679
Поїздка в Португалія
Хай, кожен.
Так сталося, що мій і мій подруга був у листопаді, і ми вирішили побачити якусь європейську країну, і на власній. Я хотів піти кудись далеко і вибрати Португалія. Правда, рейс був в Барселона, і ми витратили три дні там, але я думаю, що це місто було добре відомо нашим людям, і ми були там на другий раз, тому я вирішив не покласти фотографії про леопард. Головний акцент був зроблений на красивій і найкрасивішій країні Португалії.
Ми були в двох містах: Порто і Ліссабон, а також в передмістях Лісабона, який називається Синтра є колишньою резиденцією португальських царів.
Почати з, квитки були придбані з Барселони в Порто, в принципі, рейс становить близько години або 1,5 годин. Авіакомпаніям, дуже вигідно виявилося -
Порто - місто Португалия, місто Північна столиця, з населенням менше 300 000.
Більше 100 фото
Аеропорт Франциско Sa Carneiro, якщо я читаю його правильно.
Невеликий аеропорт, відразу на виході з однойменної станції метро, де ви зможете дістатися до центру міста за 25 хвилин.
2 зображень
Власне, сам центр. Ми пощастили, що наш готель був розташований на цій площі.
3 фотографії
Місто дуже гіркий і постійно має йти вниз, потім підніматися. Отже, якщо ви їдете в школу, оберіть право.
4 Фотографія Багато будівель, прикрашених плиткою - цей стиль в Португалії називається -azulejo! Є багато таких будівель по всій Португалії, є навіть музей Азулей.
5 зображень
6 Фотографії Католицька церква
7 зображень
8 зображень
9 зображень
10 зображень
11 зображень
р.
12 зображень
13 зображень
1 999 р.
14 зображень.
Всі дороги призводять до основного ембанкінгу міста.
р.
15 зображень
16 зображень
Річка Доро, яка розділяє місто на двох
777276
17 зображень
18 зображень
19 зображень
20 зображень
21 зображень
Один з основних міст з історичним центром, а інший – переважно розташований виробників портового вина. Бізнес-карта міста і в цілому цієї області. По суті, всі відомі бренди портового вина розташовані на цьому узбережжі.
22 зображень
23 фотографії
Багато рибних кухонних ресторанів, з вином просто праворуч -
24 зображень
25 зображень
Пам'ятник деякі португальські пролетарі, і за ним щось схоже на технічну школу -
26 зображень
27 зображень
В цілому, я повинен сказати, що місто Порто дуже тихий і після Барселони, не кажучи вже про Москва, здається, бути повним селом, але це краса його.
Р
28 зображень
До речі, це можна сказати власниками міста. Seagulls смоктати. Вранці в готелі було складно, адже їх перезапуск.
29-й фото
30 зображень
31 фотографії
32 зображень
33 зображень
Один з виробників портів. Я взяв дегустаційну екскурсію. Кожен виробник має музей, який знаходиться безпосередньо в підвалах, тому ви отримуєте інформацію і ступінь.
34 фотографії
35 зображень
36 зображень
38 зображень
Міська станція. Час йти до столиці. Ліссабон. Привід близько 3 годин.
39 зображень
До речі, це також будівля станції, також підкреслюється плиткою - дуже красиво.
40 зображень
41 фото.
Під час руху - відмінні види Атлантичного океану з вікна поїзда
4869764
42 зображень
Мар
43 зображень
Перегляд з вікна готелю. Готель був посередині.
44 фотографії
45 зображень
Одна з головних вулиць Лісабона
Авеніда де Комерка
46 зображень
Я дивився невеликою кількістю туристів. Час року, ймовірно, вражений листопад. Але з іншого боку, це ще краще.
47 зображень
48 зображень
Після Порту кількість людей відразу зловживає очей. Я б не закликав Лісабона велике місто.
Погода була чудовою і близько 16-18 градусів, але ввечері вона вже була прохолодною.
49.00 р.
50 зображень
Велика кількість трамваїв
51 зображень
Другий день після того, як ми приїхали до найстарішої площі міста, званої Альфамою.
Той факт, що ця зона цікава тим, що вона насправді є єдиною, яка зберегла Лісабон після жахливого землетрусу 1755 р., який фактично знищив цей прекрасне місто повністю, щоб всі сучасні-історичні Лісабона був побудований після 1755 р. Якщо ви хочете бачити те, що він виглядав раніше, ви можете побачити його в зоні Alphama.
52 зображень
53 зображень
Р
54 зображень
Багато цитрусових -)
55 зображень
Перегляди Лісабона
57 зображень
58 зображень
59.00 р.
р.
60 зображень
61 зображень
62 зображень
Якщо Порто працює по річці Доро, Лісабон стоїть на річці з назвою Тегус.
63 зображень
64 зображень
65 зображень
66 зображень
Коте і півень дружба назавжди
67 зображень
68 зображень
69.00 р.
70 зображень
й Notre da Paris 0)
71 зображень
Ви можете побачити погано, але якщо ви уважно дивитеся, червоний стікер нічого більше, ніж зображення свині з написом Спартаку. Я бачив багато чого в центрі міста. Тоді Тока дізналася, що буквально на тиждень до нашого прибуття був матч Benfic (Lisbon). Спартак Москва в Лізі Чемпіонів.
72 зображень
73 зображень
Вид на замок Святого Георга. Ніч.
Р
74 зображень
75 зображень
76 зображень
І нарешті, Лісабонський передмістя Синтра. Станція.
77 зображень
Р
78 зображень
р.
79 зображень
Собака.
80 зображень
Синтра – літня резиденція португальських царів. Ну, поряд з царями оселилися їх ретину і ціла португальська еліта тих років (щось як рубля тих часів ) =)
Визначте принаймні день до цього міста! багато палаців, садів, пам'яток тощо. Це всього кілька знімків.
81 зображень
82 зображень
р.
83 зображень
3610Р. 4200Р.
84 зображень
85.
86 зображень
Це експонати! Ви можете бачити козку, а не козячий.
87 зображень
88 зображень
89 зображень
90 зображень
91 зображень
Дуже красива будівля – названа «перевернутою вежею» – спочатку виглядає як добре, але ви подивитеся і подивитеся на неї.
92 зображень
Вона виглядала внизу.
93 зображень
Головний палац Пени!
А тепер були царі з королевами і жили на відпочинку.
94 зображень
95.
Вони не допускаються стріляти всередині, алас.
704168
96 зображень
1 999 р.
97 зображень
Вид на океан!
98 зображень
Ну, природа в цілому.
99.00 р.
Ну, я трохи запалюю -)
Я рекомендую всім відвідати красиві, теплі і красиві країни Португалії!!!
Дуже дякую!
п.с. Не лікуйте занадто важко. Перший такий пост -)
Джерело:
Так сталося, що мій і мій подруга був у листопаді, і ми вирішили побачити якусь європейську країну, і на власній. Я хотів піти кудись далеко і вибрати Португалія. Правда, рейс був в Барселона, і ми витратили три дні там, але я думаю, що це місто було добре відомо нашим людям, і ми були там на другий раз, тому я вирішив не покласти фотографії про леопард. Головний акцент був зроблений на красивій і найкрасивішій країні Португалії.
Ми були в двох містах: Порто і Ліссабон, а також в передмістях Лісабона, який називається Синтра є колишньою резиденцією португальських царів.
Почати з, квитки були придбані з Барселони в Порто, в принципі, рейс становить близько години або 1,5 годин. Авіакомпаніям, дуже вигідно виявилося -
Порто - місто Португалия, місто Північна столиця, з населенням менше 300 000.
Більше 100 фото
Аеропорт Франциско Sa Carneiro, якщо я читаю його правильно.
Невеликий аеропорт, відразу на виході з однойменної станції метро, де ви зможете дістатися до центру міста за 25 хвилин.
2 зображень
Власне, сам центр. Ми пощастили, що наш готель був розташований на цій площі.
3 фотографії
Місто дуже гіркий і постійно має йти вниз, потім підніматися. Отже, якщо ви їдете в школу, оберіть право.
4 Фотографія Багато будівель, прикрашених плиткою - цей стиль в Португалії називається -azulejo! Є багато таких будівель по всій Португалії, є навіть музей Азулей.
5 зображень
6 Фотографії Католицька церква
7 зображень
8 зображень
9 зображень
10 зображень
11 зображень
р.
12 зображень
13 зображень
1 999 р.
14 зображень.
Всі дороги призводять до основного ембанкінгу міста.
р.
15 зображень
16 зображень
Річка Доро, яка розділяє місто на двох
777276
17 зображень
18 зображень
19 зображень
20 зображень
21 зображень
Один з основних міст з історичним центром, а інший – переважно розташований виробників портового вина. Бізнес-карта міста і в цілому цієї області. По суті, всі відомі бренди портового вина розташовані на цьому узбережжі.
22 зображень
23 фотографії
Багато рибних кухонних ресторанів, з вином просто праворуч -
24 зображень
25 зображень
Пам'ятник деякі португальські пролетарі, і за ним щось схоже на технічну школу -
26 зображень
27 зображень
В цілому, я повинен сказати, що місто Порто дуже тихий і після Барселони, не кажучи вже про Москва, здається, бути повним селом, але це краса його.
Р
28 зображень
До речі, це можна сказати власниками міста. Seagulls смоктати. Вранці в готелі було складно, адже їх перезапуск.
29-й фото
30 зображень
31 фотографії
32 зображень
33 зображень
Один з виробників портів. Я взяв дегустаційну екскурсію. Кожен виробник має музей, який знаходиться безпосередньо в підвалах, тому ви отримуєте інформацію і ступінь.
34 фотографії
35 зображень
36 зображень
38 зображень
Міська станція. Час йти до столиці. Ліссабон. Привід близько 3 годин.
39 зображень
До речі, це також будівля станції, також підкреслюється плиткою - дуже красиво.
40 зображень
41 фото.
Під час руху - відмінні види Атлантичного океану з вікна поїзда
4869764
42 зображень
Мар
43 зображень
Перегляд з вікна готелю. Готель був посередині.
44 фотографії
45 зображень
Одна з головних вулиць Лісабона
Авеніда де Комерка
46 зображень
Я дивився невеликою кількістю туристів. Час року, ймовірно, вражений листопад. Але з іншого боку, це ще краще.
47 зображень
48 зображень
Після Порту кількість людей відразу зловживає очей. Я б не закликав Лісабона велике місто.
Погода була чудовою і близько 16-18 градусів, але ввечері вона вже була прохолодною.
49.00 р.
50 зображень
Велика кількість трамваїв
51 зображень
Другий день після того, як ми приїхали до найстарішої площі міста, званої Альфамою.
Той факт, що ця зона цікава тим, що вона насправді є єдиною, яка зберегла Лісабон після жахливого землетрусу 1755 р., який фактично знищив цей прекрасне місто повністю, щоб всі сучасні-історичні Лісабона був побудований після 1755 р. Якщо ви хочете бачити те, що він виглядав раніше, ви можете побачити його в зоні Alphama.
52 зображень
53 зображень
Р
54 зображень
Багато цитрусових -)
55 зображень
Перегляди Лісабона
57 зображень
58 зображень
59.00 р.
р.
60 зображень
61 зображень
62 зображень
Якщо Порто працює по річці Доро, Лісабон стоїть на річці з назвою Тегус.
63 зображень
64 зображень
65 зображень
66 зображень
Коте і півень дружба назавжди
67 зображень
68 зображень
69.00 р.
70 зображень
й Notre da Paris 0)
71 зображень
Ви можете побачити погано, але якщо ви уважно дивитеся, червоний стікер нічого більше, ніж зображення свині з написом Спартаку. Я бачив багато чого в центрі міста. Тоді Тока дізналася, що буквально на тиждень до нашого прибуття був матч Benfic (Lisbon). Спартак Москва в Лізі Чемпіонів.
72 зображень
73 зображень
Вид на замок Святого Георга. Ніч.
Р
74 зображень
75 зображень
76 зображень
І нарешті, Лісабонський передмістя Синтра. Станція.
77 зображень
Р
78 зображень
р.
79 зображень
Собака.
80 зображень
Синтра – літня резиденція португальських царів. Ну, поряд з царями оселилися їх ретину і ціла португальська еліта тих років (щось як рубля тих часів ) =)
Визначте принаймні день до цього міста! багато палаців, садів, пам'яток тощо. Це всього кілька знімків.
81 зображень
82 зображень
р.
83 зображень
3610Р. 4200Р.
84 зображень
85.
86 зображень
Це експонати! Ви можете бачити козку, а не козячий.
87 зображень
88 зображень
89 зображень
90 зображень
91 зображень
Дуже красива будівля – названа «перевернутою вежею» – спочатку виглядає як добре, але ви подивитеся і подивитеся на неї.
92 зображень
Вона виглядала внизу.
93 зображень
Головний палац Пени!
А тепер були царі з королевами і жили на відпочинку.
94 зображень
95.
Вони не допускаються стріляти всередині, алас.
704168
96 зображень
1 999 р.
97 зображень
Вид на океан!
98 зображень
Ну, природа в цілому.
99.00 р.
Ну, я трохи запалюю -)
Я рекомендую всім відвідати красиві, теплі і красиві країни Португалії!!!
Дуже дякую!
п.с. Не лікуйте занадто важко. Перший такий пост -)
Джерело: