Акустична поличка з подіумами для ВАЗ 2106

Акустична поличка з подіумами для ВАЗ 2106 своїми руками

Я бачив багато постів з різних автомобілів. Я вирішив поділитися своїм створенням.
Я не хочу нічого робити, просто поділитися своїм досвідом. Мій перший пост. Видалити, потім видалити.

Тут буде близько 20 фото:

Я вирішив поставити хороші динаміки в "Six", які прийшли до мене з тато.
До цього були саморобні фанери, звучать як найдешевший пластиковий геній. Не влаштовує мене природно. Це хороший приклад JBL GTO-938.
Але немає ніде, щоб покласти їх. На заводській полиці не було отворів під ними, і я не хочу курити метал. Я вирішив купити котирування.
Я нічого не знайшов, коли я пішов в магазин. І ціни були непристойними, найдешевшими і найбільш непристойними ситами, чітко зібраними запобіжниками або Таджиксами вартістю 1000Р.

Я вирішив зробити полицю своїми подіумами.

Не існує фото детального процесу, так як потім мета розміщення не була встановлена в будь-якому місці. Я побачу, що я знайшов на своєму телефоні. Я хотів показати мої друзі, що я зробив, не те, що я купив.
Ось що сталося:

Це буде близько 20 фото.

Так.
Я вирішив це зробити з ДСП. З мого старого ребра кладуть в гаражі, забезпечений вільним матеріалом товщиною 17 мм.

Зняття рідної абогалітної задньої полиці, окреслено контур, враховуючи те, що ДСП густіше, відповідно, повинна бути меншою, так як кабіна вузька. Лобзіком випило полицю, і всі заготовки для подіуму.

доб.200

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар
Для дачі невеликого кута покласти брус.

06 мар
Він ущільнюв всю конструкцію гвинтами.
Край лікував малиною і великою шкірою

07 мар
Штани заповнені монтажною піною

08 мар
Вимкніть занадто багато, дим.
Замочити в двох шарах епоксидного клею для міцності.

09 мар
замочити в темному кольорі так, щоб потім вона не блиск і ультрафіолетовий не руйнує піну

10 хв
Ми вставляємо з акустичним килимом і кладемо овулі.
До речі, килим дуже погані отвори і дрилі. Краще обпекти отвори з пайким праскою, гарячим нігтям або сигаретою. й
Вставте овулі, простягайте кінці дротів в попередньо підготовлені отвори

11.
Поставити його разом.
На кінцях проводів ми пропалюємо пластівці

12.
Покладіть полицю в машині на меблеві болти, пофарбуйте шапки до кольору килима.
Так що нічого не ламається між полицею з подіумами і металевою полицею, ми кладемо шар того ж решти килима.

До речі, спікери (JBL GTO-938) дуже базові, ви можете Google характеристики. Роль фази інвертора здійснюється оригінальними аверсіями для малих динаміків в металевій полиці тіла. А багажник виступає як різновид сабвуфера. В кінці звук був дуже багато!

Тексти пісень, а це означає: Ніяких казок або рахіт, вірити мене.

13 хв
Потім просто фото встановленої полиці з різних куточків. З вулиці взяти картину особливо не вдалося, виловив твердий льодовик

14.

15.00 р.

, Україна

16 мар

Джерело: