528
Акустика своїми руками
До свята я думав про покупку акустики для комп'ютера варто до 8 тонн, але після того, як ходити по магазинах і послухати різні варіанти акустики, я не вибирав нічого цікавого для себе. Так як музика і фільми раніше були використані з Монітором аудіо Бронза BX навушники, які добре звучали за ціною, я хотів знайти деякі, які добре звучить для комп'ютера. Але як це було вище за 8 тп вартість звуку дуже медіокрем, тому було прийнято рішення зробити динамік своїми руками.
Я помітив багато інформації про різні аудіо форуми і знайшов найкращий варіант для себе з кресленнями і вибором компонентів. Відразу зроблено замовлення через Інтернет динаміків і фільтрувальних частин і займається виробництвом коробок. Я кажу, що в якості столяра і складання акустики це мій перший досвід в цій галузі.
Донором для будівель подається старий кухонний гарнітур, від нього він бачив дошку в розмірах і зібраних раніше для шурупів.
Там буде 10 зображень і 1 відео
І нарешті збираємо на клей.
фрезерування коло маркування
Фрезерування робиться, внутрішні діаметри просто розрізають лобзиком - немає необхідності для точності
47
Клей на клею ПВА, внутрішня різьба видно, щоб надати додаткову жорсткість
Зйомка отворів і шліфування кінцівок
Р.
Задня стіна. Інвертор фази типу Slit-type
Деталі для 2-смугових фільтрів
Нарешті, прибуток та динаміка
Додано до [mergetime]13581559[/mergetime]
Так захоплюючий - перший аудит. Звук був просто ударним у своїй відкритості, звук корпусів повністю відсутній, я чую тільки чистий звук. У порівнянні з їх підлоговими динаміками, вони перевершують їх у концентрації звуку і тиску, вони неймовірно м'які і еластичні. Єдині високі частоти вище на наповнювачах, але це єдина перевага для своїх нових спікерів. Прослуховування на Technics SU-V40 Class підсилювач і ESI Juli @ програвача foobar2000 звукова картка пари некомпресованих треків. Сума витрачених коштів на виробництво близько 9 тр.
Посилання на відео www.youtube.com/watch? п»ї ДомРμРЅ PtdrYHXZxw
Джерело:
Я помітив багато інформації про різні аудіо форуми і знайшов найкращий варіант для себе з кресленнями і вибором компонентів. Відразу зроблено замовлення через Інтернет динаміків і фільтрувальних частин і займається виробництвом коробок. Я кажу, що в якості столяра і складання акустики це мій перший досвід в цій галузі.
Донором для будівель подається старий кухонний гарнітур, від нього він бачив дошку в розмірах і зібраних раніше для шурупів.
Там буде 10 зображень і 1 відео
І нарешті збираємо на клей.
фрезерування коло маркування
Фрезерування робиться, внутрішні діаметри просто розрізають лобзиком - немає необхідності для точності
47
Клей на клею ПВА, внутрішня різьба видно, щоб надати додаткову жорсткість
Зйомка отворів і шліфування кінцівок
Р.
Задня стіна. Інвертор фази типу Slit-type
Деталі для 2-смугових фільтрів
Нарешті, прибуток та динаміка
Додано до [mergetime]13581559[/mergetime]
Так захоплюючий - перший аудит. Звук був просто ударним у своїй відкритості, звук корпусів повністю відсутній, я чую тільки чистий звук. У порівнянні з їх підлоговими динаміками, вони перевершують їх у концентрації звуку і тиску, вони неймовірно м'які і еластичні. Єдині високі частоти вище на наповнювачах, але це єдина перевага для своїх нових спікерів. Прослуховування на Technics SU-V40 Class підсилювач і ESI Juli @ програвача foobar2000 звукова картка пари некомпресованих треків. Сума витрачених коштів на виробництво близько 9 тр.
Посилання на відео www.youtube.com/watch? п»ї ДомРμРЅ PtdrYHXZxw
Джерело: