Новий тренд в школі: їзда до туалету соромно!

Я не маю уявлення, що робити з викладачем після цього.

Зайдіть дитину в цей рік до першого класу, сьогодні його класні дзвінки і юлі: ваша дитина соромиться в класі, візьміть його.
Я прийшов, він торкнувся, він торкнувся, він сидить в брудних брюках в шафі, діти йдуть, вони сміються.
Я запитав, як це сталося, і вони не допускаються до туалету.
Виявилося, нехай і піти в туалет, потрібно підняти руку, а потім класний запитати: «Щоб вам подобається великий або невеликий? Якщо відповідь “велика”, вона витягає великий рулон паперу з таблиці (у шкільних туалетах з папером завжди проблема) і сльозить крихітну частину паперу з неї. Якщо ви попросите більше, ви починаєте сміятися перед цілим класом, як, "Ви збираєтеся отримати багато речей", "Всім я, коли ви зробили, я побачу, скільки там, і я вирішив, якщо вам потрібен інший аркуш паперу," і так далі.
Моє син переживає цю ситуацію двічі восени, за третій раз він вирішив його утримати.
Коли я прийшов в гнів до однокласника, вона сказала в відповідь, "Ди ви не навчите його, що павук є сором'язливим? й
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online

Джерело: