Леді.

Я був потім 18 років, вирізати апендіцит. після операції побічні ефекти є всі види, я (пардон ) мав страшну діарею. і дуже молодий лікар. він, мабуть, 25 років. Я можу сказати в любові з ним :) і як розповідати молоду дівчину, яка така подія ... але нічого робити на раундах я зізнався йому, благословення в палаті 3 осіб я і два однакові, перед ними не сором'язливі. Він сказав, що він повинен бачити! Як я повинен показати його? Я не мав, я пішов до себе і, очевидно, я не був би ... добре, немає нічого робити в загальному коридорі туалету. з кабінами, я маю на увазі, зробивши всі дії, я поставив дівчину охоронець так, щоб ніхто не змив. Я шукаю лікаря. резидент: лікарі, переважно чоловіки, збиваю, я йду. Я перетворюсь на моє ім'я, ви хотіли бачити: - що? Я впевнений, як рак в позі, до якого можна вирізати... а потім я бачу машину перед кутом, я не дивлюся на нього очима, а потім я бачу, що я боїся очей від мого старого чоловіка! - а потім я не бачу, що я не дивлюся на це з-за мене - а потім я боявся з очей! - і тоді я збираюся подивитися на старик! - а потім я бачу, що я довго один від моїх очей від очей від очей - і тоді я шукаю його! - а потім я очі з очей - Я бачу, що я боїться

Джерело: