Небезпечний сусідський котедж

Фото, зняті на телефоні, тому якість не хороша.
Займав 2 роки будівництво котеджу.
Після того, як я помітив кластер знеболюючих істот на веранді, один з них був більше 5 см за розміром, очевидно, матки. Я займався будівництвом, я не померла їх, бо я боявся. Я думав, що я знищив їх взимку. Вмирає взимку. Але зима була швидко і я нічого не зробив. Навесні знову почали будівництво, знову чекали на зиму, а потім почали демонтаж. Вони катували мене влітку. До речі, вони дуже неприємно стежать, вони не залишають стяжки в потерпілому, і можуть робити це кілька разів, на відміну від поліцейських і бджіл. Я спробував себе.

Фото

Hornets є відмінними архітекторами і будівельниками. Вони роблять їх гніздо з гнавого дерева, який подрібнюється і змішують з слиною. З отриманої речовини роги будують медомани і гніздову оболонку, використовуючи їх слину як клей. Висушена оболонка гнізда сильно нагадує гофрований папір. Колір оболонки залежить від типу деревини, від якого він виготовлений.
Це те, що таке диво виглядало як в кутку веранди. По діагоналі розміри близько 70 см, у висоту близько 50 см ширина близько 40 см.

р.

(3) Я бажав вирізати його акуратно, але це не вийшло, ламки будинок застрягнув.

Я підійшов на дах над цим живим, і є ще 3 дрібних походів.

Габаритний зображення

Натюрморт

Натюрморт

медуми

Яруси сто кріпляться один до одного, 15-20 ніжок - міст, яруси там були 7-8 штук. i.e. Виявляється 8-поверховий будинок ні, не живе добре, не рахуючи дрібні бджільництва.

Сходи, фактично.

р.

Я фіксую отвори, я не думаю, що вони поселяться в моєму мікрорайоні. Я зробив.

Джерело: