Ядерний щит Родини.

Коли я був головним продуктом Н-го ракетного полку R-Red Banner Division of Strategic Missile Force, його ебать призначення. Я був там протягом двох років, я мав звання лейтенанта (до вас, старше), пара тренувальних рапсів на постах склада і їдальні, і хороші перспективи у вигляді присвоєння чергових військових ранжень (посада була велика).
Наш полк завітав 3 роки тому, коли я просто прибув до першого місця проходу, він був поставлений на цей обов'язок, як звичайний, поспішаючи, і з характером російської армії.
Почнемо з того, що з елементів життєзабезпечення, було виконано лише погану їдальню для зміщення мита, кілька «номерів» для офіцерів, які «публять» базу даних (комбатний обов'язок, якщо що-небудь), і кладуть 3 або 4 МАЗ-готелі на вулиці – готелі, в яких жили бійці.
І звичайно, коли він прийшов до полку, як сам командир-в-чиф, він не схожий на все це епідермісу жахливо, і він, вставляючи слово «Бетвую» обіцяє зробити полковник.
Ось ми йдемо! Історія великогабаритної будівельної ділянки заслуговує окремого посту, я можу сказати, що за рік полк був дійсно виготовлений зразковий, все, що може бути побудовано, в тому числі практично вся моя інфраструктура Нахпродовськ.
Все, що було недоліком, було підстійне землеробство. Вони вирішили побудувати його з звичайною галуззю: вони домовилися з військовими будівельниками для пари коробок консервованої їжі, вони подали мені з усього місця дефектних або нестандартних пластин і блоків, пара цегляних вагонів, а будівництво було про загортання. Єдине, що не було готового, «планованого» сайту. Місце було визначено швидко, я був виділений один блок бронетехніки (чи MTLB, або що ще), винищувач – механ, і хмара часу, що триває один світловий день. «Тато», наш улюблений дивізіонний smpotly, тому прямо і сказав: «Не рівень, Ермаков, дитячий майданчик до вечора – повернемося до матки!».
Я, пам'ятаю, де у мене є моя матка, і куріння, під керівництвом хлопчика до місця.
Хочу сказати, що вибір місця дня до підходу до нього підійшов з собою всю відповідальність: Папа запросив поділу заступника озброєння, приніс йому туї хуча інженерів влади та інших «спеціалістів», влаштували розширену консультацію, підняли плани, схеми, карти та ввечері обов'язково підвели підсумки: сайт підходить, не кабелі, труби та інше сито там і ніколи не було, коротко: «Вражаючи все, копання!»
Добре, робота кип'ятять: боєць ковзає по ділянці, відрізаючи зайвий грунт зі спаржею, я стояти не далеко, відстежуючи процес і постійно намагаюся ковтати десь, в їдальні там, туш там, або на складі, подрібнити в м'якому стільці за годину - ще.
Після обіду я знову звернувся на набір, копчений, і, навпаки, шукав генів, які там рухалися, в автомобілях і без, почав з'явитися бурхлива активність. До речі, в цьому періоді, генерали в блокі були повними, суггішними, «велика конструкція», під особистим контролем Командора-Chiefа, тому інспектори – інспектори ніколи не були передані, і вони стали знайомими вже так, що навіть солдати не реагували менше, ніж до ліевтенантно-генетичного, і вони реагували повільно і не на всіх толерантно, таких як: «Такі тут вже копали, тільки працювати заважати. й
А потім: «Блод, кишечник, бризки!!!»: від під відро летить шеф іскрів, бавовни, хлопчика в кілька моментів «прорив повітря» знаходиться біля мене, і, поломивши його голосові звіти: перетягувати старше ліевтенант, там пара трахнув вгору, по дорозі я трохи кабельного рогатку, дати мені курити будь ласка !!!!
Тексти пісень, а це означає: І ось, момент правди !!! За нашими спини, оточеними сім рядами гілочок і "мереж-100" BSP (це місце, де Topol безпосередньо стоїть в захисних підвісках), з усіх цих ангарів, починається поширення монотонного пікантності!
Ось так: коли ви відключите живлення від рослин, вони починають гасити, як це. У теорії, резервні дизель-генератори повинні бути перетворені відразу, але залізо залізо - залізо: один, як удачу буде це, не почнеться, з іншого, весь солярій був «неінтенсивний» зливається в Урал: Я нагадую вам, були 90-ті, а в армії, як і в всій країні, щось було постійно.
І якщо за скільки хвилин установка залишається без влади, вона має всі види електронних програм, що літають там, наприклад, координати Pentagon, White House і McDonald's. І настає місцевий педесталь в окремому ракетному полку: полк не може нести повний бойовий обов'язок, ядерний щит держави отримує твердий отвір, американці п'яні з щастям з Кока-Колою і канонізують Єльцину, коротко, ас. І ці програми заливають не дуже швидко, протягом декількох днів.
Ви коли-небудь бачили антіла людини? Я бачив його.
Від генералів до полкальної собаки Білла Клінтона, всі ракети розводять навколо вішанів на швидкості розбиття; кричущий, килимок, тартруси, вичавлення! Всі права, Agmageddet!
І тільки ми з кіньм, що це, я хотів сказати, з бійцем, стоять поодинці не далеко від "маталиги", від якого не літати життєрадісними іскрами ...
І ось: все раптово, на його підписі з'являється пилосос, ебать з усіма цим грандіозним будівництвом ПАПАПА. Побачити мене і бійця, спокійно палити сигарети, папу, одночасно пам'ятаючи розташування нашої королеви, починає витіснути прямо з вікна: «Єрмаков, що ебать, а потім на тексті...» Старлі, який трахнув з розпадом щастя, не викидаючи сигарети, повідомляє: «Тащук Колонель, ми здавалося б, знайшли кабель живлення ...» І навіть зігнути трохи ...
- Я не хочу, що ти зробив там!
А потім глава папи повільно перетворюється на БСП.
Відео Акція! Вирізати!
Коментарі

Я скажу, що для мене було абсолютно нічого, адже всі військові, які атакували мене, в тому числі генерали, папа, відправлена по добре відомому маршруту, а саме до удару, і цей шлях пропущений армією, що стоїть поруч, малювати землю з взуттям і з усіма його зовнішнім виглядом показує: «І я окаю, я нічого не збираю грибів. й
У зв'язку з тим, що на цьому місці настали шахтні установки, тобто від 60-х років, тому ніхто не пам'ятав, де це було прокладено. Старі схеми або трахаються вгору, або продаються всі однакові американці, коротко – тиша.

Попри те, що це може бути почуття армії:

Тепер вони знають, де працює кабель живлення. Фак.

Всі

Джерело: