Звук для себе

Пост про те, як можна зачепити пару спікерів в 12-му тапці

31 фотографії

Я не буду перевозити багато. Я бажав відійти, а автозв'язок прийшов на допомогу.
Фото показує результат 4-місячного затягування килимка.частина в цьому питанні і 2 місяці практичного навчання. () Я хотів зробити хороший звук для себе і вуха. Всі компоненти були вибрані тільки з вухо з категоричною і нерегулярною ставленням до фірм, цінними тегами і намітками. Я зробив це себе. Гвинти та реворкінг. Я хотів досягти гарного звучання і одночасно, якщо це можливо, вписаний в загальний дизайн кабіни. І найголовніше, щоб максимально зберегти функціональність стовбура. Я хотів спробувати думати все через.

Так виявилося так.

1,1 км Автомобільний багажник від старого власника

2,2 км Візерунок, майже тиждень загинув на всі розрахунки і креслення.

(доб. 4)

3. Заповнення. Перший варіант. Поки я змінив багато. Захворювання триває.

Р

4. У Візерунок арматури

р.

5. Умань

6. Жнівень Двостороння стіна.

7. передній

8. У

9. Навігація

10. водовідведення грунту.

11. килим.

12. Дріт проводки.

р.

13. Потужність! )

14. Акустичний термінал

454068 р.

15. Організація активного охолодження з термосенсором. (5 холодильників)

Р

16.00 р. Що відбулося?

17.00 р.

18 років У багажнику безпечно сходження 3 мішки картоплі. Завжди насос, вогнегасник, аварійний знак, запасний, набір ключів, кабель, джек, поточні штифти, щітка і щітканий кабель.

19.00 р. Організація тристороннього фронту. Саме там, де довелося подрібнити багато інформації про грамотну інсталяцію та розсип.

р.

20. Панчохі конфісковані від дружини

21. епоксидна, склоріз і лист-різак. + 4 дні шліфування.

р.

22. Монтаж середини. і фіксація положення їжі.

23. ж технологія.

24. Грунт матовий + тонкий шар антигравелі. Текстура була відмінною. Ідея була вкрадена з Інтернету.

25. Передній майже готовий. На панелі є щось зліва.

26. Немає кішок. Розкіш панелей від попереднього, щоб ви не захочете спікерів кожен раз.

27. посилені кільця, щоб дати жорсткість до посадки середин.

28. Панелі комплектуються. (хоча з старими)

29. Влаштування для освітлення стовбура.

В цілому, за рік все зайшло. У тому числі теорія, консультація, інтернет-серфінг, креслення та вибір компонентів. В цілому, підбір триває зараз, а також тонко-тунінговий і тюнінговий. Підібрали седи в обласних змаганнях з якості звучання. До наступного сезону я зустрінемо і породжує російський чемпіонат. Перемога малоймовірно блищати, але досвід, отриманий в конкурсі, неоцінюється.
Для тих, хто цікавиться системою процесора, з трисмуговим сигналом. потужність агм акумулятора 70h з струмом стартера 780a. А 135а генератор з шліфованим шківом.
Для тих, хто цікавий в машині, кладуть більше 30 метрів різних проводів.
Я не можу сказати нічого про ціну. В принципі він не інвестував копійку. Я купив щось, продаю щось, заробив щось з ремонту та налаштування інших систем людей, які я отримав досвід. Загальний ентузіазм.

Я бачу за фотографії, я взяв їх на мій телефон. Немає нічого іншого на руці в гаражі.
31-е фото мало відмовлено навантаженні. Так що я збираюся піти на Квінке замість. Система повністю тиха і приємна. Але якщо ви хочете це, ви можете штовхнути його трохи подібно до цього:

Джерело: