Як навчити дорожні бумери

Просто пишу Челя:

Зранку, на шляху до роботи, я дивився цікавий епізод викладання дорожніх гумок добре малювати. Я маю на увазі, якщо я можу отримати в машині.
Так, Мінське шосе на Москву. Дві леви. Придорожня ділянка зайнята дальними бійцями, які припинилися перевантажувати трек, і де вони не стоять, вона покривається снігом (в цілому, ви не використовуєте дорожню сторону для перекриття). Між мережами різних напрямків є розбій. Я на лівому провулку. Я їсть сто (право, як і кожен інший перед мною). Правий провулок є безкоштовним ("безкоштовно" з урахуванням часу і напрямку руху - вагони йдуть на ньому, але є кілька з них).

Я побачила спустошувача в дзеркалі. Ви знаєте, такі спеціальні підвиди альтернативно подаровані моторики, які мають занадто багато сил на конях під капюшоном і занадто багато допінгу в їх голові і не достатньо мозків. Ті, хто кладуть себе в хвіст і вимагаючи, що ви даєте їм шлях. Я свого роду очищений провулок. Тому що ви все ебать повільніше на дорозі. І для реальних дітей це занадто повільно. Ми повинні зупинитися.

Незважаючи на те, що сусідній провулок вільний, і якщо він так амбулаторний, він, в принципі, може вийти попереду. Ні, звичайно, все можливе, і, можливо, цей автостоянок займає смертельно поранений інспектор поліції. Але я навчився теорії ймовірності в коледжі. Тому, мені здається, що банальна кірність в цій ситуації більш схожа на правду.

У таких ситуаціях я принципово ігнорую дробарка. Якщо він хоче, він буде йти направо. Але fucking piss від. Інфурітація.

р.

Насправді, усвідомлення того, що я не збираюся перебудувати в правому рядку, альтернативно подарований комрад на його Міцубізі Оутландер починає попереду мене на правому провулку. Водіння минулого, він потішив щось інше (в вікно закрито, я теж маю, все ще мінус десять на вулиці, але я чув його звичайно), продемонстрував розширений середній палець (що це означає, ніхто не знає?) і поїхав на...

А потім починається найцікавіше. Kia Sorento був перед мною. Попри те, що після того, як випередити мене, альтернативно подарувала дробарка і його японська коня не їздила в правому (порожнього) провулку, і він провів місце між мною і Кією. Я маю на увазі, я потрапив до останнього.

Очевидно, що драйвер Kia був більш привабливим, ніж я був (Я думав, що спочатку) і він просить зробити. Регулювання правої білизни. І тут починається найбільш чарівна частина балету марлевого.

Перед Соренто був Hyundai Tucson або SantaFe (Я вже відносно далеко, і дорога була ще темна, тому я можу бути неправильно про модель. Так Kia, що йде на праву смугу, зловживає цим Hyundai і продовжує рухатися строго паралельно. Подрібнювач на Мітці, зловживаючи з парою, очевидно, починає блінкінг і блінкінг знову з вимогою пропустити його. Потім він перейде між двома сторонами. Один спосіб або інший, але приблизно через двадцять секунд після того, як Mitsubisi потрапив до Hyundai і Kia, останні два порівняно синхронно сповільнюють і скидаючи до 60 (за моїм швидкіснимометром).

Ми їдемо в кілька кілометрів. I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

В кінцевому підсумку, лівий торець зламається і починає промивання, залишене під стрілою. Шутер не горить і кілька автомобілів чекають на нього. дробарка на Mitza rushes в цей провулок схожа на рятувальний випуск. І в той же час, водій Hyundai прискорює, і я стежу його, і ми спокійно вздовж нашої lane на швидкості 80-90 км / год, що минулого дросель, чекаю в хвіст очікування автостоянок. Я не знаю, як багато автомобілів, які поїхали, перш ніж він міг повернутися до ліворуч. У той, хто пішов, звичайно, зробив.

Це не дуже займе більше двох або трьох хвилин, але це дав мені задоволення. Чоловіки (або жінки) від Kia Sorento і Hyundai (?) - мій додаток для вас.

ПС. Знайдено зображення за допомогою Google Images

оновлення: Так ви не маєте занадто багато питань. Правий провулок не був абсолютно безкоштовним. Співвідношення автомобілів склало близько 4 до 1 авто в правому провулку близько 4 автомобілів зліва. Весь лівий провулок (не просто мене) перемістився на 100 км/год. У правому провулку переїхала більш повільно.

Джерело: