Новорічні щітки

Або про переваги четвертого рівня англійської мови.

22 зображень.

Для пілотів, як для митців, новий рік працює час. Єдина відмінність полягає в тому, що художники працюють за своїми кишенями, і ми працюємо за вигідною ціною авіакомпанії.

9036

Новий рік Інтенсивний розпочинає десять днів до боротьби з хімом і продовжується майже восьмого березня. Всі ці свята (перший рік себе, Різдво, хрещення, старий рік, Тетяна день, День Святого Валентина, День Святого Валентина, і т.д.) прив'язані до однієї дати - Нового року. Відомий, що «загинуть від роботи», тому люди обов'язково повинні відпочивати і відпочивати так, щоб не пізніше болючого болю, щоб безперечно витратили грошові знаки заробили цілий рік. Відпочивали зазвичай починаються до польоту (навіть, не всі, звичайно, але в більшості випадків). На борту літака багато «туристів» піднімаються в високих духах і відразу вводять образ. Правда, образи всіх відрізняються, які потрапляють в підвішену анімацію, яка стає олігархом і лінійкою світу, хтось розкриває секретне значення Всесвіту. Але всі сіли, витісняли, висловили свою сердицю «Пі» про «навкіллену» площину, «його морону» і ми вилетіли.
На 29-му я летю з Кемерово до Кам-Ран, з 30-го по 31-му я зробив рейс з Кам-Ран до Краснодара і досі вдалося дістатися до новорічного столу будинку на 31-му. Але на перший день січня дорога ще раз подзвонила. Новосибірськ - Шарм-еш-Шейх, Шарм-ель-Шейх-Хургада-Кемерово. Незвичайний, як і всі інші. Ви приїжджаєте в офіс, сидите вниз і працювати. Єдина відмінність полягає в тому, що час розпочати і закінчити роботу не завжди падає вранці і ввечері, але це вартість продукції. Пілоти і мандрівників не живуть за часів міста, в якому вони є, це незручно. Ми підраховуємо годинник на один координований час UTC (UTC), в інших словах, в прямому ефірі на London Big Ben.
Регулярно в рейсах є «терраки» між виїздом на відпочинок. Потім ніс один одного зламається, потім «роф» когось відійде. Стоп це говорить я тут, я завжди отримую тут! Натюрморт, як завжди.
Найзручніша погода в South Vietnam. Теплий, ніжний море, не виховує тепла і знежирена вологість, Тихоокеанські циклони і набори, поки на канікули, їх час не прийде найближчим часом. Півдня і північ цих широт не так добре.
У Єгипті в усіх російських курортах Хургади і Шарм-еш-Шейха все ще однаково. Вода в Червоному морі тепла, але повітря не дуже добре. У ніч тільки 15-17 градусів, вдень трохи вище 25. Ми завжди сильні вітри в піраміді. Якщо вона дрочить з півдня, вона тепла, але якщо вона дрочить з півночі, то холодний і хворий - один або два!
Забавна історія стала для мене в Єгипті. Ми тут. Ми оселилися в. Я взяв душ після польоту і... Як це інженер Шчукін (чоловіча Эльочка, канібал) 12 стільців люльки і Петрова, засклених дверей за ним, тільки навпаки, я не був поза, але всередині. Він промив, поголені, щітають зуби і спробували виходити. Це не так! Сидіння на краю лазні, подряпини мої черги і поросіння в голосі. Двері серйозні, відкривають всередину і нічого не розірвати, ручка флімна. (звісно, якщо у мене є життєва потреба, то я бажав його, але не було такої потреби) Я не страждаю від клаустрофобії або інших психічних розладів, але немає бажання сидіти і чекати в туалеті на добу, коли вони прийшли до очищення приміщення і знайшов мене. У ванній кімнаті є телефон, але як часто буває в єгипетських готелях, телефон не працює. Я пішов, щоб побачити, що це було. Як очікується, дроти вирізати. Я зафіксував щось і почав називати. У практично будь-який готель у світі, нульовий - це виклик для персоналу. Це те, де четвертий рівень англійської мови надходить в зручний. :) Якщо ви знаєте Арабські, і якщо ви не знаєте, що ви не знаєте?) Як правило, рівень знань російської мови персоналу готелю є спілкуванням на пальцях, або в межах: “Привіт, добра, як ти?”, Українська Про те ж саме: Звичайно, є поліглоти, але я не отримував їх цього часу. Хвиля сорок. У коридорі, але не вдалося відкрити двері, вирушили на допомогу. Через десять хвилин спеціаліст прийшов і відкрив двері з інструментом. Ми знову побили, але разом. :-
Іноді ви відчуваєте себе як автобусний драйвер. Наша компанія чартерна і ми літаємо, де ми замовляємо, і тому вибір напрямку і кількості навантаження залежить від замовника. Так сталося, що рейс петлявся наступним чином: Новосибірськ- Шарм-еш-Шейх - Хургада - Кемерово. Пасажири з Новосибірської дамської худоби та Хургади, а також з Шарми та з Хргади до Кемерово. З Новосиба до Шарми, рейс здійснюється одним екіпажем і одним екіпажем мандрівників, а з Шарми через Хургада в Кемерово інших членів екіпажу. У нас є перехід в Єгипет. Ті пасажири, які летять в Шарм, безпечно завершили свою подорож і виїхали на готелі, а ті, на їх шляху до Хургада залишалися на борту і продовжували свою подорож. Але літаки знаходилися більше людей, які вже закінчували свою відпустку і були заголовками будинку. З усіх цієї команди я пішов на маршрут з "на-випадкові зупинки". Я повинен сказати, що це дуже тягарний бізнес, розбирання, дно, завантаження і розвантаження багажу. Додайте їжу, очищайте та ін. Завжди знайдений конфузій. Потім один з пасажирів буде заплутати його призначення, не буде літати на правильному місці, а потім вони шукають його по всьому терміналу з копсами і собаками, хтось не хоче піти в проміжний аеропорт і не дає йому чистити літак і заправити його. Це був випадок цього часу.
Після технічної посадки в Хургада, з двохсот осіб, з'явилися три (одна людина і дві тітки), які «повернулися з рігом» і не хочуть залишити площину. Я пішов до них і запитав, що не так і чому вони не хочуть виїхати.
Що робити? Ми маємо квитки з Шарми до Кемерово, тут ми йдемо в Кемерово.
Добре, тому що площина повинна бути видалена, заправка і підготовлена до довгого рейсу.
- Ну, варити!
Вимоги до авіаційної безпеки такі, що люди не повинні бути на борту під час заправки. Є спеціальні процедури для цього випадку, але зараз не є часом і ніхто тут в Хургаді заправить нас пасажирами на площині, і миючі засоби не почнуть чистити, поки ви на площині.
до Ми не дбаємо! Ми купили квитки, а потім ваші проблеми!
до Не питання Залишайтеся, я просто перейдіть до терміналу прямо зараз і розкажу всі інші пасажири, які ми не будемо стоятися в Хургаді за сорок хвилин, але до тих пір, поки ви не захочете залишитися на літаку. Звісно, ви будете вексельовані пізніше за за затримку, але найкраща річ чекає вас від ваших співвітчизників в Кемерово, і там, шкода, я не зможе захистити вас будь-яким чином.
до
Відповідачі з вибірковою половинкою і фірмою, які пообіцяють вогонь мене від роботи завтра, а також з повідомленням, що я навіть не знаю, хто я розмовляю (і це дійсно безпосередньо з SAMY?!) Дякую, Господи! і що з'явиться мені дуже скоро, рясно залишити судно.
Це швидко. Прибирання, заправка, живлення, миття унітазів, програмування маршруту, перевірка плану польоту і в півгодини ми готові до вильоту знову.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Відпустки продовжуються, що це означає, що пілот працює і сьогодні я знову відправиться в далеку подорож, щоб доставити ще одну партію громадян на теплі землі, чесно заробив свою відпустку і мав кожен право відпочити. Удачі до вас, мої люди, і пам'ятайте, пити на літаку не найкращий варіант, щоб почати захоплюючу подорож!

В'єтнамська, так в'єтнамська! Вони швидко і в'яжуться долонями, а також мавпами. Не дивно, що не вдалося подолати американці, з усім військовим дивом – технологія!

...

...

Набридли літати. Увімкніть Cam Ranh, спостерігаючи за ніч.

671421

...

р.

Політ на В'єтнам через Китай. Найбільше місто на південно-західному Китаї, Куньмінг.

9004434

...

Там, поза горами Лаоса.

Дивовижні хмари над джунглі

...

Привіт В'єтнам! (Дуже тут проходив Хо Чи Мінг.)

Пам'ятки Бангкока. Аеропорт Суварнабумі і найбільший і не красивий літак.

...

Перельоти Сибір і Далекий Схід в Єгипет проходять через Казахстан, Азербайджан і Вірменія. Іноді погода дає вам можливість насолоджуватися красою природи. Пасажири буквально змушені взяти камери і стріляти, стріляти, стріляти.
Удачливий час. Великий Кавказьковий діапазон і чудові види Арарату на початку ранку!

На горизонті знаходиться озеро Севан і Арарат.

Коментарі

...

...

На кордоні Туреччини та Вірменії деякі кратерні формування.

7489727

І це Сахара Десерт. Єгиптяни не живуть спокійно, кожен перемішуючи щось. Через це, іноді рейс через Каїр не допускається, закритий простір і відправлений по всій Сахари.

Відправлення з Хургада. Через 7 годин ми приземлимося безпечно в Кемерово.

Останній.

Джерело.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное