Особливості будівництва Росії

Натхнений цим повідомленням.

Я хочу поділитися сюжетом від мого досвіду будівництва, або оповідання про те, як я майже отримав сірий, коли я був 25. Насправді, що я хотів розповісти вам:

Я працюю в будівельній компанії, тут неординарний на ЯПі міста Іжевськ. У нас є порядок будівництва монолітного будинку в центральній Русі. Так: «Партія сказав: «Щоб!», «Комсомол відповів: «Одно!», «Я думав, зібраний одяг, інструменти, працівники, отримали в машині і половили.
Почати будівництво в кінці весни, побудувати все літо. Заливають монолітні фундаменти. Команда Моноліту допомогла нам дуже добре (але якщо ви тут).

Вулиця нестерпне тепло, практично немає тіні, протягом всього дня температура близько +35, мозки кип'ятять, ніжки нечіться, але робота тихо збирається, що означає бетонні заливки, стіни ростуть.
Я забув, щоб розповісти вам, що замовник є солдатом.

Однією з моїх завдань було зробити геодезичне розбиття, тобто Для того, щоб зробити вісь на площу, а також за допомогою рівня планувати рельєф існуючої площі під дизайнерською маркою за допомогою екскаватора і подальшого будівництва стін.

Ну і це не точка. На момент прийшов, коли наш фундамент вийшов з позначки 0.000, і відповідно виріс в стіни будівлі. Відповідно, необхідно відзначити всі отвори (вікна, двері, інші деталі застави) на цих стінах.
Я пішов, потім, до кабіни, зрозумів, що новий 50m рулетка хтось успішно спуфував, мав взяти рівно стільки ж, але старий, який вже "в обіді сто років" і приймаю з нами студент, ми пішли з піснями і проектом, щоб виміряти стіну.

І довелося виміряти стіну, яка довжиною 6 метрів, або 6000 мм, як зазначена в проекті.

Забули сказати, що в цей час висота фундаменту вже близько 2 м. І він, в свою чергу, закопував в землі.

Так ми беремо рулетку і починаємо міркування. А потім я бачу, що довжина фундаменту не 6000 ебать міліметри, млинці, але 7,000 і не міліметра більше або менше. Сім Біч, Метро !!!

Учні стоячи і сміються на мене, їх провини не на всіх, тим більше, за моїми інструкціями, фундамент заливається. Я починаю вимірювальну на іншу сторону тільки в тому випадку, і знову покажу 7,000 міліметрів.
На даний момент ядерний вибух озвучив у своїй голові, після чого мій фантазій пофарбував картину замовника зйомки мене біля тієї ж стінки, а потім як я вперше викопував цей фундамент, а потім з розбійником я стояти і розім'яти довгозернового залізобетону 350 знаків.
Я стрибав і гасила навколо стіни двадцять хвилин, так як це здавалося мені всю вічність, і сподіваючись, що Майя зробила помилку і кінець світу прийде влітку, поки я прибув на об'єкт для технічного нагляду, а потім, можливо, я був щасливим. Поки я думав про перевірку рулетки.
І виявилося, щоб бути простим, що деякі жирні конструкції троля взяли і вирізати перший метр на цьому дамському рулетці, вздовж шляху відрізання частини мого життя разом з нервовими клітинами.
Мені довелося перегенерувати свої клітини.

Ось проміжний результат:

Ось я =

У нас є такі випадки, точніше, як там було... Щоденно

Джерело: