802
Що можна зробити з каменю.
Привітання до дружної команди Япа! Я б хотів би поділитися з вами деякими роботами батька. Всі роботи виготовляються з різних декоративних каменів, з невеликим доповненням золота, де для краси, і де для міцності конструкції. Інструменти, які він використовує, є свердлом, різні алмазні корони, дрилі та фрезерні ріжучі, планч, ультразвукова машина для штампування невеликих отворів, домашній піскоструминний для дозрівання. Я працюю з золотом. (всі стебла, тичинки, сепали тощо) Кожна робота займає близько 2 місяців або більше. У вас буде 14 фото, будь ласка, не ламайте.
Фото
Орхідея
Матеріали: агат, зелена жадка, золото. Я не пам'ятаю, що це було зроблено з, це здається, нехай занадто. Для цього це моє останню роботу.
Фото
фрагмент
Фото
фрагмент
Фото
"Яблуняна гілочка"
Матеріали: зелена джеда (листя), рожева чалкедонія (квітки), ваза кварцу, золото.
Фото
"Збір води".
Матеріали: кахолон, синя халкедонія, зелена джеда, кварц (вашка), золото. Самі квіти з двох частин, біла квітка переплетає сині пелюстки і все це викручують тичинками до стебла.
Фото
"Роса."
Матеріали: джеда, холон, кварц (вашка). Стебло джеди, листя і спалів прокочуються з одного шматка. Однак стебла з листя почали розірвати, їх довелося замінити золотом.
Фото
«Розагін».
Матеріали: рожеві шилькедонії, зелена джеда, золото, діаманти (в кінці кожного тичинка для маленького діаманту). Ваза виконана з кварцу. Я зроблю листя. З братом навпіл.
Фото
Віолети.
Матеріали: зелена джеда, рожева калькедонія, золото, діаманти.
Габаритний зображення
Фото
"Снігофи"
Матеріали: жад, холон, кварц, золото.
р.
Фото
«Кактус».
Матеріали: зелена джеда, рожева калькедонія, щітка кварцу (земля в каструлі), що це те, що горщик виготовлений з я не пам'ятаю, золоті діаманти (в центрі кожного хребта і в тичинках).
Фото
"Туреччина."
Матеріали: стовбур виготовлений з кунжуту хлору, голови і ніг виготовляються з жасперу, підставки морона.
Фото
"Фіш"
Матеріали: Джамбул-Чалкедонія, моріон (stand)
Фото
"Мадра Юдо кит риба"
Матеріали: сам кит, виготовлений з кауні хлору, стенду і морю, але в місті використовується жаспер, лазулі лазулі, кварц, тигрове око, малахіт, золото. Вага 9 кг =
Фото
Фрагмент міста.
Дуже дякую.
Джерело:
Фото
Орхідея
Матеріали: агат, зелена жадка, золото. Я не пам'ятаю, що це було зроблено з, це здається, нехай занадто. Для цього це моє останню роботу.
Фото
фрагмент
Фото
фрагмент
Фото
"Яблуняна гілочка"
Матеріали: зелена джеда (листя), рожева чалкедонія (квітки), ваза кварцу, золото.
Фото
"Збір води".
Матеріали: кахолон, синя халкедонія, зелена джеда, кварц (вашка), золото. Самі квіти з двох частин, біла квітка переплетає сині пелюстки і все це викручують тичинками до стебла.
Фото
"Роса."
Матеріали: джеда, холон, кварц (вашка). Стебло джеди, листя і спалів прокочуються з одного шматка. Однак стебла з листя почали розірвати, їх довелося замінити золотом.
Фото
«Розагін».
Матеріали: рожеві шилькедонії, зелена джеда, золото, діаманти (в кінці кожного тичинка для маленького діаманту). Ваза виконана з кварцу. Я зроблю листя. З братом навпіл.
Фото
Віолети.
Матеріали: зелена джеда, рожева калькедонія, золото, діаманти.
Габаритний зображення
Фото
"Снігофи"
Матеріали: жад, холон, кварц, золото.
р.
Фото
«Кактус».
Матеріали: зелена джеда, рожева калькедонія, щітка кварцу (земля в каструлі), що це те, що горщик виготовлений з я не пам'ятаю, золоті діаманти (в центрі кожного хребта і в тичинках).
Фото
"Туреччина."
Матеріали: стовбур виготовлений з кунжуту хлору, голови і ніг виготовляються з жасперу, підставки морона.
Фото
"Фіш"
Матеріали: Джамбул-Чалкедонія, моріон (stand)
Фото
"Мадра Юдо кит риба"
Матеріали: сам кит, виготовлений з кауні хлору, стенду і морю, але в місті використовується жаспер, лазулі лазулі, кварц, тигрове око, малахіт, золото. Вага 9 кг =
Фото
Фрагмент міста.
Дуже дякую.
Джерело: