Ми будуємо самі. Дача.

Я хочу поділитися своїми помилками.
Про те, як ми перебудували будинок.
Я даю згоду на обробку моїх персональних даних.

Так, преамбле.
Ми успадкували і придбили котедж, снижений. Спочатку вони вирішили не робити нічого.
Що таке.

193390

Потім виявилося, що нам необхідно перепланувати сходи на другий поверх, подовжити навіс, розтяг дрібних поліпшень, в цілому, перетягувати. Не забираючи в саду, але покращуючи життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

р.

Через рік виявилося, що підлога почала падати на горищі, цвіль пішла. Неприємна річ. Ми вирішили змінити...

189389

Відкрив його, і виявився (на жахі), що мансарда не має фундаменту. Всі Дошки знаходяться прямо на землі. Природно, все обертається до землі. Він став зрозумілим, куди прийшла прес-форма.

Після подряпин, ми вирішили повністю перебудувати мансарду, інакше ризикуємо втратити його в два роки. Єдине, що вони залишили за дахом. Він був досить новим. Зняти стіни.

Під час розбирання знайшли безліч цікавих знахідок. Наприклад, кефірні ковпачки, радянські, зелені. Газети з 1968 р. Першим власником був бабуся, а потім ми побачимо.

Рішення було прийнято для збільшення мансарди за метром. Визначити фундамент.

Р

Для того, щоб зменшити витрати, я вирішив просто занурити отвір і залити його бетоном, і покласти опалубку тільки над нульовим рівнем.

Посипаємо рублом, перев'язуємо.

Тепер трохи історії про те, як ми будували фундамент. Необхідна близько 4 кубів бетону. Ми вирішили зателефонувати Steter, щоб ми не були Наказом на 12 днів (листопад). На 13, я зателефоную, одягаючись з поганими словами. Я сказав, що автомобіль не буде доступний до 5pm. Це вже темно. Що я розповім диспетчеру. Він каже мені, і автомобіль має власні світильники, все буде OK. І також говорить... просто обов'язково спочатку дати гроші водію, а потім залити... Всі права, очікування. Він приїжджає на півлюкс. Водій виходить і каже: «Чому так темний тут?» Я знаю, що відправник сказав, що це не буде ніяких проблем, тому боротися з ним самостійно. Забудьте його. Боротьба стейтера повинна перекидати над дахом будинку, щоб отримати до розважання. Бетон починає залити ... І тоді я усвідомлю свою величезну помилку. Може бути не власним, але відправник залишив в руки, не за нічого він просить гроші першим. Я попросив за найбільший рубль, і я думав консистенцію розчину буде як сметана. Вона виявилася як рідкий кефір. Майже як вода ... і ми маємо отвори над нуль.
Ось чому я говорю, що ми. Це мене і моя чудова дружина, яка завжди працювала другою (і іноді спочатку) номер один. Я тримую цей величезний шланг, який заливається бетоном, і вона погана річ, шліфуючи отвори, які oozeбетон ... це було щось екстравагантно, і поруч з тим, що є халат, який шукає його з льону. У нас є друг, який також працює на стейкі. Так він приходить додому в бетон, як від Гентльмена Лак. Той же хлопець не підняв пальця, щоб допомогти. Він просто натискав бетонну кнопку подачі. Я не розумію, можливо, я згода з консистенцією, але... Я хотів би, щоб вони хвилювалися, такий злий взяв, я не хочу спочатку дати гроші, я хотів кинути, але потім я вирішив, що - добре, що вони, доля буде покарати ... Немає фото процесу, вони були зайняті в вухах.

Але воно закінчилося добре. Бетон витікає під будинок трохи і не вистачає декількох сантиметрів до встановленого рівня. Дякую за допомогу. Після двох тижнів знімаємо опалубку і залишаємо на зиму.

З огляду на мій негативний досвід укладання стін (срібло гриль, але, очевидно, зробив щось неправильне - вода потрапила між цеглою і зимовим грильом, а також відсутністю часу (Я можу тільки працювати в суботу і неділю), було прийнято рішення запросити другу, дивну людину, яка практично безкоштовно, погодилася допомогти нам з будівництвом. А ми допомогло йому, але це нічого. Без керівництва, поради та роботи, проект будівництва займе 2 роки і 3 рази більше грошей.

Весна. Ми укладаємо фундамент, кладемо гідроізоляцію ...

Піноблок тут. Найдорожча частина. Про третину загальної вартості матеріалів.

Передній ряд - захоплюючий погляд.

Ми ростемо.
До речі, робота з пінобетоном була дуже легкою. З спеціальною пилкою можна акуратно нарізати скибочками 1-2 сантиметрів.

доб. 2

Знову, щоб заощадити гроші, бокова стіна буде злегка зісклена. Автор і дизайнер - улюблена дружина. Тоді ви побачите, як красиво це було.

Придбаний раніше використовується скло і віконний отвір.

р.

Заблокування коридору.

По-перше, вони розбили решту стіни, кладуть стельові лаги. Знайдено 68-річний утеплювач. Старі колготки і одяг. Бабця на вогонь.

Тоді це не може бути досить, тому що вони зробили багато речей одночасно і в голову все перемішують. Я вирівнюю фундамент під підлогою.

р.

Так багато пилу, що він зробив мене сірим.

Скільки нігтів можна вписувати в шість квадратних сантиметрів? Відповідь 17.
В цілому, після відведення, дружина названа колишньою будівлею - храм був збережений на нігтях і затягах. Він був рясним в будь-якому порожньому просторі.

Перша фурнітура.

утеплити стелю. Вони знімали дошки і розтягують скляну вовну (або щось схоже), загортають поліетиленом.

Утеплення підлоги, встановленого лагами.

І не знаю, що вони називаються)

І зверху консервована ДСП. Виявилося досить дешево і красиво.

Взимку на продаж купили камін на половину вартості. Удачливий. Залийте місце під каміном.

З якоїсь причини немає фото - накриваємо стелю гіпсокартоном, обмочуємо - штукатурюємо стіни (дружина робота), пофарбуємо все білим.

Фото не передає десятку того, як сонце відливається на стіні від скляних блоків.

З тканини ми отримуємо кахельну плитку (одна справа була відсутня, нам довелося знайти подібну), ми встановлюємо.

Маленькі робочі місця - лак підлоги, веде електрику. Плетемо каміном.

З'єднайте димоходу, захоплюючи красу.

Влітку ми будували. Дружина, майже сидить спокійно все літо в дачі, збиране...

Ми робимо нову терасу.

Заливаємо бетон. Я вже в дорозі.

Перший рядок. Добре і затишно.

Р.

Це те, що він виглядає як з коридору.

Добре, штори, диван, щоб завершити зміцнення затишку.

Зареєструватися
Всі витрати, які ви плануєте, безпечно розмножуються двома. З одного боку, він не дасть вам можливість зберегти, де він не прийнятний, а з іншого боку, він заощадить багато грошей на чергування та помилки, а також допоможе порадам про технології та матеріали. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Вартість будівництва становить близько 3000 євро, хоча ми очікуємо максимум 2. З них близько 1000 пішло до знайомого будівельника.
Ще багато робити, очистити сміття, покласти вітрові дошки на місці і трохи більше, щоб зробити, але об'єм робиться.
Хочу ще раз сказати подяку за планувальника, помічника, контролера - мій чарівний.
Подруга, без якої неоцінна допомога нічого не сталося.
Ну, щоб ви, теж, що ви опанували таку велику посаду.
Це те, що він виглядає зараз.

Я зробив, ви можете запустити удар.

56413.

Джерело: