Американська медицина через очі російської

Не існує охорони здоров'я, в якому вона існувала в Росії, в Америці. Дуже дорогі та якісні медичні послуги. Однак, в плані тривалості життя, відповідно до наявних даних, Америка знаходиться на місці крадіжки у світі, згідно з іншими даними - на сприті, після майже всіх європейських країн, крім Росії.

Моє запровадження в американську систему охорони здоров'я почалася з стоматолога. До цього я використовую для лікування зубів тільки в Росії.

Останнім часом це було так. Я пішов до медичного університету в м. Н безпосередньо до класів студентів стоматологічного відділення. Учитель подав студентам читати підручник, і почав працювати з мною. Наприкінці своєї роботи я проходив з аудиторії і стояв скромно біля п'яти або десять хвилин. Учитель вийшов, мій лікар, дав мені гроші, і ми обговорювали день і час мого наступного візиту.

Коли я зламав зуб, який був оброблений в Росії, мені довелося піти в американських лікарів. Я приймав призначення в локальній клініці. Вивчався зуб, рентгенівський, і сказав, щоб зробити коронку, і він обійдеться близько дев'ятисот доларів.

Вони заявили, що стаття лікаря і звіт буде відправлена до страхової компанії, щоб визначити, скільки вона буде платити за лікування. Я буду оплатити себе. Я чекав місяця. У той же час клініка направила мене векселем п'ятдесят доларів на рентгенівський і огляд одного зуба.

У Америці, якщо клієнт скаржаться на зуб, слід вивчити тільки один зуб.

Всі або всі зуби повинні розглядатися окремо. Страхова компанія приходить до висновку, і вони пишу, що вони не люблять каналу в зубі, і вони сплачують їх частину тільки якщо я цементний цей канал з фахівцем в максимальнолицьовій хірургії. Таким чином, я думаю, що страхові компанії, які запевняють себе від перенапруження на неякісну роботу.

В іншому місті з спеціалістом з цементації каналу. Я прибув до призначеного часу, що йде про годину. Я був сидінь на стільці, і перед тим, як я почав працювати, я був запропонований дивитися телевізор, розташований безпосередньо навпроти мого крісла.

Коли вони почали працювати, крісло поміщається строго по горизонталі, і очі відпочивали на чистому стелю тіла кольору ляльки ляка. Тут була спокійна, приємна музика.

З моїми очима перекручений, я міг дивитися мій зуб на екрані комп'ютера і подивитися, що було зроблено до нього. В роботі фіксації і цементування каналу взяли близько двох годин і вартість мене вісімсот доларів. Немає страхування. Результати були відправлені на страхову компанію.

Вони сказали "о," тепер ми можемо оплатити половину вартості коронної установки. Через місяць коронка була вставлена і вартість мене чотирисот і п'ятдесят доларів. Інша половина була оплачена страховою компанією.

Лікар, який також є власником клініки, запропонував вивчити залишилися зуби для можливого лікування. Я знову записався. Цього разу, беручи і рентгенівсько пропустіть всі мої зуби, оцінивши мене $ 75. Лікар сказав, що слід видалити один зуб, так як його не можна лікувати.

Немає нічого робити. Я пішов бачити стоматологічний спеціаліст. Зуб був видалений за $120. В цілому для установки коронки і стоматологічного лікування я оплачував близько двох тисяч доларів. Про третину цієї суми було сплачено страховою компанією. Як дізнатися американську систему охорони здоров’я. Продовжується знайомство. Недавно довелося піти до лікаря. Зуб, який лікувався в Росії. Я назвав клініку і приймав призначення наступного дня. Це в іншому місті. Уся процедура лікування зуба займає близько години.

Я отримую, я їду до кімнати очікування, вони роздрукують мій рахунок для роботи. Читання: $ 785 стоматологічна терапія, $164 амалгамація, $26 X-ray, $70 огляд пероральної поверхні. Тільки $1,045

Що застрягти мене найбільшою була $70 "серце пероральний огляд".

Щодо того, як я пам'ятаю, це обстеження займає менше хвилини. Але якщо він робить, я повернуся до цього лікаря. Надійність і якість, перш за все.

Відбулася знайомство з Американською медициною, коли довелося лікувати варикозне розширення вен на ногах. Вен були закриті без різання, використовуючи спеціальні технології, під час двох відвідувань до лікаря. Під час кожного з цих оперативних втручань я просто кладаю там зірки на стелю, іноді падають дупа.

Він прийшов до лікаря і, близько двох годин після операції, зліва. Робота для закриття вен вартістю сорок тисяч доларів. Майже вся сума, сорок тисяч доларів, була оплачена до лікаря моєї страхової компанії. Особисто я мав витрачати близько тисяч доларів на всі випадки, пов'язані з лікуванням вен. Клініки, в яких я лікувався приватними, з персоналом, в тому числі власниками, не більше п'яти осіб. Коли я відвідував велику американську лікарню, то тут я чекав нових цікавих відкриттів. Одне з них здивує мене: немає госпітального запаху. У коридорах, кімнатах, повітрі чисте і свіже, якщо весна.

Я зрізаний ретельно, намагаючись зловити молекулу так знайомого запаху госпітальних коридорів Росії.

Він пішов. У той же час я повинен сказати, що лікарні, які я відвідав, є найбільш звичайними, для самих звичайних людей. Номери для одного, максимум двох осіб, буквально набиваються електронними засобами. Останнім часом я побував у лікарні в грудні 2011 року.

Доступ до хворого безкоштовно з вулиці. Фойє нагадує великий парниковий сад з пальмами та іншими екзотичними рослинами; є також сувенірний магазин. Трохи далі, всередині лікарні, їдальні для відвідувачів та медичних працівників. У цьому їдальні є кілька відділень з національною їжею, і я не здивував знайти невеликий китайський ресторан з китайськими шефами. Ціни набагато нижче, ніж в ресторанах міста.

Не існує єдиної системи страхування здоров'я для людей, які не відповідають віку. Є ряд приватних страхових компаній, а також страхування, які діють в одній державі, не можуть бути визнані в інших штатах.

Існує кілька окремих видів страхування: страхування смертності, страхування здоров'я (захворювальні захворювання), стоматологічне страхування окремо, страхування очей також окремо. Страхування є дорогою і ви повинні його придбати. Найдешевші за ціною $ 400 на місяць.

Якщо ви працюєте в повному обсязі, ваша організація сплачує за деякі з цих страхових випадків, винесивши гроші з вашої заробітної плати і додаючи деякі з них. І навіть якщо ви застраховані, то при відвідуванні лікаря, при прийомі тестів, при прийомі процедури все ще зобов'язані платити досить багато грошей, так звану «додаток». Так, наприклад, для того, щоб записатися до лікаря і просто поговорити з ним буде коштувати вам, враховуючи, що ви застраховані і страхова компанія буде платити частину грошей для вашого візиту, близько $ 25.

Медикаменти в Америці дуже дорогі, і ціна залежить від того, чи є у вас страхування або ні.

Однак в обох випадках ціни будуть розраховані в десятках доларів. В одному випадку ліки буде коштувати, наприклад, сотні доларів, в іншому п'ятдесяті. Є багато імен лікарських засобів, значно більше, ніж в Росії, які можна купити тільки за рецептурою.

Щоб отримати рецепт, необхідно звернутися до лікаря знову, зробіть запис і оплачуйте за прийом, хоча рецепт займе не більше п'яти хвилин. Немає аптек в Америці. Фармацевтичні відділення, де можна приїхати з рецептом і отримати ліки, розташовані в супермаркетах.

Сьогодні існує понад 46 мільйонів американців без медичного страхування.

В Америці, під час роботи ви застраховані. Якщо ви кинути або були пожежені сьогодні, страхування стає недійсним наступного дня. Всі ваші гроші страхування пішли, навіть якщо ви ніколи не використовували його.

Перший чорний президент США, Барак Обама, запланований на реформування системи охорони здоров’я країни, і зробити його доступними для бідних громадян, щоб люди, які отримали страхування від своїх роботодавців, могли зберегти його, коли вони були пожежені. Обама в Америці називається соціалістом, що дає це слово негативне позначення. Америка не може дозволити собі нову систему страхування.

Для людей пенсійного віку, понад 65 років і для людей з тяжкими захворюваннями, є два федеральні програми охорони здоров'я — Медикамент і Медикаїд. Перша програма «Медіаре» призначена для лікування громадян США, а також власників карток Green Card, які мешкали в країні протягом не менше п'яти років і сприяли системі соціального забезпечення щонайменше десяти років. Оплачує практично всі медичні послуги, включаючи госпітальне лікування. Ще одна програма, Медикаїд, призначена для лікування і оплати за багато охорони здоров'я дійсно бідних. Обидві програми не сплачують медичну допомогу хворим, вони надсилають її безпосередньо на медичні засоби.

Для того, щоб приєднатися до американської системи охорони здоров'я, необхідно спочатку зареєструватися з місцевим «сімейним лікарем». й

Завжди фахівець з загальної терапії. Ви заповнюєте кілька форм, дайте їм допомогу лікаря, і після тижня або двох ви отримуєте пластикову картку від страхової компанії з Вашим ім'ям, номером і назвою «сімейний лікар». й

Зареєструйтеся на прийом до лікаря, зателефонуйте та погоджуйтеся з датою реєстрації та часом Вашого візиту. В залежності від робочого навантаження лікаря може зайняти близько тижня до очікування. Більше У день до вашого візиту ви будете називати і нагадувати про запланований візит. Перед прийомом можна прибути п'ять хвилин. У призначеному часі помічник відправиться в номер очікування і запрошує Вас до лікаря. Не існує практика виклику лікаря в домашніх умовах в Америці.

Ваш сімейний лікар – фахівець з загальної терапії. Якщо у вас є щось неправильно з вашими легенями, наприклад, ви повинні піти до лікаря, і він дасть вам реферал іншому лікарю, спеціалісту легень, той же приватний людина як себе. Це означає, що він зателефонує, не йому, звичайно, але його помічник, до клініки легень, розповість про те, що страхування у вас є і записатися на прийом. Якщо ви вирішили змінити свій «сімейний лікар», необхідно повідомити страхову компанію, яка надішле Вам ще одну картку з назвою нового сімейного лікаря.

Якщо ви хворіли і не можете чекати, щоб побачити ваш лікар, перейдіть до аварійної кімнати. Зайдіть або приїдіть себе, так як тільки дуже заможні люди можуть дозволити собі викликати швидку допомогу.

Викликаючи витрати швидкої допомоги на тисячі доларів. Тому звичайні американці намагаються дізнатися заздалегідь.

Дізнайтеся спосіб від дому до лікарні, щоб дістатися на машині. В одному з сіл Удмурту Росії я недавно дізнався, що «порушення» – це коня з простою візою, але жителі щасливі, і вірять, що краще і більш надійний, ніж автомобіль, який не може проходити на дорогах. Ця Udmurt "service" також абсолютно безкоштовно.

При холоді настає час застудних і флеймових підходів.

Вам необхідно отримати вакцинацію, а на дверцятах різних офісів і установ є такі оголошення:

Захищайте себе і ваших близьких!

Флюси.

Коли: Дати і часи, зазначені

Де: Місце, де щеплення буде дано

Вакуумна вакцина: $25.00

Вакцина пневмонії: до 50 $

Tetanus постріл: $40

Питання по телефону: номер телефону

Це робиться приватною організацією, яка називається Асоціацією медсестер і Биклок. Для того, щоб переконувати громадяни, щоб надати одну таку дорогі ін'єкції, оголошення читає:

Захворювання може затратити час роботи і довіру на роботу.

Загублені заробітні плати,

Загублений відпочинок і

Додаткові медичні витрати.

Так краще взяти один постріл і сплатити сімдесят доларів. Тим не менш, гарантія, що ви все ще не хворіли, це Асоціація не дає вам.

Частина американської медико-санітарної системи – гойдалка будинків, де діти розміщують своїх батьків, не можуть або небажання доглядати за ними вдома.

Річний ритм життя в Америці надзвичайно напружений, а робочі люди просто не мають достатньо часу і енергії, щоб дивитися своїх старих людей. Саме тому дуже поширена практика надягання батьків в рідних будинках. Іноді ці будинки розташовані прямо перед лікарнями і обслуговуються кваліфікованими і кваліфікованими фахівцями. У годуючих будинках можна жити не тільки літніми, але й досить молодими, п'ятдесяти і навіть тридцять років. Немає вікових обмежень. Тільки бажання і потрібні гроші досить.

Коли мої друзі замислювалися про те, що робити з восьмирічною матір'ю одного з них, вони вирішили взяти її на нутрі. Приймали медсестри для неї не вигідно, тому що медсестри можуть приходити тільки протягом дня, і тільки протягом декількох годин. У догляді за хворими цілодобово.

Плата за обслуговування в такому будинку становить близько трьох тисяч доларів на місяць. За додаткову плату, близько тисяч доларів, пацієнти, які називаються мешканцями, можуть створити особливий дуже комфортний догляд.

Я був кілька з цих будинків. Я гарна. Очистити, тихий, кондиціонер. Пацієнти не залишають на себе. Під час дня малюки зберігають їх. Організувати конкурси, ігри, як в дитячому садку, лікують при необхідності.

Американські громадяни вмирають спокійно і спокійно. Діти приходять зібрати мертві тіла.

Закупівля в Америці коштує дорого. Багато, навіть заможні люди, воліють судити.

Разом з нурсинговими будинками, є «дощові будинки». Ці апартаменти, розташовані за принципом хостелів. Тут живуть літні пари або самотні літні люди, які здатні служити себе. У готелі немає гостей, які запрошують сніданки, обіди та вечері, але житло в таких будинках набагато дешевше, ніж в годуючих будинках, близько 500-700 доларів на місяць для квартири, плюс 50-70 доларів за світло, опалення та телевізор.

Діти приїдуть до батьків, зазвичай в суботах і неділях. Вони приносять їжу, очищають квартиру, зберігають батьків. І хоча в будинку для батьків достатньо місця, як вважають за краще жити окремо.

З будинків для дорослих пряму дорогу до будинків для літніх людей, а звідти вже до цвинтара або церематорію.

У всіх країнах і для всіх людей, початок і кінець цієї дороги однакові. Єдиним питанням є те, як зробити цю дорогу цивілізованою, а початок і кінець, особливо в кінці, як можна ігнорувати.

Лев Маслов

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное