Творці!

Добрий день, дорогі Япси!

Хочу розповісти вам, що відбулося в останній день. Моє ім'я Альберта, я живу в невеликому, вмирає село в дерев'яному будинку. І почула собаку, подивився на ганку, і побачила страшну картину - біля воріт стояли ледве заспокійливе, зцілення в боці, я не розумію спочатку нічого, потім почула голос. Він запитав про допомогу і сказав, що він був погано спалений, його ліву руку було спалений, частина його обличчя була опікою і його грудей спалений.

Я даю йому в будинок і виховав його і назвав швидку допомогу. До мого сюрпризу вони прибули швидко через 20 хвилин, як амбулатор в місті від нас 15 км приїхали на реанімобайл. Сьогодні я пішов в місто і взяв свій одяг для їжі і так далі.

Я пишу, щоб побачити, чи хтось визнає його. Він використовується для життя в Московській області, його ім'я Андрея Касімовського, він 49 років, він не має ніде жити, він дуже грамотний, в порівнянні з комп'ютерами і мережами. З явних причин опіки не знімали картину, але в стаціонарі раптово знаходилися картина, що з'являється, бо має чотири діти. Я отримую його з лікарні до літа, а потім побачу. Допомогти мені знайти відчуттів, якщо це можливо! Він втекти з свого матері-в-права з Московської області, де не допускається жити спокійно. Він знаходиться в районі Перм.

Джерело: