Ця картонна коробка коньяку не працювала.

Про нас УВАГА! УВАГА! Погляд І так далі.
Автором цього посту є кроковані руки від народження, але постійно свербіж зробити щось.
Нижче наведено результат одного такого експерименту.

Ця картонна коробка коньяку не працювала. А свинячий банк і склад для ниток ... але коли знову розчісувалися руки, з якоїсь причини я думав, що він повинен стати лампою.

11 фото + 1 коротке відео.

Фото ткані на 8 багатоколірних коробок коньяку

01 мар Власне, коробка коньяка + китайська гірлянда + може автомобільної фарби. Я вкрита іменами. Просто в разі. Не зателефонуйте йому оголошення.

02. Мар
Ми свердлимо отвори в коробці. Не обов'язково при регулярних інтервалах. Я бачу, але мені здається, що вони будуть виглядати набагато веселіше, якщо вони були хаотичні.

03.03.2014 р.
В результаті для того, щоб якось розгладити враження паралельно-перпендикулярних отворів, вирізати якусь фігуру.

04.04.
Отвір на спині, з якого вийде шнур з виделкою.

доб.

05. Мар
Фарба, приділяючи особливу увагу тим місцям, де були зроблені надрізи і отвори.

798016р.

Мар
Десь на мезоні або балконі ми знайдемо картонну коробку з комп'ютерної мережі шнура і відрізаємо прямокутний шматок, намагаючись його на так, щоб він вільно входив всередину.

07. Мар
Ми з'ясуємо, що ми з'ясуємо, що ми збираємось закінчити її. І в той же час фарба і шматочок картону з попереднього фото, щоб не виділитися всередині корпусу.

08. У.
У найближчому скляному майстерні ми купуємо шматочок гофрованого (або що це називається) скла, адже перший «пробіг» показав, що лампочки, які виглядають з коробки, не радують очей.
Загортаємо гірлянку навколо прямокутного шматка картону.
До речі, ті ж перші «витяжні тести» не були фотографовані, так як при повороті на гірлянці «роби в Китаї» виявилося, що вона занадто тепла і навіть розтоплює фарбу. Я намагався розібрати його і якось виправити ситуацію, але я закінчився з ебать шоком, і бортова дошка вигорнула ебать.
Мораль: Якщо ви не відрізаєте ампери від лет, не сходження.

09.03.2015 р.
Ось тут.
Намотуємо нову гірлянку навколо прямокутного шматка картону.
Корд, бітч, довгий і його шматки на 5 таких ламп було досить.

Габаритний зображення

10.
Викладаємо скло зверху, знімаємо шнур в отвір, виконану на 4-му фото і закриваємо кришку.

3610Р. 4200Р.

11.
Поверніть його, спробуйте взяти картинку. Я не отримаю.

3610Р. 4200Р.

12.
Ми проводимо відеозйомку, щоб пояснити, як це працює.
Це смішний, людина!

Війна над. Спасибі всім.

Джерело: