545
Червоний Arrow поїзд
Поїзд "Red Arrow" це, якщо не головний, то, безумовно, найвідоміший брендований поїзд в Росії. Історія цього поїзда датується багато років, тільки на ньому ставляться кращі провідники. І так і так далі. Я не збираюся перейти в подробиці, але Вікіпедія не була скасована. Сьогодні Я покажу вам багажник (2 класу) цього поїзда зсередини.
15 зображень
1,1 км Другий клас купе.
Р
2,2 км Уніформа фірмовий стиль дизайну на поїзді
3. У Уже коли подається, журнали лежать на столах і є пляшки води і чашки для чаю.
Під кожним столиком - два випуски 220v, які просто мега-конвенент!
4. У Без тримачів чашки, я просто не можу уявити наші довгострокові поїзди.
На жаль, в деяких нових «преміумах» замість склянок – невеликі керамічні чашки з соусами.
5. Умань Якщо ви хочете чаю вранці, ви можете повісити цей знак.
6. Жнівень Або поверніть і вішайте, як це ...
Єдине, що я не хотів, що це змащування лотерей в кожному кроці. Буклети на таблицях, це планшет. Навіть залізнична радіостанція, що веде мовлення “Не забудьте купити”, хоча навесні вона звучить тільки “оффер”.
7. Про нас Цей автомобіль є штатним автомобілем. Таким чином, вона має лише 5 відсіків і одну "швидкість".
8. У Залізничні вагони виробництва на Тверському вагонобудівному заводі в 2006 році
Габаритний зображення
9. Навігація Біотуалет, як користь корпоративного поїзда
10.
11. Всі ліжка вже покриті. Знижувачі пасажирів просто потрібно розкласти спину і взяти подушку з вершини.
3250Р. 3700Р.
12. У кожному відсіку по таблиці візитної картки з контактними скаргами (на іншому написаному)
13.00 р. У моєму квитку крім належного проходження входить «послуги» виражається в комплекті їжі.
14. Комплект гігієни
15.00 р. І набір свіжих газет.
Це його. Дуже дякую.
Джерело:
15 зображень
1,1 км Другий клас купе.
Р
2,2 км Уніформа фірмовий стиль дизайну на поїзді
3. У Уже коли подається, журнали лежать на столах і є пляшки води і чашки для чаю.
Під кожним столиком - два випуски 220v, які просто мега-конвенент!
4. У Без тримачів чашки, я просто не можу уявити наші довгострокові поїзди.
На жаль, в деяких нових «преміумах» замість склянок – невеликі керамічні чашки з соусами.
5. Умань Якщо ви хочете чаю вранці, ви можете повісити цей знак.
6. Жнівень Або поверніть і вішайте, як це ...
Єдине, що я не хотів, що це змащування лотерей в кожному кроці. Буклети на таблицях, це планшет. Навіть залізнична радіостанція, що веде мовлення “Не забудьте купити”, хоча навесні вона звучить тільки “оффер”.
7. Про нас Цей автомобіль є штатним автомобілем. Таким чином, вона має лише 5 відсіків і одну "швидкість".
8. У Залізничні вагони виробництва на Тверському вагонобудівному заводі в 2006 році
Габаритний зображення
9. Навігація Біотуалет, як користь корпоративного поїзда
10.
11. Всі ліжка вже покриті. Знижувачі пасажирів просто потрібно розкласти спину і взяти подушку з вершини.
3250Р. 3700Р.
12. У кожному відсіку по таблиці візитної картки з контактними скаргами (на іншому написаному)
13.00 р. У моєму квитку крім належного проходження входить «послуги» виражається в комплекті їжі.
14. Комплект гігієни
15.00 р. І набір свіжих газет.
Це його. Дуже дякую.
Джерело: