Розкішний півень Павук

У той час як прогулянка по скиданнях Австралії, ентомолог Jürgen Otto стиглий на крихітному комахі, він ніколи не був контактом з перед: павук півень. Розмір цього arachnid, відомий в науковому світі, як Маратус вулканів, становить всього 5 мм, і він може стрибати і бігти акрило. Але що відрізняє цей павук найбільшою є його схожість на півень.
11 зображень через bigpicture

1,1 км Коли я прийшов до Сіднея я був нудний, тому що я не думаю, що це було що-небудь цікаво для фотографії. Але тепер я не хочу жити в будь-якому місці. Я думаю, що я знайшов найкрасивіший павук у світі, говорить Otto.

Розкішний півень Павук

2,2 км Як і чоловічі павуки з їх барвистими перами, чоловіки цього павука мають красиву яскраву «подруги», яка піднімається як вентилятор, демонструючи неймовірну палітру веселки і насиченість кольорів.

Розкішний півень Павук

3. У Тільки чоловіки цього виду мають такі барвисті «додатки» - це їх адаптація для залучення жінок.

Розкішний півень Павук

4. У Щоб привернути увагу жінки, чоловіча стадія ціле шоу.

Розкішний півень Павук

5. Умань Отто вдалося фотографії цих павуків близько, так як вони були зайняті своїм дозріванням ритуалу.

Розкішний півень Павук

6. Жнівень Мета таких обрядів – показати свою барвистість.

Розкішний півень Павук р.

7. Про нас Крім того, павуки піднімають ноги і струшують, при цьому пливуть з боку в сторону.

8. У На жаль, якщо чоловік не потрапив до жінки, він може з часом стати її преєю.

9. Навігація

Розкішний півень Павук

10.

11.

Джерело: