748
Різдвяний ринок в Дортмунд
Пропонуємо Вам фототур різдвяного ринку. У вас буде 48 фото, тому бути пацієнтом. Успіхів.
Я думав, що я не зробив його. У мене було два дні, щоб відвідати його. Через трансатлантичний рейс, один день був вилучений. Все, що я хотів, щоб спати, і коли я зумів закохатися на пару годин і добре прокинувшись, все тепер можливо, так знову впало в ліжко.
Останній день різдвяного ринку. Пройдемо через святкові рядки з нами. Якщо можливо, подивіться на кожен куточок.
Для мене різдвяний ринок в першу чергу настрій. Це святковий настрій, настрій закоханих до старого і Нового року. Нарада друзів, де над чашкою гарячої глюкози ви можете розповісти про що-небудь в холоді.
Настроювання дитячого свята, як базар, як ніхто інший шампан, передає дитячу фантазію на казку.
Якщо у вас є терпіння, щоб подивитися на багато фото, то ви з нами на шляху.
Ми починаємо рух на нооні, коли, незважаючи на похмуру погоду, не так багато людей, які заповнять всі кути базару всього за пару годин.
9191
З самого першого метра ми подаємо різні делікатеси ... це те, як ви можете пройти.
карамельний горіх
А потім шоколадні фрукти.
р.
, Україна
І є щось в кокосових стружках - це добре, що моя дочка там не була.
Ми будемо всі бути в шоколаді зараз.
Я шукав на них довгий час і що було цікаво про кожну ляльку,
Я відчуваю себе свого роду персонажа.
Габаритний зображення
Це просто шоколадний майстер-клас.
Дівчина, дівчина, я отримав ключ для 19.
р.
Вже старий друг шахти. Я не боїться сказати, що він має найсмачніші ковбасні ковбаси, знайдені тут на ринку. Це те, що я купую з нього весь час, і вірю мені є багато з них... або він робить їх самим або купує тільки його знаменитий алер, але той факт, що вони не з Метро або інші супер обов'язково.
Діти тут просторі.
Клейвін все.
Як про без Борусії Дортмунд останні два роки чемпіона німецького футболу
Дуже дякую!
Це для маленького і великого солодкого зуба
р.
І ось головне дерево Дортмунда.
45 метрів високий, вагою 40 тонн і стоячи на 120-тонному фундаменті
48.000 лампочки, а ангел зверху важить всього 200 кг.
р.
Є ті, хто ніколи не смакував глибокий тертий сир.
Обов'язково спробуйте.
Без ковбасок на грилі, немає Німеччини.
(доб. 1)
Затемнені підбори просто бомба і не тільки смак, але і ціни...
Я побачила це все, я побачила його, я повинен їсти щось себе.
І чашка глювіна, яку продається тут кожен крок шляху.
Але я тільки збираю його в одному місці, де деякі гроші допоможуть хворим дітям.
Звичайно, ніхто не допоможе, але хтось буде трохи простіше.
р.
Ми приїхали до кінця нашої фотовиставки через різдвяний ринок в німецькому місті Дортмунд.
Бажаю всім здоровим роком.
Я хочу всіх, щоб триматися з нами і мати трохи удачі! Щиро дякую! овіму
Джерело:
Я думав, що я не зробив його. У мене було два дні, щоб відвідати його. Через трансатлантичний рейс, один день був вилучений. Все, що я хотів, щоб спати, і коли я зумів закохатися на пару годин і добре прокинувшись, все тепер можливо, так знову впало в ліжко.
Останній день різдвяного ринку. Пройдемо через святкові рядки з нами. Якщо можливо, подивіться на кожен куточок.
Для мене різдвяний ринок в першу чергу настрій. Це святковий настрій, настрій закоханих до старого і Нового року. Нарада друзів, де над чашкою гарячої глюкози ви можете розповісти про що-небудь в холоді.
Настроювання дитячого свята, як базар, як ніхто інший шампан, передає дитячу фантазію на казку.
Якщо у вас є терпіння, щоб подивитися на багато фото, то ви з нами на шляху.
Ми починаємо рух на нооні, коли, незважаючи на похмуру погоду, не так багато людей, які заповнять всі кути базару всього за пару годин.
9191
З самого першого метра ми подаємо різні делікатеси ... це те, як ви можете пройти.
карамельний горіх
А потім шоколадні фрукти.
р.
, Україна
І є щось в кокосових стружках - це добре, що моя дочка там не була.
Ми будемо всі бути в шоколаді зараз.
Я шукав на них довгий час і що було цікаво про кожну ляльку,
Я відчуваю себе свого роду персонажа.
Габаритний зображення
Це просто шоколадний майстер-клас.
Дівчина, дівчина, я отримав ключ для 19.
р.
Вже старий друг шахти. Я не боїться сказати, що він має найсмачніші ковбасні ковбаси, знайдені тут на ринку. Це те, що я купую з нього весь час, і вірю мені є багато з них... або він робить їх самим або купує тільки його знаменитий алер, але той факт, що вони не з Метро або інші супер обов'язково.
Діти тут просторі.
Клейвін все.
Як про без Борусії Дортмунд останні два роки чемпіона німецького футболу
Дуже дякую!
Це для маленького і великого солодкого зуба
р.
І ось головне дерево Дортмунда.
45 метрів високий, вагою 40 тонн і стоячи на 120-тонному фундаменті
48.000 лампочки, а ангел зверху важить всього 200 кг.
р.
Є ті, хто ніколи не смакував глибокий тертий сир.
Обов'язково спробуйте.
Без ковбасок на грилі, немає Німеччини.
(доб. 1)
Затемнені підбори просто бомба і не тільки смак, але і ціни...
Я побачила це все, я побачила його, я повинен їсти щось себе.
І чашка глювіна, яку продається тут кожен крок шляху.
Але я тільки збираю його в одному місці, де деякі гроші допоможуть хворим дітям.
Звичайно, ніхто не допоможе, але хтось буде трохи простіше.
р.
Ми приїхали до кінця нашої фотовиставки через різдвяний ринок в німецькому місті Дортмунд.
Бажаю всім здоровим роком.
Я хочу всіх, щоб триматися з нами і мати трохи удачі! Щиро дякую! овіму
Джерело: