Розкішний півень Павук

У той час як прогулянка по скиданнях Австралії, ентомолог Jürgen Otto стиглий на крихітному комахі, він ніколи не був контактом з перед: павук півень. Розмір цього arachnid, відомий в науковому світі, як Маратус вулканів, становить всього 5 мм, і він може стрибати і бігти акрило. Але що відрізняє цей павук найбільшою є його схожість на півень.
11 зображень через bigpicture

1,1 км Коли я прийшов до Сіднея я був нудний, тому що я не думаю, що це було що-небудь цікаво для фотографії. Але тепер я не хочу жити в будь-якому місці. Я думаю, що я знайшов найкрасивіший павук у світі, говорить Otto.

2,2 км Як і чоловічі павуки з їх барвистими перами, чоловіки цього павука мають красиву яскраву «подруги», яка піднімається як вентилятор, демонструючи неймовірну палітру веселки і насиченість кольорів.

3. У Тільки чоловіки цього виду мають такі барвисті «додатки» - це їх адаптація для залучення жінок.

4. У Щоб привернути увагу жінки, чоловіча стадія ціле шоу.

5. Умань Отто вдалося фотографії цих павуків близько, так як вони були зайняті своїм дозріванням ритуалу.

6. Жнівень Мета таких обрядів – показати свою барвистість.

р.

7. Про нас Крім того, павуки піднімають ноги і струшують, при цьому пливуть з боку в сторону.

р.

8. У На жаль, якщо чоловік не потрапив до жінки, він може з часом стати її преєю.

р.

9. Навігація

10.

р.

11.

р.

Джерело: