Як я працював в Інтернеті хлопця.

Авторське право Від особистого досвіду.

Так, оцінив Япс, я представлю до вашого суду історію про те, як я був відведений до монстроуса і веселої роботи в салонах Петра. Я подарую вам вівсяницю таємниці цих офісів, розкажіть вам смішні і сумні моменти життя як себе, так і дзвонити дівчатам. Тут буде багато букафа, фотографії можна додавати пізніше, щоб скугал про те, як простановити погляд на реальність (який і де писав, тема не знайшла, кидати мене). Після розміщення повідомлення я буду перечитати, додати щось, виправити щось, я повідомлю вам про завершення окремо - будь ласка, не ламайте або курка до завершення сюжету.

Листопад 2009, Санкт-Петербург, на вулиці холодних лопів, я тільки 21-річний, вони не беруть нормальну роботу, немає башт, немає досвіду, немає реєстрації в LO, я стояти продажу ебать SIMKS в торговому центрі Москва.

Я шукав ще одну роботу в газеті, коли я раптом знайшов оголошення "Оператор КПК". Z/P шматочок. Я відразу зацікавився і я вирішив зателефонувати і запитати як. І я не отримував глухий шлях від того, що людина на іншому кінці телефону сказав мені, які анкети, що, чому, але! Проценти у мене вже виникали і я пішов на вказану адресу в районі метро Московська. Неподалік від передпокою був будинок, який не вдалося знайти, після того, як дзвонити той же чоловік, він радий мені, що йому доведеться почекати десь за пару годин (від імбиру! і немає грошей в кафе, щоб сидіти) в цьому холоді, тому що «вічно спить там, але ви йдете намагатися». Я пішов і спробував його, і був відкритий літньою жінкою Нелла (назва розкриває, бо вона більше не працює там, як я робити). Я знову почула, що «все спить тут», і я запитав повернутися пізніше. Я пішов дочекатися, поки Лансер закочував до правого входу, і вийшов той же чоловік, що я говорив на телефоні. Він побачив мене до того, як я бачив його, і ми пішли до квартири разом.

Затишна трикімнатна квартира була заповнена напівфабрикатами. Тоді я почав бути обтягнутий вагою сумнівів, що я був десь неправильним, але при цьому я вирішив не пустити і стрибати з шостого підлогового вікна, незважаючи на певні ризики.

Виявилося, що моє завдання полягає в збільшенні, тому говорити, продажі. Назвоніть, зробіть анкету для дівчини, заберіть фотографії та сісти, щоб відповісти на повідомлення про падіння з тих, хто хоче, щоб ця дівчина була замовлена. Про процес складання та підтримки анкет трохи пізніше.

Також виявилося, що немає інших користувачів інтернету в даний момент, і ніхто не навчить мене, тому дівчата самі захопили щось, я щось розумію, і я вирішив залишитися в цій роботі, крім того я був смажений, п'яний з чайом і навіть дозволив жити в салонах, якщо це було просто справа - не було грошей платити за номер.

В той час як я був їсти смачний фрикатний суп, клієнт прийшов до салону, всі шашлики і я був також сказав, що спокійно. Клієнт прогулявся в приміщення з дівчиною, і до речі, не бачив або почуйте його.

Так, було прийнято рішення, і я був перенаправлений в інший салон тієї ж мережі (так само власник), на вулиці суднобудівників, можливо, хто знає, хто в темі, є досить гарна 4-кімнатна квартира з прогулянковим залом. Дівчата привітали мене радісно, бо я був відсутній, але склад мене в той час застрягти мене не в кращому сенсі.

На жаль, я не мав фото цього складу, і я боїюся для вашої психіки, шановного читача. Отже, у нас є Киргизька каріна, добре, цей вид речі, але для аматора. Тоді є одна пишна мадама, рогу в WoW і Line Age 2, повністю апатетична і потворна на обличчі. Я ніколи не затримаю на ті жирні складки. Далі в роки леді погоджується на що-небудь - будь-який переверсія, будь-який змій для ваших грошей. Тільки через це і зліва, тому що ті, хто молодший і більш красивий пропонують тільки стандартний набір, але більше про це пізніше. Ну, досить хороший Юлію, такий червоний звір і дуже хороший, але я не особливо робила гроші на неї, тому що вона сама пішла в Інтернет, і друк реклами вийшов на неї регулярно, і її фото вона експонувалася без розмаїття, але, однак, тут вона, так як така річ.

Так давайте з ним. Що ми маємо? Кріпл і половина? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але все в порядку.

На додаток до дівчат, кількість яких відрізнялася від 2 до 10 в квартирі були адміністратором, це жінка років і значна вага, які відповіли дзвінки і для офісу. Надійшла з телефонами і блокнотами, вона зустрілася з клієнтами (незвісно, звичайно, клієнти не в Інтернеті), похилого дівчата, мене і всіх інших, добре, в цілому, зробив багато речей, а також поїхав, він є охоронною охороною, яка бере дівчину клієнту на дорозі і переконайтеся, що все було спокійно. До речі, великогабаритні ситуації були надзвичайно рідкісними.

Так як ніхто не навчив мене навчити, мені довелося зрозуміти всі тонкощі і чарівність себе. Ось ми йдемо.

У нас є дівчата. Вони повинні бути продані для клієнтів на сайтах знайомств, як правило, це мамба і інші, як її, тобто всі мамба-подібні сайти, хоча вони виглядають різні, і імена також різні (love.mail.ru наприклад), по суті, є одна основа, і людина, лебідка на лаврушці, може писати дівчину на мамба, тому що насправді вони все на мамба. Є інші системи, такі як знайомства і лавлети, але вони не так ефективні через меншу аудиторію. Але я не знаю, що в той час я поставив профілі, де я відправив мене.

Вишивання їх в реальну проблему. Тому, перш за все, не кожен дає свої фотографії, щоб поставити на дисплей, адже родичі, друзі, знайомства можуть опікуватися – аргументи не можуть, такі як «відданий вантажодем в спині», багато дівчат були або одружені, або мали регулярні молоді люди, інший, «білий» життя у вигляді дослідження або офіційної роботи, тому фотографії повинні бути обрані для них. І подивимося, що !!! «Що таке взуття?» Це дилема, зрозуміти ці жінки. Іноді я дійсно зумів знайти подібного типу, коли клієнт не відрізнявся від реальної дівчини. Звичайно, я проти такого розлучення, але що ви хочете зробити?

По-друге, спектр послуг. Як ви думаєте, що так як проста, вона дає все і виконує всі побажання? Я не думаю. мінет в гумці і класичний в гумці - це весь спектр послуг. Добре, масаж, але я б не зателефонував йому інтимну послугу. Анал зустрівся рідко, і навіть після того, щоб оплатити клієнт для нього довелося, і попросив розраховувати кожен другий, і навіть як попросити - вони кажуть, і чому не дати, і як так, і який друг, так і чому потрібно платити додатково за нього, тому не буде йти, в цілому, перевозити мозок в повному обсязі.

По-третє, для того, щоб приманити клієнта, потрібно ввести себе як «індивідуальні з подругами». Я, ї. Не багато людей грали, але правила гри були прийняті і пішли. Головне, коли клієнт приходить, кожен добре спить. Це не моє уявлення, щоб ебать людей, як це, це політика лідерства і я повинен відредагувати з цим.

далі. Mamba модератори. Це хірург. Не так написано анкету, а не таке фото, або хтось з письменника. Блок відразу, і навіть на IP, перевага було достатньо, щоб перевести маршрутизатор і cookie, щоб очистити - і знову ви можете редагувати анкету. Чому не використовувати старі замість старих? Оскільки анкета падає в рейтинг протягом декількох годин, і вже потрібно зібрати його за гроші - і я не виділяв гроші для цього, звичайно, закрутити як вам подобається. Не відходите!

І для того, щоб перереєструвати профіль тієї ж дівчини, необхідно було пересуватися з фотографією - покласти хоча б крапку десь, щоб система блокування мамба не відхиляла цю фото прямо, або навіть не тільки фото буде відхилено, а анкета відразу ж приховується разом з ipy. Модератори боролися з нами, як краще вони могли, тому що вони хочуть гроші від нас, але вони не дають мені гроші, що я, заради 200p, буде витрачати 50p? Ні, спасибі вам.

Так, використовуючи список адрес мамба (понад три сотні), в нових вкладках я відкрив анкети на дівчат і провів лист з:

1,1 км Нормальні особистості. Це незначність. Як правило, діалог знизився на те, що він коштує, де викликати, куди піти, які послуги, добре, або навіть коротше – подано номер телефону, а потім вже виконано роботу адміністратора.
2. Збочення. Подаруйте всім радам, з якими ви штамете. Що я розмовляю.
3. У Фукери. Для цього розділу я буде включати (але ніхто не відхилений, просто специфіку роботи) хуроки, моральні заготовки, неперевершені учні-охолоджувачі, які пофарбували себе з тим, що ебать мачо і кожен замовляє безкоштовно і інші неадекватні і небажані особи для мене.

До речі, після того, як я виглядав на 40-річні чоловіки з контемптом і ненав'язливою на вулиці дуже довго - головний контингент людей, які насичили мене, бо вони дізналися, що вони не зіткнулися з бдсм, копро, золотого дощу і т.д., почали рясно одягати і називати імена, добре, або моральні читачі - ті ж чоловіки, які все намагалися покласти на правий шлях.

Нерідко були крос-конфронти – наприклад, люди відхилили, що фототип і безпосередньо почали вимагати показати справжню фото, до якої вони відповіли, що фото реальне, добре, або типове питання «салон?», яке обов'язково слідував відповідь «не салон», хоча це брехня, звичайно, але якщо ви сказали правду, то ніхто не прийде і ви не заробите гроші. І я страждаю від цього - всі ці тони падають на мене, і я отримую 10% замовлення, тільки від мого замовлення, я не отримую від іншого сорому, все це досить нервово. Фотографії дівчат, які я не був особливо збережений, але я досі показати щось пізніше, і крім того, я не працював там довгий час, багато міг змінити, який тип TTC =

Все для замовлення!

Текстінг. Мамба. Я майже автоматизований цей процес - Я хотів би писати сценарії - але я все ще зробив вручну, все листування і звідти я також мав навички швидкого сліпого друку. З часом я вже панував на готових відповідей, знав багато тонкощів, які дівчата роблять, не робимо, скільки коштує, де багато і як піти, практично відповіли клієнтів по телефону. Так, до речі, була спеціальна трубка на робочому столі адміністратора, яка сказала: «Сергій», тобто це були мої клієнти, які називали там, не для друкованої реклами. Так я з'ясував, що замовив мене 10%. Ну і сам клієнт дав свій номер і адресу, і я побіг з шматком паперу в адмін на кухні. До речі, я сидю в залі перед телевізором з ноутбуком на моєму клапі, і кожен раз прийшов клієнт, я знову побігла на кухню, щоб зашифрувати. Після того, як клієнт вирішив переконатися, що в салоні не було «екстра» люди, і довелося стрибати вікна на балкон. Збережіть замовлення, і

Як я оселився в офісах, я став більш привілеями, я вже міг відправити ебать адміністратора, і висловити свою думку про те, куди відкрити новий офіс, але про все вчасно.

Що стосується дівчат, то всі вони працювали без графіка, які прийдуть, деякі живі там, але ніхто не проходив силою, ніхто не відійшов до свого паспорта, не кладеться на наркотики – навпаки, препарати категорично заборонені, а алкоголь було можливо тільки з клієнтом, я був якось сильно зв'язаний для пива =

Розподіл грошей. Так, клієнт сплачує 2000р за годину, нехай скажемо. З них 1000p дається дівчатам, а 1000 розподіляється серед інших. Як я сказав, що я отримую 10% (щодо всіх), 10% від виходу і 5% в салоні поїхав + щоденно, добре, від клієнта іноді приймав 500р для бензину, 10% адміністратора, відпочиває власнику, який все ще сплачує за дах, хати, рекламу і багато іншого. Тим не менш, з рештою грошей власник жив нормально, колісна борона - все бізнес.

Доставка дівчат.

Дівчата привозили до будинку клієнта, але це необхідно! Водій пішов в квартиру і перевірив, якщо були незнайомці і якщо все було в порядку. Так, це дратує багато людей, і ви очікуєте дівчину, і ви отримали великий туман у вашому взутті і він перевіряє кожен куточок. Я згоден, неприємний, але це спеціально зроблено для забезпечення безпеки дівчини. З'явилися випадки,

Як я описав. У будь-якому випадку, я працював не тільки з цією мережею, я також мав працювати з іншими, але є однакова структура, все те ж саме. Я апологізую за довге, для примхливості, ви збили мене трохи від думки =) якщо у вас є якісь питання, запитаю, я розповім вам стільки, скільки я знаю, то можливо, я буду додати щось інше, але тут ви останні фото композиції «золотих» корабельів - до того, як я залишив ці дівчата. Ось їх реальні, неособливі обличчя.

Додано до [mergetime]1356434181[/mergetime]

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное