Забудьте про мене.

Про Дмитра Шамовича і його вовки не чули, крім того, людина, яка не стежить за Інтернетом - символ в Білорусі більш ніж відомий. Біолог, що живе в відокремленому землеробстві в Россонському районі біля (або на території ФГ ви будете розбиратися) республіканський ландшафтний заказник "Ред Бор", про нього, який не зробив матеріалів. А «Совбелка», «Республіка» та телевізійні розповіді, а фільм BBC продемонстрував (Я рекомендую, до речі) та навіть блогерський наркоманій. Навіть ці вовки запалюються в пороях «Білорусьфільм», але це обов'язково не цікаво для всіх. В цілому, я навряд чи відкрию Америку на будь-який з цим повідомленням, але все ж.

Знімки будуть змішані, тому що дійсно вони є кілтонами, і я просто намагався вибрати більш-менш успішним. Не чекайте мега-якість.

9209040

Ось тут, відродження в залі.

З перших вражень хлопці дуже приємні.

Дмитро – лікар-ортіолог, але він був відомий не для дослідження птахів, але завдяки своїм чотириногимним вихованцям. У корпусі біля будинку Діма зберігає три вовки: хлопчики і Тера і вовк Дай.

Вовки ніколи не побутові, тільки Діма взяв їх на два тижні віку, вони не побачили іншого лідера. Тому тварини сприймають власника як лідера пакету. Про собаку любов і відданість тут ми не говоримо - вовки, за словами Дмитра, принципово неможливе тяг. Це просто те, що він найсильніший у своїй партії. Довести свою перевагу, Дмитра регулярно «приховує» вовки, за своїми поняттями, звичайно: він рубає вуха, розгортається на землі і т.д.

Тера є наймолодшим в пачці, якщо він потребує керівництва і вуха з бантом легко скручувати.

Якщо я спробував цей трюк, я міг би втратити пальці. Хоча для домашніх тварин вовк Dima все ще дозволяє: тварина і в той же час штамів так, що це здається про лоп. До речі, лідер половинок, хлопець, в свою чергу, періодично зондує лідера для професійної фітнесу, тут потрібно тримати вуха відкритим.

Wolves, як я сказав, є alpha males. З повагою, Дня жінка. А Тер в корпусі живе як «сімейний друг». Коли ми вперше прийшли до Діма, він на численних жіночих додатках нехай Тера запускається. Коли вовк повернувся до корпусу, він відразу захопив могутній люль від бою. Я не думаю, що це багато, щоб зробити з ходьбою.

до 1 2 3 4 5+

...

Тут, власне, решта Тера повертається з прогулянок.

Класичне питання Дім запитує, що відбувається, якщо вовки випускаються в ліс. Найімовірніше, що три вмирають досить швидко: хлопці не знають, як полювати (і вовки мають досить складні методи і методи полювання), і вони використовуються для людей. Ось чому вони йдуть в село, запускають в кулі. Вовки подаються напівкаркасами: Діма погодилася з одним із місцевих виробників. Два холодильники сповнені м'яса в будинку. Для трьох вовків їсти близько двох сантиметрів на місяць. Але крім них в господарстві також собаки, які не їсти «Педігрі». Собаки не конфліктують з вовками, в основному тому, що вони не перетинаються: коли на вулиці, другий за дверима і навпаки.

Підйомний обід.

Заморожені стопи мухають над січкою і вовками щітки до готовності

Займіть близько п'яти хвилин, щоб сльозитися і з'їсти цей шматок м'яса.

З Я шуок всіх з камерою, боротьба імітує атаку. Фото, на жаль, не передає повноту своїх почуттів. Цегла була подія.

Тоді я звик до неї. Ось ще один варіант, коли я попереджав, що я прийшов занадто близько.

Як вдається будь-який вчений, який надзвичайно пристрасний про свою роботу, в сприйнятті громадянина Діма є специфічною особою. Він не знає, як приготувати катастрофічно, він не дивитися фільми, він не читає книжки, крім наукової та популярної науки. Все інше вважається відходами часу. Він веде винятково здоровий спосіб життя. Він не курить, алкоголь дуже негативний. Я пам'ятаю, що він прийшов, щоб відвідати нас один день і побачив чотири пляшки пива на кухні, які ми збираємось подрібнити в тісному сімейному колі для двох до "Як я зустрів маму". Діма побачила пиво, кладуть мішечок на столі і попросили, скасовуючи, що ви дійсно будете пити все це? У спробі зберегти свою репутацію, я повинен лежати, що запас був розроблений на тиждень. Дмитра також бородавка людей і неодноразово висловила ідею, що ідеальний варіант для нього буде одним, в якому ферма буде повністю автономно від зовнішнього життя. Щось таке громада від Мистеричного Лісу Шиамана в мініатюрі. На жаль, нинішній рівень технології не дозволяє реалізувати мрії.

...

Післясонні розваги

Не перший. Я не буду ходити в деталі, але це так сталося, що один видатний джентльмен «полювання» попередні вихованці Шамовича кілька років тому.

Дімін хліб - фотошпонування. Схема – це те, що: іноземці забронюють тур, і завдання Дмитра – забезпечити їх красивими пострілами. Що таке, птахи повинні літати, тварини бігти, сосни дерева шипшини і так далі. Таким чином, Діма є великим на імітації голосів різних птахів, знає всі звички місцевих мешканців, улюблених місць годування, відпочинку, шлюбних ігор. З вовками схема полягає в наступному: перед приходом групи, вони не пристосуються на тиждень або два. Потім викласти в правильному місці певну кількість їжі, амбуш «фото мисливці» і випустити їх закриття. У подібному вигляді Дмитра приваблює луги до свого будинку. По суті, всього в 200 метрах від будинку, корми для орел.

Дмитро активно проводить науково-дослідну роботу. Зокрема, контролює те, що відбувається на місцевому глухому популяції. Деф - це реліктові види, які дуже залежать від екології. Навесні, під час струму, Dima deaf catches і марки радіо маяки. Я колись брав участь у такому «полювання», проте вранці до прибуття глухих вушок на струмі повністю непрофесійно бонкери в «наметовому наметі».
Проксимус
Головна

Джерело: