Легенди та Tales of Anichkov Bridge

Тут я хотів написати вам про легенди Праги, і сьогодні я ходив через Кузьминський парк, що в Москві і побачити скульптуру, як на фото, я думав, і після того, як ми також маємо місця, не гірше, або навіть краще, тому перше, про легенди моєї маленької Матері, де обидва мої і дружини пережили Велику війну, і тепер є ті на Василевському і Лигівці, і багато на Писарівці, так.
У вас буде ще 6 фото і букофкас, не поламайте пз!

Я не буду йти в історію створення скульптурних колективів тут, тільки сказати, що це було давно - вже в 1831 році ці коні були призначені не для мосту взагалі, але для палацу, були схвалені тоді царем і вченими, а сам скульптор був дозволений значно заздалегідь в своїй кар'єрі і отримати добре збережену повагу контемпорів і нащадків.
В цілому міст одночасно називався не Аничков, але Анічкін, і дуже багато цього імені любили Санкт-Петербург, і планшет навіть сказав, що він закручений, але в 1912 році один з нащадків сімейства Анічков розкочував скаргу на міську владу і ім'я повертається назад.

Звичайно, незважаючи на статус культурного капіталу на більш ніж 180 років, багато велосипедів цього мосту переплетені навколо статевих органів коней і позів теранів. Наприклад, я цитую таємницю - скільки яєць на Андрічковському місті? - Ну, Санкт-Петербург буде проголошено -16 - Я поясню - 4 коні 2 яйця - це 8 штук і однакова кількість хлопчиків - і 16. Але до 1917 року цей стратегічно важливий об'єкт обов'язково перевозиться по всій території міста - і будь-який Санкт-Петербург розповість вам - місто Анічков - 18 яєць - залізо!

Ну, про тампери Горби-ера вело і його антиалкогольна компанія, ви будете використовуватися, коли громадянин запитує: Чи існують будь-які недбалки в місті? - Так !!! - Відповіді городника, як багато як чотири люди - руки зайняті, вони тримають коні.

Ну, якщо ви пам'ятаєте про Суверенний період, то ведмедний жарт на тему:
На Андрічковому місту чоловіка зустрічається невелика потреба. Поліцейський підхід і ввічливо починає розмивати чоловіка:
до Що це таке, громадянин? У центрі... У місці, як це... Це, ймовірно, Санкт-Петербург працівник ...
«Робота, працівник», селянський амбулаторний амбулаторний подача. Ви не бачите, що це говорить, "Барон Клаудт лиття". - Як барон, так це можливо, але працівник не?

1580-1937 рр.

Якщо ви не втомилися, повернемося до 19-го століття – як легенда має це, творець скульптури загибло після того, як він був грубо розбитий. Він сказав, що два коні не мали мов. Клаудт, обсесував зі скульптурним збором, захопив руку в роти всіх чотирьох, і, жах, не знайшов язик в два. Загинув і загинув. Підставка коней, де вони стоять, і тих, хто бажає перевірити.
А ось той факт, що кінь не савви є фактом, а також не позбавлений символізму - савви стоять на заході - тому вони готові до війни, а східні - наші друзі.

В цілому, скульптор ще був, що Франкстер, або як троля тепер скажеш, можна сказати 80 рівня. Це грін одного з коней. І він зношує обличчя другу Клодта. Може бути, це john hahal, можливо, Наполеон, можливо, наш цар батько. Тепер ніхто не знає, а потім, в сороках (1840:) скульптор присвятив цьому секрету довіреному колу людей, приймаючи підлогу не одне інше! Так ці обличчя все через 19-го століття і прогулялися по місту, таємничо посміхаються і навіть загиблими.
Ну, я відмовлюся від цього, Санкт-Петербург, пробачаю мене, якщо я зв'язався в будь-якому місці, я не з непристойного, але від ненавидного сну.
Авторське право на Яндекс.

р.

Джерело: