Електронні підручники своїми руками

Я був головоломлений питанням нещодавно. Школа підручників.
Я побачила, скільки мій дочка носила з нею, це просто пц. Товарів у наявності: 5кг Це просто!!! підручники, підручники, блокноти, випадкові та ін. Ой так, навіть спортивна форма + заміна взуття. Будь-ласка, ми повинні зробити щось.
По суті думали - електронні підручники, принаймні на вагу, щоб зберегти.
Ще один аспект є економічним.
Ми будемо раді вітати Вас на нашому сайті. Це набір підручників під 4000 рублів. Виходить, новий, якщо ви берете, звичайно, ви повинні вийти з покупки використовується. Але ще значна сума. Це може бути невідповідна сума, але це ще одна тема. Те ж саме підручник, але різні видання (відрізвище в парі абзаців), але будь ласка, купуйте нову. На мою думку, це те, що відбувається і бажання заробляти гроші в галузі освіти.
Повернемося до овець.
І це NG. Я дав дочку таблетку, зліва, щоб заповнити його корисним. Я шукав інтернет для підручників, мало харчуватися. На цій сторінці Виконтакте, головним чином є те, що є книги, які надсилаються безкоштовно, якщо вони, і скануються якомога більше, за які вони поважають і інші поваги.
Що було преамбленим )

Dano: твердий підручник
Витяг: Електронні підручники (pdf /djvu)
Сам процес простий: сканування і формування PDF. Все доходить до грошей або часу. Якщо ви приймаєте простий сканер планшета, то ви будете запарювати книгу кожен раз, і повільний час. За гроші, щоб дати сканування заплутаного. Я вирішив скористатися тим, що я знайшов в домашніх умовах. Photik Nikon3100, шматочок Plexiglas 30x28 см (приблизно) тут Ви вибрали для вашого формату, я мав те, що я взяв. 1,5 м пластикова труба 20мм, 4 кути, 3 Т-подібні клатчі, 2 шпильки 1м*8мм, 17 гайок M8, шайби за смаком ), болт 8, болт M6 (на ній кріпиться камера), гайковий горіх на 6. Як виглядає так, як це все, як планшет, фотофіксатор, у мене є ДСП шлам.
Я не виведе сам процес складання, все досить просто, я покажу готовий продукт і окремі вузли, ви будете розуміти, що і як там, я впевнений.
Я відмітив, як тільки чому трюк не вийде тільки з штативом і книгою, тут була така думка спочатку. Книга повинна розташовуватися кожен раз, і коли вона не натискається склом, сторінки обов'язково не будуть фокусуватися, а кореневі листи чіткі, а край сторінки розмитий або навпаки, спробуйте самі.
Так само сам продукт, нехай йде.

Тепер окремі вузли:
Підбори 1м. нарізати навпіл, отримано 4 штуки. 50 хв. Це основні стійки і встановити відстань від об'єкта, можна покласти більше або менше, після чого зосередити увагу на камері, а також закріпити до оргскла. Я збираюся покласти на качки, це звичаї.

Перегляди

Кукурудза. Все пропалюється залізом, непарно достатньо, але якщо ви сильні, то ви теж повинні досягти успіху.

Кріплення фото. Таблетка була викручена на болт, який він вставляє в трубку.
Bolt на 6 на фото в регулярному місці, приваблює овець.

р.

Верхній вигляд всієї конструкції. Т-подібні муфти повинні бути змінені або свердлити з файлом або іншим чином розширені, вони повинні ковзати по трубі (тракція) так, щоб фото можна розташувати в горизонтальній площині.

Додаткові параметри, перемикання.

кут

фото кріплення, горіх, наповнений гарматою

Джерело: