діда. Ми повинні взяти його десь, але не сумнівайтеся, навіть з ліхтарем, ймовірно, несе.

3. У Острохов і колеги не люблять те, що я описую всю ситуацію, яка сталася мені в Інтернеті. Здавалося мені, що навіть заява на USB для них менш болюча, ніж я просто чесно описав його тут. Я запитаю вас, щоб підняти своє повідомлення.

4. Громадян-грандфатер Голубєв Олександр Васильович хоче отримувати від мене 500+200 тис. рублів. Про це заявив район Остроухова.

В цілому район Остроухова чітко розвивав дивну практику в поліцейській станції Котельник. Він закриває кримінальні справи про чоловіків вагітних і з молодими дітьми. Захоплюючий герой! Зірковий район Острохов у зв'язку з розкриттям банди вагітних і дітей.

П.С. Цього року, коли я втратив в лісі, я був порятунок дійсно прохолодних хлопців з Калуги. На ніч вони не відмовилися від муфт і вивели їх з лісу на УАЗ. Але, людина, це злочинний бій...

Репост з тут...

р.

Джерело: