Манагуа Прогноз - Столиця Нікарагуа

Дзвоните до столиці Нікарагуа, Манагуа, місто важко. Це велике село з мільйонами осіб. 90% всіх будинків - одноповерхові шви. Триповерхова будівля вже вважається хмарочосом. Це має свої причини – столиця знаходиться біля вулканічного масиву в зоні сейсмічної активності. Останній великий землетрус був у 1972 році, а місто ще відновило від його впливу. А тепер 100 км від міста почали ерупти Сан-Кристобал.

через Zyalt

р.

Місто виглядає так. Шкоди приховують за деревами і з висоти здається дуже зеленим.

Найвища будівля в місті є екс-банком будівлі Америки, яка чудесно збереглася з 1972 року.

Вид центрального парку і набережної.

Єдина історична пам'ятка - старий собор (1920), який був пошкоджений у 1972 році. Це було 40 років, але немає грошей на відновлення собору. Ось як це кинути.

р.

Вийшов сміття і не допускається. Собор охороняється 5 поліцейських. Він охороняв 40 років. Чи цікаво, якщо ви найняти 5 будівельників замість 5 охоронців, ви можете відновити собор в 40 років?

Новий собор Манагуа дуже хороший...

Інтер'єр.

Відокремлення від решти міста по каналу.

Місцеві

Всі відходи від порід зливаються в канал. Красивий. На березі якого стоїть місто.

На березі озера виглядає так. Ні про навколишнє середовище.

Р

Столиця життя.

Коли я ходив в подушках, кожен сказав, що я не збираюся з камерою. Давайте подивимося. Я збираюся прямо до місцевих Гопніків. Вони починають гасити, вони кажуть, що вони не можуть бути зняті, вони думають, що я поліції. В цілому ви завжди повинні атакувати спочатку, після чого не буде проблем. Я намагався переконувати їх, що я не з поліції, але з Росії.

Коли місцеві жителі дізналися, що я був дійсно з Росії, я був привітний як спаситель! Люди вивели з будинків, жінки кинули квіти під ноги, чоловіки лікували мене на сигарети! "Російський, російський прихід!" Російська, дайте нам гроші! Російська, ми нічого не їсти, ми дуже голодні і ви багаті! Збережіть нас, Росія! Я не маю грошей, а точніше я зробив, але не достатньо годувати весь район, який пішов, щоб подивитися на мене. Після того, як місцеві жителі запропонували взяти камеру і продати її. Я запитав, скільки вони хотіли піднятися на мій Nikon D4. Місцевий дилер дивився на камеру, скручений в руках і виражений вирок: «Дуже... максимум $ 100 ... великий, старий, некомфортний ... тепер ніхто не потребує їх... й

В кінці ми ніколи не погодилися, і всі пішли самостійно.

Що примітно, що всі будинки знаходяться в сливах за заготовкою огорожі. Ви прогулянку по деяких дівчинок.

18 років

Як правило, люди в гуртожитку відкриті, виділяються, всі сидять на вулицях, життя кип'ятять ... і тут кожен знаходиться в залізному клітку.

20.

р.

Як я написав вчора, Росія є найкращим другом Нікарагуа. Ми поставляємо їх з зброєю, визнаємо незалежність Абхазії та Південної Осетії. Всім щасливим. З далекою Росією гордість тут, хоча місцеві жителі важко знають, де Росія знаходиться на всій території. Проте, в Росії існування Нікарагуа, його найкращий друг, не підозрюється. Ми знаємо, що фраза «Події з Нікарагуи». й

р.

За давньою російської традиції тут збирають капусту.

Пам'ятник Сталіну (по суті, не).

Всі нові таксі OK. Звісно, ніхто не купує продукцію нашої автомобільної промисловості тут добровільно. Тільки державні таксі та інші державні підприємства. Найменше, ніж Lada Kalina.

Перехрестя є повним життям. Є віконні очищувачі та боби. Зверніть увагу на корову - так як конкурс чудовий, віконний шайба також повинен заважати людей, щоб отримати монету.

Хтось показує всі виступи на перетинах. Я ніколи не бачив. Вони зазвичай служать 2-3 рублів.

Реклама.

до 1 2 3 4+

Багато реклами на парканах.

637165

29.

р.

Увечері я поїхав побачити парк розваг.

Всі поїздки безкоштовні.

Уряд іноді дає такі подарунки мешканцям.

Парк дуже класний за місцевими стандартами.

Я не схожий на цей підхід. Замість того, щоб надати людям гроші, вони даються в формі вільних карусель. Nicaragua - найбідніша країна в Центральній Америці.

р.

35.

36.00 Р

Батьки не допускаються на дитячий карусель. Діти ручать над парком.

Навіть справжня площина стоїть.

39.00 р.

Так як парк є безкоштовним, є величезні черги для кожного атракціону. Досить худі дівчата завжди змішуються, щоб зробити фотографії. Я не знаю чому.

Все з Coming!

Джерело: