Як я зробив капелюх розмови

Як зробити сноубординг більш музичним, але не менш безпечним!
Добрий день! Це моя перша тема, шкода для суглобів, не курка занадто багато !!!
У вас буде 20 фото і текст, не розбиваємо палітру!

1,1 км Почнемо найпростіший спосіб пропилення дроту між шоломом і програвцем! Для цього нам знадобиться дріт з мініджеком і роз'ємом для підключення до шолома. Я вибрав джек з радіоголовок, тому що вони пристосовані до суворих умов і жорстокого поводження.

2. в кінці нам доведеться отримати такий дріт.

3. У Як отримати його! Я покаже тебе! Для цього нам знадобиться все, що буде намальовано нижче, а саме:
1: Сам роз'єм
2: Камбрики з термоусадки (для утеплення пайких контактів)
3: Для того, щоб зібрати стоппер, нам буде потрібно термоусадку (попередній діаметр) Вішалка пара (в моєму випадку) термічна усадка більшого діаметра! (поганий в одному порядку)
4: Для міцної фортеці ви все одно можете щипувати все зі стяжкам

4. У Для тих, хто знає, як використовувати паяльну праску, не складе труднощів паяти три проводки до роз'єму (але найголовніше, не забудьте поставити чохол роз'єму, термоусадку і косу на дроті, або вам доведеться розпакувати спинка)

5. Умань В кінці це має бути щось схоже.

6. Жнівень Як отримати дріт навесні!? Пройшовши всі радіомагазини міста, я зрозумів, що це неможливе в нашому дивовижному місті (так що я пам'ятав стару програму «Хілл все в домашніх умовах» з диво-головуванням «Crazy Hands» і коли я був 14 років, вони показали, як зробити це диво дріт за допомогою дроту, викрутки і духовки! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Все дуже просто закріплюємо викрутку, нагріваємо дріт феном і вітром і так само, як нам потрібно, потім даємо охолонути, добре, і для поліпшення і фіксації знову прогріваємо всю рану дроту і даємо охолонути!

1 999 р.

ми отримуємо

7. Про нас Тепер рухайтеся безпосередньо до капелюха розмови! Для цього нам потрібні непотрібні навушники (або придбані спеціально для цього) роз'єм від радіостанцій (матері) з півметра акустичного дроту (3 вен) перемикач (в обраному принаймні 2 позиційному принаймні 3 я маю 3 на / off / і тільки один вухо)

Хелмет

8. і так ми витягуємо шолом з вушками, всі шоломи виглядають різними, але головне

9. Навігація Ми ретельно відпакуємо верхню годину і вводимо динаміки з навушників так, щоб вони не перетворилися в вуха блукаючи навколо шолома, можна скористатися ниткою і голкою, щоб зафіксувати їх в потрібному місці для вас, після чого перетворюємо в корицю або попросіть (дружина, мати, бабуся) якщо лікування не відбувалося і акуратно пришиваємо те, що залишилося дроту зовні.

Ми приймаємо шолом і шукаємо місце, де вставити перемикач (на досвіді я розповість вам секрет, де у мене є найзручніший) тільки він залежить від правої або лівої сторони.

11. Виберіть, спробуйте це пам'ятати, що 7 разів ми виміряємо один раз пробурено (для початку я раджу невеликий свердло, а потім вже необхідно).

12. І тепер найбільша нервова і боляче робота називається установкою електропроводки в мансарді, для цього ми збираємо шолом і подивимося, куди зручніше і не натягувати і не перекручувати всі дроти !!! Вони знайшли отвори, подрібнили дроти там, намагалися і укладали проводку, потім потрібно акуратно вирізати брови для проводів! Але пам'ятайте, що брови є тільки негабаритними для проводів, а не кріпильних кабелів! З того, що ви підбираєте їх в - це дорогоцінний захист для вашого черепа, чим більше ви підберете, тим більш м'якше оборони станеться.

3610Р. 4200Р.

види

13. Після цього ми робимо камутація на перемикачі (якщо будь-кому потрібно писати у людини, я пропускаємо дроти, як і де) не забуваємо про ізоляцію після того, як ми кладемо дроти і заповнюємо всі краю клеєм, щоб нічого не випадає.

14. За таким же принципом, як і на кабелі, ми збираємо штепсель (мати) на шоломі.

15. ми закінчуємо цим шоломом.

Головна

Головна

Додано до [mergetime]1357714599[/mergetime]
Спасибі всім за ваш час, я сподіваюся, що я не розчарував занадто багато, я бачив 3 шоломи в два дні! фотографії були зроблені спочатку на паяльній станції, потім на викрутці, так що пробачте якість! Якщо хтось цікавиться тим, що не зрозуміло! і якщо ви не вдарили жорсткий, я скоро познайомлю зв'язок там через радіостанцію я поділуться, як це виходить !!! Все!

Джерело: