IP TV канали HD плейлисти

Хороша новорічна історія

HardIngush пише:
Одного разу я погодився публікувати рекламний пост. Як винагороду я попросила дати Заліну Арсанову iPad. Заліна – дівчина, яка поранена, закривши її молодшим братом під час спроби засвоєння на політичну станцію в Малгобеку.

Відповіли несподівано багато людей з різних країн, які готові надати дівчатам пристрій абсолютно незрівняний, без реклами і без згадки про себе. Але перевага була віддана Ingush блогеру, молодого чоловіка, який вирішив зробити подарунок анонімно і без реклами.

Сьогодні він підтвердив, що подарунок доставлено до Заліну напередодні Нового року. Я дуже радий бачити такі дії на частини Інгуші. Це означає, що найкращі традиції цього народу зберігаються. І не дайте їм покинути, як ці молоді – успішні, чесний і благородний. Нобільність є важливою рисою для Інгуші. Не вимагає підтвердження або реклами. Або це не так. І я знаю, що більшість Ingush це.

Я хотів би дати ім'я чоловіка, але я пообіцяв я буду тримати його секретом. Чи важливо сказати його ім'я? Важливо, що такі люди існують у світі. І, найголовніше, є багато з них в землі Інгуш. Це означає, що все буде покращуватися в Інгушеті. У світі, ніж погані люди.

Дякую, Брат Ingush, для вашої дії. Дякую, Заліна, для чого ви зробили. Дякуємо всім, хто відповів.

Фотозвіт: Заліна, з її молодшим братом та вищезгаданим блогером Ingush на день презентації iPad

Джерело: