788
Audi A7 в червоний матовий хром!
Такі проекти (коліровані матові хроми) вже були зроблені нашими московськими колегами, але це в червоному вигляді, що цей автомобіль є першим в Росії, і далеко, як ми знаємо в Європі. Про те, як красиво цей колір поєднується з приголомшливим тілом A7 я думаю, незрівнянно, ви можете побачити все в фотографіях.
з!
2,2 км Складність роботи з цим матеріалом дуже висока, але завдяки великим досвідом роботи в пастильних автомобілях, придбаних майже 2 роки нашої роботи, ми можемо, нарешті, безпечно, дозволити реалізувати навіть такі проекти.
3. У
4. У
5. Аудитор A7 – власник захотівся вбити дві птахи одночасно: спочатку, забронювати поверхню нового жаба з чіпсів та інших неприємних нюансів дорожнього руху, а по-друге, зробити машину неповторним. Я думаю, що я зробив це п'ять!
6. Жнівень
7. Про нас
р.
8. У
9. Навігація
10.
р.
з!
2,2 км Складність роботи з цим матеріалом дуже висока, але завдяки великим досвідом роботи в пастильних автомобілях, придбаних майже 2 роки нашої роботи, ми можемо, нарешті, безпечно, дозволити реалізувати навіть такі проекти.
3. У
4. У
5. Аудитор A7 – власник захотівся вбити дві птахи одночасно: спочатку, забронювати поверхню нового жаба з чіпсів та інших неприємних нюансів дорожнього руху, а по-друге, зробити машину неповторним. Я думаю, що я зробив це п'ять!
6. Жнівень
7. Про нас
р.
8. У
9. Навігація
10.
р.