648
Відновлення Гольф3 ГТІ
Кілька років тому я купив себе старий 3 GTI гольф. Я шукаю фотографії та вирішили розмістити їх тут.
Ось як я знайшов її! Я не шукав!
Р
А потім я почав шукати більше і більше суглобів в ньому, наприклад, загнуті швидки, в які джек пішов ... і в цілому було багато гнилі, і автомобіль дуже погано з'явився з фарбою.
Повернемо порогами і заварили всі отвори в нижній частині, на жаль, фотографії були втрачені, було тільки одне, де старі порції зрізали і де вже стоять нові.
Я починав верхову їзду, і на дорозі зустрілася п'яна жінка, яка обрамлена обличчям. І крила, як це виявилося з бандажів і шпаклівки )
Сплави відразу купили нові і вирішили подолати машину!
...
І я починав повну демонтаж автомобіля!
р.
...
Був шар шпаклівки на стовбурі ...
Ми працюємо з ремонтом!
Починайте з багажником, отримайте всі гнилі чистим!
Зняття підсилювача під краєм жорсткості!
І зшиваємо свіжою металевою.
На нових крилах ми вибираємо повторювачі і заварюємо, не буде повторюватися.
Ми варимо бадлоок і використовуємо гриль без значка.
...
...
Почати отримувати автомобіль готовий до живопису. Зрізаємо гниття, заварюємо, кладемо і вирівнюємо.
...
...
...
Ось перші результати!
Колір крутий!
А новий вітрове скло!
...
Маленькі речі розфарбовані, тільки зіпсують в неправильному кольорі, неправильно ...)
...
Витяжка практично готова фарбувати
р.
І тулуба кришка теж.
І ось що сталося!
990 Р
...
р.
...
Що це? Дякуємо за прослуховування! й
Джерело:
Ось як я знайшов її! Я не шукав!
Р
А потім я почав шукати більше і більше суглобів в ньому, наприклад, загнуті швидки, в які джек пішов ... і в цілому було багато гнилі, і автомобіль дуже погано з'явився з фарбою.
Повернемо порогами і заварили всі отвори в нижній частині, на жаль, фотографії були втрачені, було тільки одне, де старі порції зрізали і де вже стоять нові.
Я починав верхову їзду, і на дорозі зустрілася п'яна жінка, яка обрамлена обличчям. І крила, як це виявилося з бандажів і шпаклівки )
Сплави відразу купили нові і вирішили подолати машину!
...
І я починав повну демонтаж автомобіля!
р.
...
Був шар шпаклівки на стовбурі ...
Ми працюємо з ремонтом!
Починайте з багажником, отримайте всі гнилі чистим!
Зняття підсилювача під краєм жорсткості!
І зшиваємо свіжою металевою.
На нових крилах ми вибираємо повторювачі і заварюємо, не буде повторюватися.
Ми варимо бадлоок і використовуємо гриль без значка.
...
...
Почати отримувати автомобіль готовий до живопису. Зрізаємо гниття, заварюємо, кладемо і вирівнюємо.
...
...
...
Ось перші результати!
Колір крутий!
А новий вітрове скло!
...
Маленькі речі розфарбовані, тільки зіпсують в неправильному кольорі, неправильно ...)
...
Витяжка практично готова фарбувати
р.
І тулуба кришка теж.
І ось що сталося!
990 Р
...
р.
...
Що це? Дякуємо за прослуховування! й
Джерело: